Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Detektyw Monk, powraca! we wtorki na TVN nowe odcinki jednego z moich ulubionych seriali!
lubicie ten serial?

hejka! czy ktoś posiada może informację skądmożna ściągnąć ten fantastyczny seialik??

Piszcie tu co sądzicie o wszelkich reality show oraz telenowelach meksykańskich i brazylijskich.

Od 30 września na TVN emitowana będzie 6 seria "Brygady Ratunkowej". Serial będzie pojawiał się od poniedziałku do piątku o godz. 14.45 w paśmie, w którym pojawia się teraz "Przystanek Alaska".

Jednocześnie na TVN7 emitowana będzie 4 i 5 seria "Brygady Ratunkowej". W każdy poniedziałek ok. 22.

Za 9 dni mam iść na ten film do kina czy aby napewno jest taki zarypisty jak mówią ludzie . I czy warto sie naniego wybrać?? Prosze o odpowiedż . Buziaczki dla wszystkich pozdro papapa

Dlaczego tego filmu jeszcze nie puszczono w ogolnodostepnym kanale telewizyjnym np w tvp czy polsacie? Przecież film jest już stary.

czesc wszystkim mam prosbe jesli ktos zna niech mi poda tytul piosenki ktora jest w zwiastunie z filmu debiut (the debut) jako ostatnia z gory dzieki

Ogladając kilka odcinków serialu zakochujemy się w nim, czekamy z utęsknieniem na następny odcinek i cieszą nas nawet błahe rzeczy.
Dotąd oglądałem seriale komediowe, dzięki którym bardzo dobrze się bawiłem jednak nigdy nie oglądałem serialu którego odcinki wciągały by mnie. Juz jakiś czas oglądam "Inspektora Eddiego"...

więcej

Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś jeszcze oglądał serial "Lost" (Zagubieni)
na stacji abc?
Opowiada on o losach ludzi którzy ocaleli z katastrofy lotniczej i przebywają na bardzo tajemniczej wyspie.
Oglądnęłam pierwsze 11 odcinków i ciekawi mnie co stało się dalej.

Thnx

Czyżby nikt z was nie lubił muzyki z filmów bądź seriali nie chce mi się w to wierzyć