po pierwsze kto wsadził dziadka do futerału po kontrabasie? i kto do cholery zdzielił Wojnara w łeb i ukradł mu forsę?
Te dwie niewiadome troche psują całość, ale ogólnie ekstra film.
CO DO DZIADKA TO NIE WIADOMO:)
CO DO SPRAWY PIENIEDZY W SUMIE TEZ NIE BYLO POKAZANE KTO SKASOWAL FORSE ALE MOGE SIE DOMYSLAC TYLKO,ZE BYLA TO ZONA WOJNARA RAZEM Z MUNDKIEM.
to raczej niemożliwe bo przecież Wojnar zauważył światło latarki w swojej szklarni dokładnie w tym momencie kiedy Wojnarowa odjeżdżała razem z Mundkiem jego ferrarim wśród skód:)
A mnie denerwowało to, ze Stuhr pod koniec (jak tym pociągem zwiewali) miał już swoje blond włosy. To jakis błąd filmowy, czy "dlaczegoś" to zrobili ?
Wszystko gra: chwilkę wcześniej jest scena, w której Kasia (Panna Młoda) całując kamerzystę ściąga mu w głowy perukę (i wtedy ukazuje się... młooodyyy Stuuuuuhr;)
no właśnie, co to miało na celu? nie zrozumiałem tej sceny z peruką ;].
co do tego, kto dziadka wsadził do futerału też nie byłem pewien, teraz już skojarzyłem, że kolega szwagra księdza, ale pojęcia nie mam w którym momencie go tam zaniósł z karkami :)
wydaje mi się, że jeden z policjantów, który podwoził Wojnara, mógł podejrzeć gdzie się znajduje skrytka