Otóż nie podoba mi sie to, że wchodząc na stronke poświęconą jakiemuś filmowi trzeba jeszcze raz kliknąć (w słowo "więcej") aby dowiedzieć sie czegoś o tym filmie! Przecież wchodząc na tą witrynę oczywistym jest, że pierwsze co robimy to czytamy opis filmu. Obsada, która tutaj jest "rozciągnięta" na większą część...
Chciałbym się dowiedzieć czy są tu -"portal" fani "Smallville" nieto żeby jacyś fanatycy, ale zwykli fani co lubią dobry serial
Jeśli ktosik wi jaki jest tytuł piosenki z zapowiedzi filmu "Nie patrz wstecz" to plosilabym podajcie mi go, pliźźź :)
Czy ktoś ogląda ten program???Bo ja niestety nie miałem jeszcze okazji,ale już słyszałem opinie że jest to program robiony pod Legie Warszawa i skróty z meczów to minutowe migawki,a następnie mamy 10 minut reklam,albo paplania pseudo specjalistów....Słowem próbują skopiować "Lige+" z Canal+,ale im to nie wychodzi wcale...
więcejGdzies obilo mi sie o uszy, ze niedawno (?) nakrecono piata czesc tego znakomitego serialu. Czy ktos z was ma moze jakies blizsze informacje na ten temat ?
Witam. Mam takie pytanie. Czy pamietacie jak jakies 8 lat temu (chyba) w tv polsat lecial serial "czlowiek ktorego nie bylo" , bylo to o jakims fotografiku ktory zrobil zdjecie przez ktore wymazano go z zycia publicznego, czy cos w tym stylu. ma ktos jakies info na temat tego serialu lub pamieta jak sie skonczyl? byle...
więcej
Ostatnio sie spotkałem z informacją w necie ze pod koniec tego roku mają puścic w tv Dragon Ball'a, i nie wiem czy ktos poprostu puścił plotkę czy rzeczywiście DB bedzie w tv. Wie ktoś coś więcej na ten temat?
Pozdro dla fanów DB.
Łaskawa TVN7 raczyła wyemitować powtórki Tajemnic Smallville ale, tylko do 2 serii. Nie rozumiem tego, żeby nie kupić jakiejś głupiej licencji na dalsze odcinki skoro serial miał taką oglądalność. To irytujące!
Czasami na tvn style leci taki super program o gwiazdach hollwoodu ma wszystko co potrzebne dobremu programowi niestety niewiem o której godzinie leci jeżeli ktoś wie niech napisze ten program to "gwiezdy bez cenzury" z góry dzieki.