PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147632
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Właśnie wróciłem z kina (film widziałem już dwa tygodnie temu na cd) i jestem i zachwycony i oburzony. Film naprawdę znakomity - Magneto, Pyro, Iceman, Storm, Kitty - najlepsi.

Film się skończył napisy końcowe i jakaś babka wyprosiła mnie i kolegów z kina... Mówiłem jej, iż po napisach jest jeszcze jedna scena (można powedzieć - wstęp do części czwartej), ale ta nie dałą się przekonać - uparcie twierdziła, że nic już nie będzie. To jest po prostu szczyt chamstwa i prostactwa - następnym razem po prostu zgłosze to dyrektorowi kina...
Czy Wam też się to przytrafiło???

van_Gregorian

Sorki zamiast "spider"
dodałem"spiderman" oczywiście.

van_Gregorian

ja bylem na tym filmie w niemczech...przy kasie obsluga mowi zeby nie wychodzic z sali do konca napisow.... nie mowia co nas czeka

film chyba najlepszy z trylogi

super_wacek

No na razie najlepszy z trylogii
Na pewno póki nie ma 3, a jak już będzie to się zobaczy.
A powiedz czy był tam dubbing niemiecki

van_Gregorian

Oczywiście wygląda na najlepszy, bo jeszcze nie widziałem, żeby była jasność.

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

Ej jeżlie chcecie sobie podyskutowac o czymkolwiek nie związanym z X-man to wymieńcie się gg ( lub jakis inny komunikator) i tam sobie pogadajcie, a fora poświęcone X-man zostawcie dla X-man.

ocenił(a) film na 8
RuFuS

Czemu ?? niech sobie tutaj rozmawiają.Przynajmniej inne osoby się dowiedzą czegoś ciekawego

Nightcrawler_2

Mi o epilogu powiedzial znajomy. W kinie bylem z dziewczyna w Newcastle po seansie zostalem sam w kinie z dziewczyna, obsluga czekala do konca, widzialem jak czekaja przy wyjsciu z sali,mysle ze byli zdziwieni na co czekamy :D ale warto bylo, polecam kina za granica. Nie dalbym sie wyprosic z kina!
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Sleepwalker83

Hej!Mam pytanko ile wkońcu zarobili X-men 3???