Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gdzies obilo mi sie o uszy, ze niedawno (?) nakrecono piata czesc tego znakomitego serialu. Czy ktos z was ma moze jakies blizsze informacje na ten temat ?

Witam. Mam takie pytanie. Czy pamietacie jak jakies 8 lat temu (chyba) w tv polsat lecial serial "czlowiek ktorego nie bylo" , bylo to o jakims fotografiku ktory zrobil zdjecie przez ktore wymazano go z zycia publicznego, czy cos w tym stylu. ma ktos jakies info na temat tego serialu lub pamieta jak sie skonczyl? byle...

więcej

Ostatnio sie spotkałem z informacją w necie ze pod koniec tego roku mają puścic w tv Dragon Ball'a, i nie wiem czy ktos poprostu puścił plotkę czy rzeczywiście DB bedzie w tv. Wie ktoś coś więcej na ten temat?
Pozdro dla fanów DB.

Łaskawa TVN7 raczyła wyemitować powtórki Tajemnic Smallville ale, tylko do 2 serii. Nie rozumiem tego, żeby nie kupić jakiejś głupiej licencji na dalsze odcinki skoro serial miał taką oglądalność. To irytujące!

Czasami na tvn style leci taki super program o gwiazdach hollwoodu ma wszystko co potrzebne dobremu programowi niestety niewiem o której godzinie leci jeżeli ktoś wie niech napisze ten program to "gwiezdy bez cenzury" z góry dzieki.

bodajże na polsacie, bodajże we wtorek może środę był horror o jakimś zakładzie psychiatrycznym, siedzącym w nim źle oraz właścicielu parku rozrywki, zna ktoś może tytuł, oczywiście najlepiej orginalny. pozdrawiam

nie jest to kawalek z reklamy ale z trailera czasu tuningu na tvn turbo.wiec prosze o pomoc bo szukam tego od baaaardzo dawna . zgory dziekuje
oto link http://www.emsi2000.webpark.pl/tvn_turbo.mp3 [www.emsi2000.webpark.pl ...]

kurcze, mam nadzieję że nie przegapiłam :(

Zaraz na TCM super film "Północ-północny zachód",jeżeli ktoś nie oglądał,a ma TCM to serdecznie zachęcam,naprawde świetne kino (godz. 23).
Pozdrawiam

Ktośoglądał Wojnę śwatów??Kompletnie mnie rozczarował ten film w negatywnym tego słowa znaczeniu!aktorzy w ogole sie nie przykładali,film był po prostu sztuczny, a zapowiadał się tak dobrze