PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121881}

Wysyp żywych trupów

Shaun of the Dead
2004
6,6 51 tys. ocen
6,6 10 1 51335
6,8 44 krytyków
Wysyp żywych trupów
powrót do forum filmu Wysyp żywych trupów

Jak dla mnie to był śmieszny film, chociaż pierwsze 15 minut jest nudne. Najśmieszniejsza scena to ta kiedy bohaterowie próbowali udawać zombiee. Znacie jakieś filmy w tym stylu???

ocenił(a) film na 10
Julia

Lepsze jest to jak w Jaguarze niby Shaun mówi że Filip odszedł a mama ze gdzie poszedł?:P po czym oglada sie i mowi ze nieprawda:P a on juz sie przemienil w zombie i wszyscy prubuja uciekac z auta:D:D albo jak w pubie wychodzi ten wlasciciel zombie a tam muza sie zalancza:P i walcza z nim kijami hehe zajebisty filmik

ocenił(a) film na 8
Julia

podobne filmy ?? hmm martwica mózgu była podobna w nastroju tylko 100 % bardziej obrzydliwa, dobra była scena kiedy bohater filmu po rannym przebudzeniu idzie do sklepu po kole i lody i kompletnie nie widzi tego, co się dzieje wokolo, śmieszyła mnie scena kiedy facet mówi matce że jej mąż Filip zamieniony w zombie nie jest już tym samym gościem, a ten zamkniety w samochodzie z radiem na full jęcząc wyłacza muzykę

Julia

haha, moim zdaniem najlepsza jest ta jak ta dziewczynka w ogródku sie rzuca na Shauna, a jego kolega ten ( grubasek ) niby idzie po kij, przychodzi z aparatem a tu SMILE, jeszcze jak rzucają płytkami "sound track z batmana leci !" i ^^

ocenił(a) film na 10
Julia

scena jak rzuycali płytami była niezła dobre też było na koniec kiedy trzymał swojego kolege na łańcuchu a ten grał na ps 2 w miare śmieszny film ale tytlko momentami

użytkownik usunięty
Julia

jak dla mnie film smieszny ^_^ mni takie rzeczy rosmieszaj XD co do smiesznych scen...bylam na ty filmie z kupmela i polewalysmy sie z wszystkiego szczerze mowiac :) nawet jak komus rozrywali brzuch (lol) :)

ocenił(a) film na 8
Julia

Mi się najbardziej podobały te plany gdzie uciekną jak uratują mamę i Liz :-D I naprawdę lałem się z nawiązania do Nocy Żywych Trupów, pamiętnego Idą po ciebie Barbaro, tutaj zastąpione Jedziemy po ciebie Barbaro. Naprawdę smakowity film

ocenił(a) film na 7
Julia

Bardzo mi sie podobala scenka gdy w pubie wlaczyli z zombikiem w rytm muzyki Queen, świetny kawałek i fajnie podpasował "dont stop me now cuz I'm having such a good time , I'm having a ball..."

Julia

Moje ulubione, to scena walki z starym zombie w pabie, w rytm muzyki:]; jak snuli plan ratunku, "Jedziemy po ciebie barbaro":D;], jak Shaun idzie rano do sklepu:P i jeszcze ta w pracy Shauna, kiedy rozmwia z Liz i jak ten jego młodszy "kolega z pracy" się wtedy do niego uśmiecha:P,scena zaraz po tej rozmowie, jak Filip się tak fajnie odwraca w stronę Shauna i jeszcze podobała mi się jak jechał autobusem-nie wiem czemu;]

locust

Zapomniałam o scenie, jak Ed i Shaun wychodzą z baru i sobie śpiewają z zombie,oraz zaraz po tej sceniegdy sobie puszczają muzę w domu, nie wiem czemu ale jakos tekst "Wait, that was the second record that i have ever bought" zapadł mi w pamięć:]