PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31868}

Zawód: Szpieg

Spy Game
2001
7,5 81 tys. ocen
7,5 10 1 80665
6,4 24 krytyków
Zawód: Szpieg
powrót do forum filmu Zawód: Szpieg

ogladałem go do konca nie mal na siłe i szkoda zmarnowane 2 godziny,, co za rozczarowanie myslałem ze obejrze w sobotnie popołudnie dobry film,a tu taka kaszanka

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
konrii_2

Popieram. Dalem rade obejrzec tylko pierwsza minute. Zero akcji, nagich biustow i robotow.
2/10

Jakubo

Popieram. Dalem rade obejrzec tylko pierwsza minute. Zero akcji, nagich biustow i robotow.
2/10

:D :D :D Trafna polemika :D
Dawno żaden komentarz mnie tak nie rozbawił - BRAWO !

Jakubo

Ten komentarz az sie prosi o komentarz ale komentowal nie bede :P

ocenił(a) film na 9
konrii_2

Pisałem już na tym forum, by ludzie, którzy oczekują kolejnego Jamesa Bonda nie nie oglądali tego filmu, bo potem różne bzdury wypisują.

ocenił(a) film na 7
konrii_2

Film ze swoją dynamiką i fabułą bardzo wciągający, praktycznie ogląda się go jednym tchem. Z drugiej zaś strony "bajeczka" jak to "prawie" emerytowany agent CIA w niecałą dobę potrafi wyciągnąć przyjaciela z chińskiego więzienia przy pomocy uknutej na prędce intrygi. Wyobraźmy sobie to rzeczywistości? Nierealne! dlatego co najwyżej nota 7.

ocenił(a) film na 8
gucio_s

Jak chcesz obejrzeć film, który nie jest "bajeczką", to obejrzyj film dokumentalny. Film fabularny z definicji jest wymyśloną historią, która NIE MUSI, choć oczywiście może, mieć za wiele wspólnego z realiami. Dlatego oglądając filmy patrzymy z przymrużeniem oka m.in. na pistolety o wielomilionowej pojemności magazynka, albo to, że główny bohater niemiłosiernie dostaje po mordzie, a ma co najwyżej jedną małą rankę nad okiem i ew. leci mu krew z nosa.
Jak dla mnie ważne jest to, czy historia zawarta w filmie wciąga, a w tym przypadku mnie wciągnęła.

ocenił(a) film na 4
benzema

Już zawsze będziesz w cieniu Ronaldo