PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115998
4,9 41 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.

Ale teoretycznie pokolenie powojenne urodziło się po wojnie.Więc ty tez się urodziłeś po wojnie. Tylko trochę póżniej

Ktoś, kto urodził się sekundę temu, też jest z pokolenia powojennego. KAŻDY, kto urodził się po 1945 r.

Tak, tylko że całkowicie na odwrót. Ty i twoi rodzice są nienormalni, a nasza rodzinka normalna.

użytkownik usunięty
elrond123

normalna ? Raczej nienormalna . Nawet sie na oczy nie widzieliśmy . Kujonie

Jak moglismy się nie widzieć skoro wiem, że mój narzeczony Ryloth tata Dantego własnie bierze prysznic?
A Erlond siedzi przy komputerze?

użytkownik usunięty
sentia

Co mnie interesuje co sie dzieje u ciebie w domu ?!!! To twoja sprawa !!!! Przez ciebie i twoich synów , w tym temacie spam powstał !!!!!

Ooooooo..... no i dochodzimy do tematu " Co mnie interesuje co sie dzieje u ciebie w domu " skoro siebie to nie interesuje to dlaczego mnie ma interesować twoja matka?

użytkownik usunięty
sentia

Jeżeli elrond to twój syn to wpłyń na niego . by mnie przeprosił !!!!! Obraził mnie i mych rodziców [ nazywając psychicznymi ]

Mój syn sam podejmuje decyzje. Ja mogę go tylko naprowadzić na właściwą drogę. Jestem mentorem, a nie dowódcą który musztruje i wydaje rozkazy.

użytkownik usunięty

Nie obrażaj mojego brata, cuowieku z głupim panem z głupich chińskich bajek w avatarze,

Ten dragon lol niezle zrył ci mózg.

użytkownik usunięty
sentia

Mamo az, nie ma szacunku do kobiet.

Czy tata przygotował już pozew do prokuratora?

Pora uświadomić tego młodego człowieka, że za braku szacunku do kobiet ponosi się odpowiedzialność karną.

Tatuś jest bardzo cierpliwym człowiekiem ale powoli zaczyna już tą cierpliwość tracić.

użytkownik usunięty

Nie masz szacunku do kobiet.

Twoje kobiet upośledzenie to zawsze jakaś tam wymówka, ale pamiętaj, że prawdziwy mężczyzna, kiedy jego ukochana kobieta jest obrażona nie pieści się w tańcu.

elrond123

Już.... ciiiii spokojnie syneczku. Mamusia zaraz zajmie się tym Azem. Już się nie denerwuj.

sentia

Nie denerwuję się, mamo. Az ma zrypany mózg, z powodu swoich rodziców. Może byś go adoptowała? Bo niedługo jego rodzice wykończą go na śmierć...

elrond123

No wiem mój mały dzielny mężczyzno. Mamusia jest z ciebie dumna. Mój mały mężczyzna zawsze myśli o innych. :*
Obawiam się jednak, iż adopcja Aza nie jest możliwa. Az mógłby wykończyć naszą rodzinę. A ja jako matka, przyszła żoną muszę dbać o ciepło domowego ogniska.

sentia

No tak... Ale trzeba mu znaleźć rodzinę zastępczą, bo długo już nie wytrzyma w tych chorych warunkach.

elrond123

Weź pod uwagę fakt iż Az jest dorosły. To musi byc jego decyzja kochanie

sentia

Ale jest całkowicie uzależniony od swoich rodziców i zachowuje się jak bardzo małe dziecko. Nie jest zdolny do samodzielnego podejmowania decyzji.

elrond123

Nic nie możemy na to poradzić... :(

użytkownik usunięty
sentia

jesteś od internetu uzależniona wraz z synami i narzeczonym .

No pewnie. Przez internet zamawiam zakupy do domu i jedzenie. A z narzeczonym Rylothem nawet planujemy dziecko i prawdopodobnie też je zrobimy przez internet.

użytkownik usunięty
elrond123

kujonie zatkaj sie . Od biologicznych rodziców ciężko , jest dziecko odebrać .

To dla twojego dobra! Naprawdę chcesz, żeby twoi chorzy rodzice skazali cię na straszliwe cierpienia?

użytkownik usunięty
elrond123

od moich rodziców sie odczep !!!!!!

Twoi rodzice są psychopatami. Tylko czekają na odpowiedni moment, żeby cię wykończyć. Niestety ty jesteś ciężko upośledzony umysłowo i tego nie widzisz. Uciekaj od swoich rodziców, jeśli ci życie miłe. Znajdę ci jakąś rodzinę zastępczą, przy której będziesz bezpieczny.

użytkownik usunięty
elrond123

NIE mam zamiaru od mych rodziców pryskać !!!! Nie chce byś mi nowej rodziny szukał !!! . Do ciera !!!!!!!! Miałem już do ciebie mie pisać , ale szlag mnie trafia . Gdy o o mych rodzicach takie brednie wypisujesz . Nikt normalny NIE traktuje rozmów w necie , na serio .

ŹLE! Chciałem ci uratować życie, ale jak nie to nie...

użytkownik usunięty
elrond123

mnie ratować nie trzeba !!! To tylko internet !!!!!

Mówię o realnym życiu.

użytkownik usunięty
elrond123

Raczej o wirtualnym życiu , To tylko internet !!!!!

W WIRTUALNYM życiu piszesz o swoim REALNYM życiu, więc wiem, jaka jest sytuacja w twoim domu. I wiem, że jest źle. Bardzo, bardzo źle!

Napisz coś wreszcie o tym filmiku, który podesłał ci Ryloth. Tyle czasu potrzebujesz na zrozumienie go?
https://www.youtube.com/watch?v=cP0HVB4pQ9M

użytkownik usunięty
elrond123

No co ? koleś przeklina i wyraża opinie . Wielkie mi halo , pewnie wg ciebie przeklinacie jest czymś normalnym .

Poznałeś jakieś nowe słowa?

użytkownik usunięty
elrond123

Nie . Słuchaj jeżeli dyskusja o pisowni jest wg ciebie normalna to ; dyskutuj tylko ze swoja rodziną o tym .

Aha... No, to wyjaśnij znaczenie/a słów słów użytych w tym filmiku.

użytkownik usunięty
elrond123

Nie było żadnych normalnych słów , tylko wyzwiska i tyle . Powtarzam ; Jeżeli wg ciebie dyskusja, o pisowni jest , normalna to ; Tylko z rodziną o tym rozmawiaj .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
elrond123

to przekleństwa , bardzo brzydkie .Nic nie trzeba wyjaśniać , koleś na filmiku przeklinał .

hahahahaha Pytam się o znaczenie! Musiałeś w swojej "szkole" i w wielu innych miejscach słyszeć te słowa!

użytkownik usunięty
elrond123

Mylisz sie dzieciaku pyskaty , nigdzie takich słów nie słyszałem . dopiero na tym filmiku , skopałem sie z tym . http://www.dziecirosna.pl/szkola/wychowanie/mlody_gniewny_jak_sobie_radzic_z_pys katym_dzieckiem.html . Przeczytaj to , tutaj zawrarte info , cie dotyczy .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Odpowiedz na moje pytanie: co to jest seks?

użytkownik usunięty

To aż internet!!!!!!!!

Trzeba cie ratować!!!!!!!!!!!!!!!

Mój i Elronda ojciec Ryloth podejmie odpowiednie kroki by ci pomóc.

użytkownik usunięty

NIE życzę sobie byście ingerowali w moją osobę i pisownie !!!!! Jak tego nie skumacie , to załatwię byście po banie dostali .Wtedy wam sie odechce , wściubiać nosa w nieswoje sprawy .

użytkownik usunięty

Przestraszyłeś mnie.

Nie będę mógł spać po nocach.

użytkownik usunięty

Przez ciebie sentia płakała całą noc, bo nazwałeś ją nienormalną.

Ryloth da ci popalić.

użytkownik usunięty

nie interesuje mnie to napisałem jak jest . Załatwię byście bo banie dostali na wasze konta . Wtedy wam sie odechce .

użytkownik usunięty

http://i.iplsc.com/masc-na-bol-dupy-srodek-ktory-wedlug-wielu-powinien-byc-obow/ 0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg