Co sądzicie o nowych polskich serialach,które są obecnie emitowane na stacji TVN.Chodzi mi tu o seriale "Anioł stróż","Niania","Magda M."
Ja uważam że to strata czasu....Zresztą TVN przestałem oglądać od czasu gdy wyemitowali pierwszą edycje "Big Brothera"....
Czy ktoś może wie, kiedy nastąpi W KOŃCU emisja 3-go sezonu "Smallville" na TVN??? Podobno na jesieni ale z naszymi wszystko jest, niestety, możliwe...:(
W zasadzie z tego serialu oglądałem tylko 1 odcinek. Jednak po rozmowie z kilkoma znajomymi ktorzy mowili mi ze jest swietny. POstanowiłem go oglądać. A co wy sądzicie o tym serialu.
Pare lat temu leciał w telewizji serial, którego fabułę spróbuje po krótce przedstawić. Główny bohater jako dziecko wraz z innymi rówieśnikami, był poddawany jakimś eksperymentom. Udało mu się uciec i teraz pomaga innym ludziom. Występują tam retrospekcje gł. bohatera. Ludzie z tego "zakladu" próbują go schwytać....
Witajcie. jaki jest właściwy tytuł tego serialu (filmu)?? Na FW nie moge znalezc nic co by pasowalo. Pozdrawiam
Czy morze ktoś się orientuje kiedy będzie leciał w tv jakiś z tych filmów bardzo prosze o odpowiedzi:
2001: Rozkaz (Order, The)
1999: Piekielna walka (Coyote Moon)
1993: Uciec, ale dokąd? (Nowhere to Run)
1988: Czarny orzeł (Black Eagle) jako Andrei
1985: Bez odwrotu (No Retreat, No Surrender)
1991:...