PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121881}

Wysyp żywych trupów

Shaun of the Dead
2004
6,6 51 tys. ocen
6,6 10 1 51335
6,8 44 krytyków
Wysyp żywych trupów
powrót do forum filmu Wysyp żywych trupów

Nie polecam!

ocenił(a) film na 2

Nie polecam film początkowo wydaje się być trochę zabawny, ale już w połowie filmu odczuwamy zmęczenie oglądaniem tego filmu. Ja oczywiście wytrwałem do końca ale kumplowi oczy się zamykały a żona po prostu usnęła, no cóż ani to horror ani komedia.

jar15_82

To może przeżuć się na "M jak miłość";)))))))))))))))) bo film jest zajebisty fajny

ocenił(a) film na 9
jar15_82

Cóż, ja nie posiłkowałbym się takim komentarzem przed obejrzeniem jakiegokolwiek filmu. To tylko i wyłącznie Twoja subiektywna ocena.

ocenił(a) film na 2
grzegorz_02

Dokładnie to moja subiektywna ocena. Film do obejrzenia ze znajomymi wybrałem, ponieważ miał dobre komentarze. Niestety okazało się inaczej. Każdy ma swój gust, może kiedyś ktoś, kto lubi oglądać takie filmy jak ja, skorzysta z jakiegoś mojego komentarza i dokona wyboru.

jar15_82

Film jest smieszny ogólnie zajebisty !!

ocenił(a) film na 9
jar15_82

Musiałby jeszcze poznać trochę bliżej jaki jest Twój gust filmowy, bo bez tego byłoby to raczej trudne.

grzegorz_02

Anglicy mają specyficzne poczucie humoru co widać po monty pytonie i snaytchu więc polscy widzowie mogą tego nie skumać a tym bardziej wysyp to co się tu dziwić to jest po prostu angielski humor mnie się podobał;))

użytkownik usunięty
jar15_82

Film jest zabawny jesli rozumiemy satyre na amerykanski styl zycia,ogolnie sceny smiechu nie wywoluja ale sa po prostu humorystyczne i cięte