Może za wcześnie się o tym wspomina, ale lepiej teraz, niz dwa tygodnie przed. tak było ze mną w tym roku. Men! no i nie dałam rady, nie obejrzałam gali. (bo canal+ oczywiście nie uświadczysz) I ten, może bysmy zakręcili się dookoła tematu, bo wg mnie warto. Czekam na pomysły czy w ogole głosy. men, niech ktos mnie...
wczoraj na kino polska o 21:25 lecial Rejs, szkoda ze nigdzie o tym nieinformowali (oprócz oczywiście programu tv, którego nie da sie przeczytać w czałości). nNic jednak straconego . dziś o 11:25 leci powtórka. i zajebiście bo dobrze sobie odświerzyć jeszcze raz to wszystko. kto nie oglądał zapraszam przed tv a kto...
więcej
Kiedy byłam mała chętnie go oglądałam.
Andrzej Grabarczyk i jego rodzina żyli sobie w Warszawie i z tego co pamiętam, zawsze, co ktoś powiedział to przetłumaczano na angielski, potem to powtarzano itp.
Pamiętam że początkowe sceny napisowe przedstawiały, jak cała ta rodzina zbiera się na jakimś placu w...
Chciałabym żebyście wyrazili tu swoją opinię na temat reklamy Heyah z czerwonym kapturkiem. Osobiśie uważam ją za denną i bez sensu..a nawet rzekłabym głupią. Czekam na Wasze opinie!
Jaki chcielibyście wykonywać zawód serialowy. Ja np. po obejrzeniu "Ostrego Dyżuru" chciałem zostać lekarzem, natomiast gdy obejrzałem "Nikitę" postanowiłem, że zostanę tajniakiem z Sekcji1. A może ktoś z was chciałby zostać Clarkiem tytułowym supermenem ze "Smallville"
Jakie jes wasze zdanie o Samotnych Strzelcach? o całym filmie, aktorach, postaciach, zdarzeniach?
Mnie 'uwiódł' Jimmy Bond ;-). Serial fajny, śmieszny, pierwszy odcinek niezbyt mi się podobał, a teraz oglądam serial dwa razy dziennie...
dopiero co wruciłam z wakacji i niejestem zorjentowana co tam teraz fajnego w tv....jaakieś filmiki,serjaliki? nowe fajne reklamy?
kiedy w końcu znajdą muldera???? już nie moge zdzierzyc Doggeta!! koles wyraźnie bez wyrazu. boże ten koleś zachowuje sie jak Sculy w pierwszej serii!!! mnie to męczy jak nieszczescie... już nie moge doczekac sie 9 serii kiedy znowu mulder wróci do archiwum:) chociaż nie powiem. tutaj też zdażały sie fajne odcinki:)...
więcej