PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.

użytkownik usunięty
elrond123

you have nothing else to do than harass me on the Internet? !!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
elrond123

Nie przyzna się, tamten wątek gdzie to zrobił wyleciał, więc teraz może dowalić kłamać.

użytkownik usunięty

"Nikt normalny nie traktuje, na serio rozmów w necie np ty i twoja rodzina "

Dobrze że, piszesz wprost, że nie należysz do normalnych ludzi.

Kto spina od początku d, o kulturalne zwracanie uwagi na temat pisowni i przeżywa to ja sraczkę?

Kto wpadł w panikę i próbował wywijać się kłamstwami, jak wyszła na jaw prawda o szkole?

Dlaczego napinasz się w tym wątku jakby ci na mózg coś poszło, jak elrond do Ciebie pisze?

Brak Ci dystansu, mała pewność siebie, słaba samoocena.

Ponawiam pytanie, które olałeś. Jak wyobrażasz sobie swoje życie, gdy umrą Ci rodzice?

To są poważne sprawy panie Az. Przesiadywanie w takich miejscach nie pomoże Ci się ogarnąć życiowo.

użytkownik usunięty

Wpierw powinieneś sie spytać czy jestem , jedynakiem nie . A nie zadawać mi , głupiego pytania w stylu ; Jak wyobrażasz sobie swoje życie, gdy umrą Ci rodzice?

użytkownik usunięty

Jesteś jedynakiem?

użytkownik usunięty

Nie . Mam starsze rodzeństwo

A co to ma do rzeczy? Starsze rodzeństwo całe życie będzie cię utrzymywało i zajmowało się tobą, jak małym dzieckiem? A co jak twoje rodzeństwo zejdzie z tego świata?

użytkownik usunięty
elrond123

Oni są młodzi , wiec nie zejdą z tego świata za szybko .

Też są chorzy psychicznie? A co jak wykitują wcześnie?

użytkownik usunięty
elrond123

Mają żony i pilnują ich by zdrowo jedli . Więc nie groźne im jest wikt ucie wcześniej .I mają też własne dzieci

hahahaha XXDD
Trzeba dać cię do domu dziecka.

Rozniosłabym Cię jednym pokaźnym postem dotyczącym tego kto ma problem i kto traktuje rozmowy w internecie na serio, ale mi się nie chcę. Musze napisać projekt uchwały o zagospodarowaniu kwartału i nie mam siły tłumaczyć ci oczywistych rzeczy.

użytkownik usunięty
sentia

girl if according to you and your family writing on the net is a serious situation, it is your affair. Do something together !!!!!!! I do not want you to have me at all with the family wrote !!!!!!!!

Nie rozumiem o co ci chodzi bo translator ci szwankuje.

użytkownik usunięty
sentia

Posty twojego syna mi na nerwy zaczynają działać . Możesz mu kazać by czymś innym sie zajął ? . Chce dla mnie i mej rodziny załatwić dożywotni pobyt w szpitalu psychiatrycznym . Elrond nie wie że ; Nie w takich sytuacjach policje sie wzywa .

XDDDDDDDDDDD
To wezwij policję: "Aresztujcie elronda, bo chce załatwić mi i mojej rodzince pobyt w szpitalu psychiatrycznym" buahahahahahaha

użytkownik usunięty
elrond123

Oni i tak na serio tego nie potakują . Policje wzywa sie w sytuacjach jak ; Morderstwo kradzież ujecie złodzieja . A nie z powodu podejrzeń postów internetowych , jak z kimś jest nie w porządku .

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

gość[23.10.10, 20:53]zgłoślink. . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .q

użytkownik usunięty

stop it,just stop it mate-have some dignity and leave...

użytkownik usunięty

Elrond had the audacity to insult my father. I demand an apology from him

użytkownik usunięty

well,good luck with that

Ryloth

"Mam już dwoje dzieci i naprawdę ciężko mnie oszukać. "

ocenił(a) film na 7
bartoszcyc8

Ano, rodzicielstwo zmienia człowieka.

użytkownik usunięty

Gówno żeś miał synek. W angielski nie ma polskich, słów, które co jakiś czas w trącasz.

Ot makament nędznych translatorów, z których NIE uczy się języka.

użytkownik usunięty

gets into a little brother to congratulate. Along with him, and my mother \ sister you contributed to spam this topic.

ocenił(a) film na 7

Widziałem już to ;)

użytkownik usunięty

Nie kłam ;d

użytkownik usunięty

Nie kłam ;d

Niepotrzebnie walisz ściemę jaki z Ciebie poliglota, nikomu tym nie zaimponujesz a tym bardziej kobiecie.

Widać, że kopiujesz na chama z translatora- "train" jak pociąg damsku- męski wygrał wszystko.

Co jeszcze? Pożądanie jako to organize?

użytkownik usunięty

Technicznie rzecz biorąc rzeczywiście jest, w jednym temacie przyznał się, że chodzi do szkoły specjalnej.

Temat poleciał do kasacji, nie musisz mi wierzyć, ale paru innych userów np senita potwierdzi, że temat gdzie to napisał rzeczywiście był.

Brałabym to zawsze na poprawkę w kwestii rozmowy z nim.

użytkownik usunięty

śledzę od jakiegoś czasu jego poczynania i czytałem tamten temat.On jest niereformowalny,dlatego poddałem się.

użytkownik usunięty

It does not matter that such topics was kid. No matter how much you with Elrond out that clung to my posts Nothing will not move forward.

ocenił(a) film na 9

no tak gówno :D bo ludzie napierdala**cy przez kosmos z jakimiś dziwacznymi stworzeniami u boku i mieczami świetlnymi to nie jest gówno :D ogarnij się trochę ;D

użytkownik usunięty
niknil20

brawo dobrze mu przygadałeś .

użytkownik usunięty

Zniszczył mnie jak stary radziecki sputnik.

Załamie się i już nigdy nie uśmiechnę się, nie wyjadę na hawaje, nie zaznam słońca, nie poderwę żadnej dziewczyny. Pora się wieszać.

użytkownik usunięty
niknil20

Warcraft jest dla panów, którzy nie lubią kobiet, czyli pedałów.

Nagie torsy ekstra męskich orków są tam nie bez powodu.

Orków.... boże oto prawie zoofilia.

użytkownik usunięty
sentia

Ten trend to wina avatara.

Byli już tacy co się podniecali tą niebieską smerfko-kotką i pisali,ze to ideał kobiecości.

Jak dla mnie ideałem kobiecości jest Monica Bellucci. :)

użytkownik usunięty
sentia

Jaranie się aktorkami mi przeszło, wolę coś prawdziwego p;

No ale musisz przyznać, że ona jest piękna.I uwierz, mi jako kobiecie ciężko jest przyznać że druga kobieta jest piękna"

użytkownik usunięty
sentia

Jest ;p

Zazdrość o komplementowane inne kobiety ;p

sentia

Widziałaś ten film?

http://www.filmweb.pl/Nieodwracalne

bartoszcyc8

Tak.... Bardzo denerwowała mnie praca kamery w tym filmie. Skończyłam go oglądać z bolącą głową. No i ta scena z połowie filmu z Bellucci była okropna. Znaczy okropna pod względem samego zdarzenia. Ale zagrana była świetnie. Niewiele aktorek poradziłoby sobie z taką sceną jak ta w tym tunelu.

sentia

Właśnie o tę scenę mi chodziło. Może dziwnie to zabrzmi, ale genialnie zagrany gwałt...

W sumie też ciekawa konwencja, że wydarzenia są pokazane od końca. :D

bartoszcyc8

Owszem. Ale jednak praca kamery w tym filmie to było dla mnie coś strasznego. Nie jestem przyzwyczajona do takiego ruchu i braku stabilności.

sentia

Mi aż tak nie przeszkadzała praca kamery. Już bardziej w Uprowadzonej 3. :)

ocenił(a) film na 9

Ty byś pewnie wolał tors Chewbacca czy jak mu tam ;D