PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.

użytkownik usunięty
sentia

Nie znasz się!

Dużo kolegów Aza co gra w warcrafta pójdzie na film no i jakoś zarobi te 2 miliardy, co by przebić star wars, które co popiera Az są słabe.

Ja nawet nie wiem o czym jest ta gra.

użytkownik usunięty
sentia

Az cię uświadomi XD

Boję się tego "uświadamiania"

użytkownik usunięty
sentia

Napisz mu to, może chłopak się wykaże łaską i cię oszczędzi.

Chociaż gdzieś pisał, że jak dziewczyna nie akceptuje dragon balla to jest u niego spalona XD

To jakaś bajka?

użytkownik usunięty
sentia

Tak chińska, tzn japońska ;D

A o czym?

użytkownik usunięty
sentia

Myśle, że Az jako pasjonat lepiej ci to wytłumaczy

No i kurde.... wszystko się wydało.. Az już wie że ty ja i elrond jesteśmy rodzeństwem. Cały misterny plan poszedł na spacer....

użytkownik usunięty
sentia

dante99 sie myli nigdzie nie pisałem , w stylu ; jak dziewczyna nie akceptuje dragon balla to jest u niego spalona . I warcraft to jedna z gier blizzarda , i mnóstwo fanów , na to pójdzie np ja . Co do dragon balla linka ci daje https://pl.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball

Dragon Ball i Warcraft to durne bajeczki dla małych dzieci.

użytkownik usunięty
elrond123

Why the fungus wrote this comment? I assume that I had no contact, at all Blizzard games, and criticize the so-so. Love star wars around I'm happy, but I do not know; Warcraft is a dark fantasy is not for small children.You are seen though the story of the dragon crutches? I assume that not only so-so criticize. Did you play Warcraft? I do, so I do not know about this story. you yourself are stupid kid, praised the new star wars everywhere. I do not want to admit that this brand was konkturancje. So before you write something, think they go well . remember; any movie that shows in August is the competition for these films that already. For example Warcraftt for your star wars.

użytkownik usunięty

"Warcraft is a dark fantasy"

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s---yASx2rc--/c_scale,fl_progre ssive,q_80,w_800/1298132266329547048.jpg

No k***** rzeczywiście ;d

użytkownik usunięty
elrond123

Admire yourself Awakening Force as you want. Only oporzytopnij, and do not insult dragon balla because it has a serious anime hoistorie and warcraft same. your favorite star wars begins to have competition, and deal with it.more wallowing in August, dragon ball writing it; silly story. Now on Warcraft write. Are you normal?

użytkownik usunięty

"Admire yourself Awakening Force as you want. Only oporzytopnij, and do not insult dragon balla because it has a serious anime hoistorie and warcraft same"

Ja yebie D;

Dramat panie Az, no dramat.

użytkownik usunięty

what the heck you mean, you do not have anything else to do? It is not far from you, you go online Warcraft and write; May was klaspa. Star Wars is the greatest. Return to ooglądania crap 2015 revival Force. I do not want you to have me posted. Do you understand, or not ?!!

użytkownik usunięty

"Return to ooglądania crap 2015 revival Force"

Ośmieszasz się. Kopiowanie tekstów z translatora to naprawdę nie jest dobra strategia na wyjście z tej całej sytuacji obronną ręką.

Kiedy tak piszesz wychodzisz na jeszcze głupszego, niż jesteś.

użytkownik usunięty

Be silent at last, and do not write to me anymore. And does not speak for all, you are the only SDAM. Prosiłeem of about ingo according to which, the foilm is marketing. You did not give, so the Be quiet. Certainly speaks of Elrond, I think that both are related. Both of you write in a similar style, and you write insults.

Brothers in August they came. why you come to me, for Warcraft? INTERNET ONLY TO STUPID kid

użytkownik usunięty

"INTERNET ONLY TO STUPID kid"

To po co siedzisz w miejscu dla głupich dzieci?

Przecież ty jesteś mądry.

Ciężko upośledzony debilny dzieciak... Tłumacz polsko-angielski... Żal mi takich "ludzi" jak ty. Idź się wreszcie leczyć do zakładu dla ciężko chorych psychicznie, debilny dzieciaku bo, nie masz czego szukać na wolności.

Wikipedia....wow jakie źródło. Fanów? Spoko a ilu tych fanów jest na świecie? Z 50 milionów?

użytkownik usunięty
sentia

Przeczytaj info w linku to pewnie skumasz .

użytkownik usunięty

you're a retard.

użytkownik usunięty

I know English simplyas well as Polish .

użytkownik usunięty

English will not make you look smarter,in fact quite the opposite

użytkownik usunięty

really? I have not met yet on IMDb, someone who knows English.besides clinging all the time about the spelling it is not normal.

użytkownik usunięty

OK mate,how about Заткнись дебил:D go read a book or something,hopefully it will do you some good.

użytkownik usunięty

I read the mass of books. Seriously even on IMDb I never met someone who knows English.

użytkownik usunięty

widzę że czytasz,i to nałogowo:D

co tu ma do rzeczy IMDB?? ludzie którzy Ci zwracają wielokrotnie uwagę mają rację,posłuchaj ich rad.Daj odpocząć moderatorom.

użytkownik usunięty

Nie ma nic do rzeczy , że ludzie zwracają mi uwage na pisownie . Co do moderatorów , tylko do oro mam kontakt i nikogo innego . Sam mnie prosił bym mu zgłaszał , jak będą pisane na mój temat brednie . Imdb to polsku filmweb . Teraz pisze po jednym długim poście , zamiast kilku . Nie ma o co sie grzać , to tylko internet .

użytkownik usunięty

poddaję się...

użytkownik usunięty

Jak uważasz . Na serio oro , mnie o to prosił . Dyskusja z Elrondem , po polsku prowadziła do awantur , wiec zastosowałem angielski .

Hehe jaka taktyka. :D

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

A widzisz kolego , dyskusja z Elrondem , po polsku prowadziła do awantur . Napisałem mu po angielsku , to sie nie odezwał .

No nieźle...

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

widziałeś slajdy z filmu Warcraft Początek ? . Ja tak . I ciekawe czy Elrond już , przestanie mi dokuczać . Jak myślisz ?

użytkownik usunięty

Pisanie po angielsku nie czyni cię mądrzejszym. Raczej dalej odwrotny skutek.

Co ty tak wszystkim trujesz dupem tym warcrafem.

użytkownik usunięty

Nikt prócz ciebie nie pisze takich , obelg w stylu ; Ten film to ścierwo , i trujesz dupę . Przyjmij do wiadomości ; Nie spotkałem jeszcze na filmweb użytkowników , co dobrze posługuj sie angielskim . I akurat mylisz sie , angielski to mój drugi język .

użytkownik usunięty

Warcraft to człowiek, że obrażanie go czyni mnie w moralnym kontekście kimś co najmniej nie w porządku?

To tylko produkt. No fajnie podbudowałeś sobie ego, ale wklejanie tekstów z translatora nie czyni cię jeszcze poliglotą.

hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
Ja pier.... wiedziałem, że ludzie chorzy psychicznie zachowują się
jak pięciolatki, ale to co ty robisz... nie miałem pojęcia, że istnieją na świecie tacy popieprzeni idioci, jak ty...

Ty też zbyt dobrze się nim nie posługujesz.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Zobacz co dante99 wyczynia . Elrond 123 uciszył sie , dante99 pisze .

użytkownik usunięty

Musisz szukać pomocy? Co to ma na celu?

Poszukujesz atencji, kogoś kto cię poklepie po ramieniu?

Kto będzie ci sączył kłamstewka, że pisownia wcale nie jest ważna?

Rodzice powinni ci umiejętnie kontrolować po co i jak stosujesz internet, bo to co robisz jest karygodne.

No, a że jesteś 28 letnim upośledzonym, to ja bym się poważniej zastanowił nad tym, czy w twoim przypadku siedzenie godzinami tutaj jeszcze Cię bardziej nie uwstecznia.

Poczytałbyś w sieci chociaż coś mądrego, co pozwoliłoby ci poprawić pisownie- możliwości są tysiące.

użytkownik usunięty

I'll hang on IMDb if he wants to, and you have no influence on it. Even if my posts seem to you silly, you are related to Elrond 12. Both of you write in a similar manner. I steridzam that; You're his older brother, so Mozer Influence how he would have repented.

IMDB to imdb. Zwyczajny skrót od Internet Movie Data Base. Największa baza filmowa na świecie.
Filmweb to filmweb. Druga największa baza filmowa na świecie.

użytkownik usunięty
sentia

really? I used to read all the info on the IMDb. And some are true, the second is not. You're young, and you think that you know everything best.

Nie kompromituj się z tym angielskim. Bo translator nie potrafi przetłumaczyć wszystkiego poprawnie.
"And some are true, the second is not." Padłam i nie wstaję. Ty nie rozumiesz nawet tego co ja ci tłumacze.

użytkownik usunięty
sentia

Angielski to mój drugi język . Uczyłem sie tego , jeszcze zanim na świecie sie pojawiłaś . Więc spasuj dziewczynko .

No i? Co z tego skoro nie potrafisz sie nim poprawnie posługiwać?