Jedno słowo - YUKIO!! Co to ma być? Jakaś Fokushima z facjatą jak u lemura... no litości, na
bogów, przecież tak nie może być. Kim jestem? Czego szukam? Bynajmniej, nie 3 ligowych
aktorek w filmie z Hughem Jackmanem, czyli eleganckim typem, który jak nikt pasuje do roli
człowieka wilka.
Abstrahując od aktorki jako takiej, spójrzcie na jej postać w filmie. Kogo ona gra? Jakąś
useless mutantke pozbawioną jakiejkolwiek mocy. Najpierw cieszy japę, że umie
przepowiadać przyszłość, ale potem okazuje się, że to był wał - ciągle się myli, przy śmierci
dziadka jak i przy śmierci wolwerajna źle określa ich datę zgonu... Tak sobie strzelać, że ktoś
umrze jutro, albo pojutrze, albo za 1000 lat to i ja umiem, a nie jestem skośnookim fagasem.
No doprawdy...
Pozdrawiam serdecznie i proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy temat...
Bardzo dziękuję za uznanie, jednakoż nie wiem o co chodzi z tymi trollami, więc niestety nie mogę przyjąć nagrody.
Pozdrawiam.
powtarzanie słowa pozdrawiam na końcu każdego komentarza to nic innego jak udawanie luzu i spokoju, którego tak naprawdę nie masz :D widać to po twoich wypowiedziach. Pewnie każdy komentarz przeczący twoim słowom jest dla ciebie solą w oku, albo gwoździem w dupie - jak kto woli ;) i nie udawaj że nie wiesz o co chodzi z trollowaniem bo w ciemno strzelam że często cię o to posądzają po przeczytaniu twoich wypowiedzi na FW i nie bezpodstawnie jak się okazuje, hehe :)
Powtarzanie słowa pozdrawiam na końcu każdego komentarza to nic innego, jak oznaka grzeczności, dobrego wychowania, szacunku wobec innych użytkowników, którego Ty nie masz? Hę? Zatkao kakao? Słownictwo z rynsztoku i poooszli, najlepiej. Kim jesteś? Skąd się tu wziąłeś? Dlaczego to robisz?
Pozdrawiam serdecznie.
"zatkao kakao" hehe - teraz przynajmniej wiem że mam do czynienia z dzieckiem, w dodatku ze wsi :D wszyscy cię jadą pod twoim tematem, to chyba boli co nie? :D
Ludzie przestańcie mu odpisywać i prowokować bo to prowadzi jedynie do spamu. Przecież to widać że gościu pisze głupoty tylko po to żebyście mogli mu to wytknąć, a on odpowiadając napisze kolejne.
Pozdrawiam.
A ja tak z innej beczki... nie sądzicie, że po wybuchu takiej bomby, tego skośnookiego zabiłoby promieniowanie?
Nie oglądałeś uważnie. Przecież oni siedzieli w studni 2 tygodnie, tak jak w G.I.JOE z Dwaynem Johnsonem. A jak wiadomo wszem i wobec, po 2 tygodniach promieniowanie ustaje i można się przemieszać drogą lądową pieszo jak i samochodem (motocyklem). Nawet było napisane: "two weeks later", co w wolnym tłumaczeniu oznacza: "promieniowanie zakończone można wychodzić".
Jak widzisz wystarczy się trochę zastanowić i odpowiedzi same się nasuwają.
Pozdrawiam.