Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.
Powtórzę ci ; WG mych rodziców , nie ma czegoś takiego jak namierzanie przez IP. zresztą na pocztę gdzie założyłem , konto na fw rodzice mi zablokowani hasłem z obawy o namierzenie , wścibskich typów z powodu pisowni .
zapewniam cie ze tak zrobili . Na pocztę gdzie założyłem konto rodzice mi hasłem zablokowali
Po prostu zmienili ci hasło.....
Przed niczym cię to nie chroni. Mało tego Twoi rodzice zabrali Ci dostęp do poczty i po prostu wzięli ją dla siebie.
mam drugą pocztę . I nie zaprali mi poczty tylko mi zablokowali , jak by wzięli dla siebie to by korzystali z tego . A nie korzystają .
Załóżmy, że według twoich rodziców nie ma czegoś takiego jak tlen i grawitacja.
Uwierzysz im?
Jak sobie poradzisz gdy Twoi rodzie umrą?
Myślałeś o tym?
Masz już 28 lat, więc na pewno mają co najmniej +50 lat.
To w co wierzą nie ma znaczenia.
Liczą się fakty. Jak masz konto bankowe w sieci, konto fb, konto twitter to już zostawiasz w sieci "ślady".
Ja bym jednak brał za regułę większą wrażliwość kobiet, tak w ramach rozsądku, żeby nie wypalić czegoś głupiego i nie zrazić.
znam odważniejsze kobiety na serio , i nie biorą na poważnie sobie do serca rozmów w necie . I całą noc nie płaczą
to twoja sprawa . Ta dyskusja jest bezprzedmiotowa [ bez sensu ] . Więc na co ci drążenie tego tematu ? Nie zmienisz mnie z z pomocą swojej rodziny .
Bezprzedmiotowy- nie majacy sensu, podstaw.
Podstawy są- próby wpłynięcia na to, żebyś choć trochę się ogarnął i zaczął pisać jak człowiek.
Szanujesz Polskę? To się naucz, pisać poprawnie.
A jak nie szanujesz, to możesz wyjechać nawet do Chin, gdzie będziesz całymi dniami oglądał chińskie bajki.
Obejrzyj ten krótki filmik, a potem powiedz mi, co z niego wyciągnąłeś.
https://www.youtube.com/watch?v=cP0HVB4pQ9M
No ale wysławia się za to poprawnie po polsku. Bierz z niego przykład. I odpuść już sobie ten angielski.
Mam brać z niego przykład ?? Oszalałeś !! on nie jest normalny , sam z niego przykład bierz .Na szczęście to nie mój ojciec .
Wypił trochę alkoholu i go poniosło, zdarza się. Ty popatrz lepiej, jak on pięknie operuje naszą polszczyzną. Powinieneś oglądać jego filmy codziennie i uczyć się, jak budować porządne zdania. Wtedy będziesz szanowany.
powtórzę ci poraz kolejny i to już ostni ; TO TYLKO INTERNET !!!! . A nie podstawówka liceum studia . Ze swoją , rodziną dyskutuj o pisowni tylko .
"ostni" XD
Odpowiedz na pytanie: http://www.filmweb.pl/film/Warcraft%3A+Pocz%C4%85tek-2016-334999/discussion/Wiet rz%C4%99+boxofficow%C4%85+klap%C4%99.,2758557?page=7#post_14363171
pyskaty dzieciaku zatkaj sie i to już !!!! Dyskutuj tylko z rodziną , o pisowni . O demnie sie odczepcie i to już !!!!!
"o demnie" Ja pie..rdolę
Na pytanie: co to jest seks, potrafiłyby odpowiedzieć nawet pięciolatki, a ty nie umiesz............................
Czyli masz 28 lat i jesteś prawiczkiem, który nie wie co to seks?
Ku**wa, co za debil...
Zapadłem się pod ziemię i umarłem...
Czemu patologia. Dzieci zadają ciężkie pytania czasem. A to "Skąd się biorą dzieci" jest jednym z najcięższych do wyjaśnienia.
I takiemu pięciolatkowi od razu mówią, że uprawia się seks i dokładnie wyjaśniają jak to się robi? Widocznie wychowywałem się w innych warunkach.
No wiesz. Niektórzy mówią, że bocian przyniósł, jeszcze inni, że się w kapuście znalazło albo coś. Ale zazwyczaj to jest coś w stylu. "Mama i tata bardzo się kochali i chcieli mieć dziecko. No i tak to wyszło, że się całowali i przytulali a później ty się urodziłeś :P"
On napisał, że pięciolatek wiedziałby co to jest seks. Bociany, kapusta oraz przytulanie to nie jest seks.
Ja już dyskutuję. Co tydzień urządzamy sobie wieczorną naradę i sprawdzamy, czy nasi synowie piszą w swoich zeszytach poprawne zdania. Za ciebie też musimy się wziąć. TO nasz moralny obowiązek.
Za coś takiego w mojej dawnej szkole były poważne konsekwencje . Wielu postępowało , w taki sposób i nie chciałbyś wiedzieć co ich spotkało . I proszę cie byś ; wytłumaczył dante że , chiny i Japonia to nie ten sam kraj . On jest przekonany , ze swoim bratem że dragon ball to chińska bajka . Za taką dyskusje o pisowni była , poważna kara .
Ale to była szkoła specjalna. Tam się zapewne wiele chorych rzeczy działo.
Chiny i Japonia to nie ten sam kraj, ale co to ma do rzeczy? Czy to ważne, czy Dragon Ball to chińska czy japońska bajka?
Według twoich synów , Dragon ball to chińska bajka . Próbowałem im wytłumaczyć , że sie mylą ale uparci są . Dante uważa ze Japonia leży w chinach , a Elrond obraża mnie w stylu ; Dragon ball do durna chińska bajka dla małych dzieci . To nie jest normalne . Sam autor dragon balla jest japończykiem , nie chińczykiem .