PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.

No dobra. Spoko zobaczmy na jak długo będzie z tobą spokój

użytkownik usunięty
sentia

Nie życzę sobie byś z synami i narzeczonym już , do mnie pisała Rozumiemy sie ?

Koniec oficjalny i definitywny

użytkownik usunięty

A wystarczyłoby przyznać się przed samym sobą, że masz kiepską pisownie i zacząć pracować nad sobą. Dzień po dniu.

Niezbyt obchodzi mnie to czy sobie życzysz, czy nie :)
Dużo jeszcze tych
Końców "definitywnych i ostatecznych" będzie?

użytkownik usunięty
sentia

"Dużo jeszcze tych
Końców "definitywnych i ostatecznych" będzie?"

XD

użytkownik usunięty
sentia

koniec tej pyskówki .

użytkownik usunięty

Ale z Ciebie niekonsekwentny dzieciaczek.

Jakby Ci zależało na końcu tego cyrku, to już byś skończył.

Ty chyba doświadczasz satysfakcji seksualnej przez bycie w centrum uwagi- dość osobliwe i obrzydlwie, że technicznie rzecz biorąc robię ci dobrze.

No skoro tak stawiasz sprawę. Pozostaje mi tylko odejść i czekać, aż znowu zaczniesz pisać te swoje głupotki

sentia

Długo to nie potrwa :P

elrond123

Z pewnością

Miałeś skończyć upośledzony dzieciaku!

Ile potrwa ten "koniec"? Dzień, dwa? Nigdy z tobą nie będzie spokoju. Trzeba będzie cię usunąć, jak pasożyta.

sentia

Zapamięta to max. 1 dzień i później znowu się zacznie... jak zawsze...
Póki on tu jest nigdy nie będzie spokoju!

elrond123

Tez tak sądzę.

Ty nakręcasz wszystkich swoimi "wypowiedziami".

ocenił(a) film na 7

To stosuj się do panujących w nim zasad.

użytkownik usunięty

Kurva co? D;

Czubku morda

użytkownik usunięty
Ryloth

Kłamać dalej, nie przejmować się XD

ocenił(a) film na 7

xD

Łżesz jak pies. Skończ z kłamaniem, dzieciuchu!

Wow... czyżby jakiś progres? Może jest dla ciebie jakaś szansa. Namówię Rylotha na adopcję :) Może się jednak zgodzi :)

użytkownik usunięty
sentia

nie żartuj w ten sposób , to NIE jest wcale zabawne kujonko . Swojej rodziny NIGDY nie opuszczę

Jak się Ryloth nie zgodzi na adopcję, to oddam cię do domu dziecka.

użytkownik usunięty
elrond123

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha . Ubawiły mnie wasze posty , nigdy jeszcze takich komików nie spotkałem .

To wszystko prawda. Pożegnaj się ze swoimi rodzicami. Już nigdy ich nie zobaczysz.

ocenił(a) film na 7

Przecież wystarczy zawiadomić odpowiednie organizacje, żeby zainteresowały się czyjąś rodziną.

użytkownik usunięty
Ryloth

zobacz sobie wpost dantego ;
Ja się tym z Panem Stonogą zajmę.

Ja ci kurva te chńskie bajki z głowy wybije!

A Elrond ; To wszystko prawda. Pożegnaj się ze swoimi rodzicami. Już nigdy ich nie zobaczysz. . Jak wpłyniesz na nich [ nie sentie ] uwierzę ci żeś dobry człowiek .

ocenił(a) film na 7

Wiesz w ogóle, kto to Pan Stonoga? Jego chociażby można zawiadomić w twojej sprawie.

Cały ten problem to twoja wina. Ty rozpętałeś burzę, więc ty zbierasz jej żniwo. Pisałem ci już zresztą, że elrond ma problem z agresywnym językiem.

użytkownik usunięty

Ja się tym z Panem Stonogą zajmę.

Ja ci kurva te chńskie bajki z głowy wybije!

Znowu próbujesz mnie obrazić nazywając kujonką? I dobrze jestem kujonką. Lubie zdobywac wiedzę i poszerzać swoje horyzonty podobnie jak mój narzeczony i dzieci. Nie ma niczego fajnego w byciu intelektualną amebą taką jak ty.

użytkownik usunięty
Ryloth

No właśnie tę upartość, pokazywanie jak to on ma wywalone na krytykę swojej osoby nie zwalałbym na karb upośledzenia, a zwykłe chamstwo i zapatrzenie w siebie.

Ściemnianie z angielskim już pachnie skłonnością do typowego zaklinania rzeczywistości.

użytkownik usunięty

możesz BYĆ Z BRACISZKIEM , i rodzicami dumni przez was ten temat w spam sie zmienił . Gadacie o niczym dosłownie o niczym , zajmijcie sie sobą .

Dobra synusiu, zjeżdżaj do domu dziecka.

ocenił(a) film na 7

No niestety, przypomina się pewien osobnik o kościelnym nicku...

użytkownik usunięty

"Wielu postępowało , w taki sposób i nie chciałbyś wiedzieć co ich spotkało"

Mordowali ludzi? Ja się tym z panem Stonogą zajmę.

Są skończeni.

użytkownik usunięty

Nie ważne jak z bratem ojcem i matką będziesz sie starał , nie zmienicie mnie wogóle . I żadnych morderstw nie było

użytkownik usunięty

Ależ ja Cię nie chcę zmieniać.

użytkownik usunięty

Nie życzę sobie byś już do mnie pisał .

użytkownik usunięty

Ogarnij się.

użytkownik usunięty

To z tobą i twoją rodziną jest kłopot . Wy sie ogarnijcie , nie życzę sobie bycie już do mnie pisali . Oficjalny koniec zajmijcie sie sobą .

Nasza rodzina nie jest chora psychicznie, a twoja jest.

użytkownik usunięty
elrond123

Get away from me, and finally, take care of each other !!!!!!! I do not want you to, I wrote to me !!!!!!

hahahahaahahahaahahahaha

użytkownik usunięty
elrond123

It pretends to be normal and you are addicted to the Internet.See to him, instead of me

Powtarzam po raz dziesiąty: idź się leczyć ze swoją rodzinką do zakładu dla ciężko chorych psychicznie, bo nie macie czego szukać na wolności.

użytkownik usunięty
elrond123

Nigdzie nie pójdziemy zapomnij o tym , Podobnie jak moi rodzice , nie traktuje na serio takich rozmów .

Bo jesteście chorzy psychicznie!

użytkownik usunięty
elrond123

Nikt normalny nie traktuje, na serio rozmów w necie np ty i twoja rodzina . To tylko internet , nie ważne jakbyście sie wspólnie starali nie zmienicie mnie .

Gdybyś nie był upośledzony umysłowo, to byś nie chodził do szkoły dla ludzi upośledzonych umysłowo.
http://www.zss63.pl/rekrutacja.html