Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oba filmy oglądałam bardzo dawno, ale mam nadzieję, że ktoś coś skojarzy :)
1) Małżeństwo kupiło domek na odludziu aby tam się przed czymś ukryć, nie pamiętam dokładnie przed czym, ale uciekali z miasta. Na miejscu okazało się, że mieszka tam mężczyzna i hoduje kozy. Kiedy go poznali akurat jedną zabił i był we krwi...

więcej

Zanim zadam pytanie chciałbym pochwalić obecnych tu Forumowiczów dla których, jak zauważyłem, film jest prawdziwą pasją. Przede wszystkim za trud szukania w pamięci, i za to, że tak wiele scen, które zapadły im w myśli opisują z takim rozmachem. Cieszę się, że osoby, które te filmy znają, dzielą się swoją wiedzą oraz...

więcej

Naprawdę trudny orzech do zgryzienia!
Szukam filmu który oglądałem już bardzo dawno temu. Na początku lat dwutysięcznych. Jest to film o jakimś mordercy. Jedyne co pamiętam z tego filmu to, że facet - szczupłej budowy ciała - w (chyba) rajstopie naciągniętej na twarz będąc w toalecie bierze kobiecie z sąsiedniej...

Witam, poszukuję filmu którego oglądałem na TVP1 tak z 8 lat temu
Pamiętam tylko kobietę, która otruła mężczyznę (chyba doktor) po czym związała go i wsadziła go do bagażnika na tył samochodu - nie pamietam jaki byl motyw
Kobieta zatapia samochód w jeziorze
Następnego dnia policjanci wylawiają samochod z jeziora...

więcej

romansów, byle dobrych, nie przesłodzonych ;)

J.w. Szukam podobnego motywu, grupa nastolatków znajduję jakieś urządzenie i się dobrze dzięki niemu bawi, a potem muszą ponieść jakieś konsekwencje czy coś ;/

Poszukuję filmu , prawdopodobnie czeski,rosyjski. Pamiętam scenę, w ktorej główny bohater jest w sklepie mięsnym i gdy przychodzi klient to ten odcina kawałek ciała jakiejś osoby. Podając to chyba za wieprzowinę. A później rozmawia z innym meżczyzną i opowiadają sobie o samobójstwa. Okazuje się że obydwóch od śmierci...

więcej

Witam wszystkim i proszę o zapoznanie się z tą stroną.

https://www.facebook.com/TAK-dla-polskiego-filmu-WOŁYŃ-1484110758522844/?fref=ts

Gorąco pozdrawiam- Sully_Avatar

szukam komedii w: na początku jest rozdanie dyplomów i prymus uczelni wyznaje miłość tzw. SZKOLNEJ GWIAZDIE podczas przemowy. Za to dostaje bęcki od jej chłopaka ale z czasem zaczynają gadać, zaprosił ją na imprezę na którą nikt nie przyszedł. Potem przyjeżdża jej chlopak żeby go "ukatrupic" a oni wszyscy uciekają...

Drodzy!

Staram Sobie przypomnieć, gdzieś tam na końcu języka mam tytuł ale jak to zawsze bywa jak się chcę to nie można ;x
Lekki skrót, chłopak, kosmiczny kombinezon, ostrza z łokci i jedno chyba nawet na 'hełmie?', wyglądał jak jakiś szary Power Rangers, era VHS, były też tam chyba jakieś inne stwory i na pewno...

więcej