Chciałabym żebyście wyrazili tu swoją opinię na temat reklamy Heyah z czerwonym kapturkiem. Osobiśie uważam ją za denną i bez sensu..a nawet rzekłabym głupią. Czekam na Wasze opinie!
Jaki chcielibyście wykonywać zawód serialowy. Ja np. po obejrzeniu "Ostrego Dyżuru" chciałem zostać lekarzem, natomiast gdy obejrzałem "Nikitę" postanowiłem, że zostanę tajniakiem z Sekcji1. A może ktoś z was chciałby zostać Clarkiem tytułowym supermenem ze "Smallville"
Jakie jes wasze zdanie o Samotnych Strzelcach? o całym filmie, aktorach, postaciach, zdarzeniach?
Mnie 'uwiódł' Jimmy Bond ;-). Serial fajny, śmieszny, pierwszy odcinek niezbyt mi się podobał, a teraz oglądam serial dwa razy dziennie...
dopiero co wruciłam z wakacji i niejestem zorjentowana co tam teraz fajnego w tv....jaakieś filmiki,serjaliki? nowe fajne reklamy?
kiedy w końcu znajdą muldera???? już nie moge zdzierzyc Doggeta!! koles wyraźnie bez wyrazu. boże ten koleś zachowuje sie jak Sculy w pierwszej serii!!! mnie to męczy jak nieszczescie... już nie moge doczekac sie 9 serii kiedy znowu mulder wróci do archiwum:) chociaż nie powiem. tutaj też zdażały sie fajne odcinki:)...
więcej
Jak w temacie... Głosować można na stacje:
-TVP 1
-TVP 2
-Polsat
-TVN
-TVP 3
-TV 4
-TVN 7
-Tele 5
-Puls
-TV Polonia
-Polsat 2
-Canal +
-TMT (jest w ogóle jeszcze ten kanał?)
-Polonia 1.
Możecie wymieniać kilka stacji, tyle że wtedy wymieniajcie je w kolejności waszym zdaniem od najgorszej. Wszelkie...
Długo trzeba było czekać, aż powtórzą tą fantastyczną trylogię. Po raz pierwszy widziałem te filmy w wieku 11-12 lat i byłem zarówno przerażony jak i pod wrażeniem wszystkich trzech części.
Pierwsza część trylogii już we wtorek 9 sierpnia
Zarombisty film!!1 Po prostu odjechana komedia taką miałem z niej polewe!! Napiszcie coś na tyn temat
Od zawsze te dwie stacje rywalizowały ze sobą. Jednak to Polsat zawsze kopiował TVN, np. TVN dawało Milionerów, a za moment Polsat wypuścił swoją Życiową sznsę. Kiedy TVN dawało Big Brothera, Polsat wyjechał ze zwoimi Dwoma Światami. Teraz gdy nastał sezon ogórkowy w mediach Polsat i TVN postanowiły srobić walkę...