PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10070572}
4,7 7,9 tys. ocen
4,7 10 1 7890
3,2 4 krytyków
Zgon przed weselem
powrót do forum filmu Zgon przed weselem

Obejrzałam dziś na śniadanie. Jest to taka kumulacja żenujących kalek, schematów banałów i głupoty, że trudno sobie wyobrazić…aktorzy grają tymi samymi grepsami i minami, które mają nas widzów rozśmieszać a zamiast tego tylko ich ośmieszają….polsko-netfiksowe komedie sięgają tu dna…

ocenił(a) film na 2
Daria_El

Dokładnie tak, 100% racji. Nie rozumiem po co w ogóle coś takiego się robi. No i nie rozumiem również, jak można tego typu przedstawiać jako "komedia". Ani razu się nie zaśmiałem. Nic, absolutnie nic tam nie było zabawnego. Nijakie, miałkie, wtórne, schematyczne, banalne, ze stereotypami. Naiwne. Obejrzeć-zapomnieć, ale szkoda tego czasu. .

ocenił(a) film na 1
MILF_06

Tak nas traktują te netfliksy - jak bezmyślne bakterie, które się żywią kałem...oni to robią cynicznie i świadomie- straszne, że wielu "tfórców" bierze w tym udział myśląc tylko o kasie. Nie tworzą kultury tylko "towary" - pies ich....

Daria_El

zacytowali Cię na WP :)

ocenił(a) film na 2
panoramix_76

Mnie też :D Ależ wyróżnienie :D "– czytamy w opiniach internautów" :)

ocenił(a) film na 7
Daria_El

Generalnie nie rozumiem Twojego podejścia. Weszłam w Twoje obejrzane filmy nic polskiego nie ma wysokiej noty, czyli ewidentnie nie utożsamiasz się z naszą produkcją.... po co za tem oglądać coś co się nie podoba? Bez sensu

ocenił(a) film na 1
sieradzkamadzia

? Kłopoty z czytaniem? Może zapal światło?

ocenił(a) film na 7
Daria_El

Żebyście się nie zesrali. Jednemu się podoba drugiemu nie. Mi się podobało

użytkownik usunięty
Konradomoreno666

i właśnie taka powinna być odpowiedź ! Ja jeszcze nie oglądałam ale jak coś oglądałam nie nie rozwodzę się na "10 stron A4 opisu" tylko ku....a krótko albo szjas albo dobre

użytkownik usunięty

no i szajs niestety,pozdrawiam

Daria_El

Ale ktoś tu ma ból dupska xd

ocenił(a) film na 6
Daria_El

ja się uśmiałam.