To nie jest napisane na podstawie książki tylko na podstawie opowiadania które liczy 110stron z tego co pamiętam i jest dość długie.Opowiadanie jest rewelacyjne polecam każdemu przeczytanie ja dużo czytuje Dick'a a to opowiadanie jest jednym z najlepszych film nie wiem czy obejże chyba do kina nie pujde bo z teggo co widze to słabo film wypadł raczej filmy johna woo nie fascynują mnie a raczej odwrotnie, jak można spiepszyć z taką obsadą tak rewelacyjny pomysł na film? nie wiem
Dla Fanów Johna Woo, reszta niech się nie wypowiada
Przepraszam ale coś ci się chyba pokręciło :) Opowiadanie Paycheck jest krótkie, niecałe 50 stron i fakt jest niesamowite.
Mam je właśnie przed oczami ale niestety John Woo i panowie pozmieniali je totalnie. Wogóle nic się nie trzyma oryginału, jedynie sama idea. Idąc na film spodziewajcie się REWELACYJNEGO, naprawdę super filmu w stylu Johna Woo. Natomiast nie ma co się spodziewać ekranizacji opowiadania Fhilipa Dicka. Cała Końcówka która moim zdaniem jest najmocniejszą stroną opowiadania wogóle jest inna, bardziej filmowa. Ale to moim zdaniem nie psuje filmu. Jest to kolejny świetny film Akcji z dobrym pomysłem.
Jedynie dla fanów Johna Woo, reszta niech się wogóle nie wypowiada lepiej. Niech sobie poogladają jakieś durne filmy Von Tiera albo co