PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94870}

Zapłata

Paycheck
2003
6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46607
5,2 8 krytyków
Zapłata
powrót do forum filmu Zapłata
janosik_filmaniak

tego dla nie oglądaj, ale zabierz się za książki i zacznij dużo czytać - koniecznie !!!

janosik_filmaniak

nie rozumiem o co ci chodzi

janosik_filmaniak

idiots, idiots everywhere... odsyłam tutaj http://www.gosiaandrzejewiczfans.fora.pl/ - z pewnością Twoje klimaty. I nie spamuj takimi postami na filmwebie dzieciaku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
janosik_filmaniak

dlaczego ? przecież nie dość że jest utalentowanym,dobrym aktorem to jeszcze przystojny i przyjemnie się na niego patrzy ;]

Robaczek_12

Gra jak kłoda i w nagrodę ciągle dostaje nominacje do złotych malin : )

Mex Miner

Eee tam,moim zdaniem gra bardzo dobrze, zresztą nie jeden dobry aktor dostał nominację do złotych malin ;)

Robaczek_12

oczywiście :) świetny aktor!

Mex Miner

I że by być modnym to brodę sobie zapuścił jak Cloney :)

janosik_filmaniak

+jest tak denny że sam musi kręcić filmy żeby zagrać xD
a tak serio to ten film moim zdaniem NIE zasługiwał na oscara :/ zwykła amerykańska propaganda. jest pełno podobnych filmów o wielkich wyczynach agentów a nikt nie daje im nagród.

Mex Miner

sry, oczywiście pomyliłem tematy i wypowiedziałem się tutaj o filmie ARGO :/ mój błąd

Mex Miner

nic nie szkodzi ważne że nie lubisz Bena :)

Robaczek_12

z perspektywy kobiety na pewno,ale faceta już nie koniecznie :) ,dla mnie on nie ma talentu denerwuję mnie jego styl grania zresztą Toma Crusa tez nie lubię :)

janosik_filmaniak

Aha,no nie każdemu podoba sie to samo ; )

Robaczek_12

Ale lubię bardzo JCVD,The Rock,Jason Statham,Segala, Lundgrena,Joe Pesi i wielu innych :)

ocenił(a) film na 6
janosik_filmaniak

Mocna prowokacja.

TheAmazingPudding

No trochę,za bardzo ale ja z reguły nie mam zwyczaju zaczepiać ludzi,dopiero odpowiadam jak przeginają,wyrażam swoją opinie a ktoś mnie od idioty wyzywa to reaguję adekwatnie do sytuacji

janosik_filmaniak

I?Nikogo to nie obchodzi.

jporuba

mnie twoja opinia również nie obchodzi

ocenił(a) film na 6
janosik_filmaniak

"dla", "tego", "dlatego" - 3 różne wyrazy. Każdy ma inne znaczenie.

Orgelbrant

NO I CH...J ŻE MA RÓŻNE ZNACZENIE PROFESORE

janosik_filmaniak

dlaczego nie lubisz bo co?, bo masz zaburzone bodzce werbalno wizualne? Widziles chociaz filmu, ktore rezyserowal? Jak np Miasto Zlodziei, Gdzie jestes Amando, albo tegoroczny zwyciesca oskara za najlepszy film - Argo? Wszystkie te filmy to majstersztyk i wyszly spod reki Afflecka