Obejrzałam dziś na śniadanie. Jest to taka kumulacja żenujących kalek, schematów banałów i głupoty, że trudno sobie wyobrazić…aktorzy grają tymi samymi grepsami i minami, które mają nas widzów rozśmieszać a zamiast tego tylko ich ośmieszają….polsko-netfiksowe komedie sięgają tu dna…
Dokładnie tak, 100% racji. Nie rozumiem po co w ogóle coś takiego się robi. No i nie rozumiem również, jak można tego typu przedstawiać jako "komedia". Ani razu się nie zaśmiałem. Nic, absolutnie nic tam nie było zabawnego. Nijakie, miałkie, wtórne, schematyczne, banalne, ze stereotypami. Naiwne. Obejrzeć-zapomnieć, ale szkoda tego czasu. .
Tak nas traktują te netfliksy - jak bezmyślne bakterie, które się żywią kałem...oni to robią cynicznie i świadomie- straszne, że wielu "tfórców" bierze w tym udział myśląc tylko o kasie. Nie tworzą kultury tylko "towary" - pies ich....
Generalnie nie rozumiem Twojego podejścia. Weszłam w Twoje obejrzane filmy nic polskiego nie ma wysokiej noty, czyli ewidentnie nie utożsamiasz się z naszą produkcją.... po co za tem oglądać coś co się nie podoba? Bez sensu
i właśnie taka powinna być odpowiedź ! Ja jeszcze nie oglądałam ale jak coś oglądałam nie nie rozwodzę się na "10 stron A4 opisu" tylko ku....a krótko albo szjas albo dobre