idiots, idiots everywhere... odsyłam tutaj http://www.gosiaandrzejewiczfans.fora.pl/ - z pewnością Twoje klimaty. I nie spamuj takimi postami na filmwebie dzieciaku.
dlaczego ? przecież nie dość że jest utalentowanym,dobrym aktorem to jeszcze przystojny i przyjemnie się na niego patrzy ;]
Eee tam,moim zdaniem gra bardzo dobrze, zresztą nie jeden dobry aktor dostał nominację do złotych malin ;)
+jest tak denny że sam musi kręcić filmy żeby zagrać xD
a tak serio to ten film moim zdaniem NIE zasługiwał na oscara :/ zwykła amerykańska propaganda. jest pełno podobnych filmów o wielkich wyczynach agentów a nikt nie daje im nagród.
z perspektywy kobiety na pewno,ale faceta już nie koniecznie :) ,dla mnie on nie ma talentu denerwuję mnie jego styl grania zresztą Toma Crusa tez nie lubię :)
No trochę,za bardzo ale ja z reguły nie mam zwyczaju zaczepiać ludzi,dopiero odpowiadam jak przeginają,wyrażam swoją opinie a ktoś mnie od idioty wyzywa to reaguję adekwatnie do sytuacji
dlaczego nie lubisz bo co?, bo masz zaburzone bodzce werbalno wizualne? Widziles chociaz filmu, ktore rezyserowal? Jak np Miasto Zlodziei, Gdzie jestes Amando, albo tegoroczny zwyciesca oskara za najlepszy film - Argo? Wszystkie te filmy to majstersztyk i wyszly spod reki Afflecka