Ogólnie fajny film!!
minusy:
-nie radzę oglądać z dubbingiem (przypomina jakąś bajkę dla dzieci)
-trochę naciągany ten film
-sztuczna walka kijem
-brzydka Uma Thurman
plusy:
-Dobra rola Afflecka(jednak przy idiotycznym dubbingu traci na wartości)
-Fajna fabuła
-Motyw z kopertą i rzeczami jest fajny
-Fajny pościg na motorze
-Aron Eckhart
w większości popieram twoją wypowiedź ;)
i na szczęście oglądałem w oryginalnej wersji, filmy akcji z dubbingiem to kompletny bezsens...
Ten film ma polski dubbing? Ale pełny? Tak jak w kreskówka? Nie no wszystkiego bym się spodziewał ale nie tego :).
no własnie taki ma....;/;/Moge zniesc skrzeczączego, sepleniącego lektora...ale nie dubbing na miłość boską...jak bajka dla dzieci...polecam do ogladania z napisami;)
Hehe, w sumie odpowiedź sam sobie znalazłem przeglądając inne tematy. Ale nie kryję zaskoczyło mnie i to mocno. Kiedyś dawno temu jak byłem na czymś w kinie widziałem trailer tego filmu ale, że wtedy jako małolat nie byłem, aż takim kinomanem to sporo filmów mi umknęło, między innymi właśnie ten. Nie jestem co prawda wrogiem dubbingu, ale nigdy nie spodziewałbym się go w takim filmie. Dubbing od razu nasuwa mi na myśl filmy rysunkowe czy familijne, gdzie jego obecność jest zrozumiała. Ale zdubbingowany aktorski film i to nawet nie skierowany w gruncie rzeczy do dzieci, to naprawdę niezły szok. Domyślam się, że może to wyglądać dziwnie. No nic mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć ten film i to w wersji dubbingowaje bo przyznam, że ciekawi mnie ona.