Poszukuję filmu Sylwestra Latkowskiego "PUB 700" na jakimkolwiek nośniku. Jeśli ktoś wie gdzie można go zdobyć będę wdzięczna za każdą informację.
zna ktoś może tytuły piosenk i ich wykonawców, jakie przewijały się w serialu, np ulubiona piosenka Bena i Meg, będą wdzięczna za informacje, pozdrowionka
ktoś moze zna tytuły piosenek oraz ich wykonawców , jakie przewijały sie w serialu , np tytuł ulubionej piosemki Bena i Meg tak często puszczanej , bedę wdzieczna za informacje , pozdrowionka
Tych, którzy nie znają odpowiedzi na to pytanie i chcą aby ktoś za nich dokonał wyboru filmu zapraszam na stronę http://www.multipatryk.interkar.pl/co%20mam%20ogladac.html [www.multipatryk.interka ...]
jaka piosenka leci w reklamie coca coli, co facet ogląda koszulę w sklepie, a przez okno wystawowe doradza mu babka pamietacie? w tle leci coś takiego: "baby love my baby love". Mam wrażenie, że ta piosenka leciaal tez w reklamie jakiegos samochodu. Plis pomozcie!
Pozdro
Czy ktoś może nagrał dzisiaj z BBC PRIME 1 odcinek serialu "Duma i Uprzedzenie"?, albo może ma to już nagrane?. Poluję na ten film już od wielu lat i niestety dzisiaj zobaczyłem go kiedy był już prawie koniec. Czekam na wiadomość na adres e-mail gienekla@poczta.onet.pl
Witam,
szukam tytułu, reżysera, obsady lub jakiejkolwiek innej informacji nt. filmu, jaki kilka lat temu, późną nocą, wyemitowała TVP. Niestety nie pamiętam żadnych sformalizowanych danych na jego temat, które umożliwiły by mi dotarcie do tego filmu.
Akcja rozgrywa się w jakimś, jak sądzę francuskim lub angielskim,...