PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94870}

Zapłata

Paycheck
2003
6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46607
5,2 8 krytyków
Zapłata
powrót do forum filmu Zapłata

Rewelacyjny film ! To skandal aby miał tak niską ocenę ! Jestem już jakiś czas na filmwebie
i niekiedy ogarnia mnie smutek jak patrzę na ocenianie filmów przez naszą społeczność .
Gnioty dostają wysoka ocenę a naprawdę dobre filmy jak ten, niską. Film jest pod każdym
względem doskonały , scenariusz , gra aktorska, intryga, muzyka, reżyseria, słowem świetny
film. Ogląda się go z zapartym tchem i to po wielokroć ( ja tak robię bo jest to jeden z moich
ulubionych filmów ).Wartka akcja ,niesamowite efekty z elementami fantastyki ,genialnie
pomyślany i dopracowany pod każdym względem. Więcej niż gorąco polecam

ocenił(a) film na 9
enera

Zgadzam się z powyższą opinia. Film jest naprawdę rewelacyjny. Oglądałem go kilka razy i za każdym razem świetnie się go oglądało

enera

Bardzo fajny film! Niestety zazwyczaj połowa ocen filmów jest wystawiona przez internautów, którzy nawet ich nie obejrzeli...

enera

jeżeli 6,7 to dla Ciebie skandalicznie niska ocena to chciałem napisać, że to bardziej dobry niż niezły. Trochę więcej wyobraźni.8/10 to mają najlepsze filmy w historii na filmweb.

ocenił(a) film na 2
enera

Kiedy zobaczyłem ocenę filmu, byłem zaskoczony wysokimi notowaniami tego gniota.
Tak wysokie notowania chyba tylko przez Panią Thurman.