Czy ktoś wie coś na temat ścierzki dźwiekowej z tego filmu. Tzn gdzie i czy w ogóle można ową kupić. Prosze o pomoc :) A film - doskonały :)
moze mi ktos wyslac utworek Max Raabe-Around the world. Z gory wielkie dzieki. moj e-mail: dawid.kargul@neostrada.pl
3154383 moje GG - mam misia i raabe, jak kogos to interesi, to smialo niech puka. Hurric.
bardzo mi zalezy na tej pioseneczce...i mam wielka prośbe zebys mi wyslal ja na moj e-mail...jak najszybciej... edytka--maua@wp.pl
Z GORY WIELKIE DZIEKI .... BLAGAM NIE ZAPOMNIJ O MNIE : )
Minęło już trochę czasu ale jeśli można to równiez bym prosiła o oba
utwory. Z góry wielkie dzięki!!!!!!!!!!! katka57@wp.pl
moze mi ktos rzucic na maila mp3 "biały mis" bo nigdzie nie moge znalezc blagam komczyk@tlen.pl
To chyba zapotrzebowanie na tą piosenkę się skończyło... wróciłem bo szukam innej piosenki... może bardziej utworu... dosyć znana melodia ale nie wiem kto ją wykonuje... ale pojawiła się w filmie... Zmruż oczy... nic tylko akordeon... trudno mi inaczej wytłumaczyć i cokolwiek więcej napisać... jak ktoś wie o co chodzi niech da znać kto to wykonuje... a jak ma to prosze wysłać na @... sbn2@o2.pl
ps: jak ktoś jeszcze potrzebuje mp3 Palast Orchestra to też może napisać...
pozdrawiam... pan Szał Baj Najt...
Chyba tylko ja się ostałem bez Maxa Raabe & Palastorchestry i "Around
the world", więc jeśli można to b.proszę o niego na adres irs66@o2.pl
Hey wszystkim
Ja również bym prosił o remix z filmu Zmruż oczy na adres
sokolk@op.pl
Pozdrawiam wszystkich
witam,
ja jeszcze potrzebuje. caly album palast orchester - hits des jahres.
jesli bitrate jest rowne 128, to wystarcza mi "around the world" (obie wersje) oraz utwor "blue" (rowniez obie wersje)
kielkac@tlen.pl
dzieki serdeczne
JAK KTOS CHCE BIAŁEGO MISIA, to niech pisze rowniez na ten adres... :)
ja z kolei szukam piosenki pana tytułowej piosenki do filmu pana Waglewskiego..jest ktos moze w posiadaniu?
Witam!
Również poprosiłbym o piosenki z tego filmu, obie wersje(mix i oryginalną) "around the world". Dzięki!
mail: at-clan@wp.pl