Adriana Lima

Adriana Francesca Lima

6,6
88 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adriana Lima

Wybralam akurat je dwie, ponieważ obie są w poobnym wieku i obie bardzo lubię:]

Ja zrobiłam nawet własne porównanie:
1. uśmiech- Adriana Bije Vodianową bo nawet nie mogę sobie przypomnieć jakiegokolwiek zdjęcia gdzie byłaby ona uśmiechnięta(?). Zapewne nie może sie pochwalić idealnym uzębieniem więc dlatego fotografowie nie proponują jej "wesołej" sesji
2. Brwi- obie mają ładne, Natalia ma bardziej "krzaczaste" ale to chyba pasuje jej do typu uroy. Tu więc nie mam faworytki.
3. Nos- Adriana ma ładniejszy bo szerszy i wygląda dzięki temu delikatniej
4. Oczy- Vodianova ma okrąglejsze, Adriana bardziej "kocie", ale wolę Vodianovej bo szersze to większe;] Ale Adriana fajnie nimi przewraca
5. Wymiary- tak zerkając na ich wymiary to Limawypada szczuplej więc tu plus dla niej
6. Usta- a pojęcia nie mam
7. Nogi- odnoszę wrazenie, że Vodianova na dłuższe- szkoda ze przy wymiarach nigdy nie pdaja ich dlugosci bo bylabym z tego bardzo rada
8 Cycki- nie wiem bo nie widzialam:P

Taln aktorski: nie ogladalam chyba zadnych filmow z ich udzialem takze sie nie wypowiadam

kryptonim_zajec

obie lubie jednakowa, jednak jesli miałabym wybierac to wybrałabym Vodianova mimo wszystko... chociaz Lima jest tez całkiem fajna... Jednak miedzy nimi a raczej na dnimi goruje GISELE BUNDCHEN! Ona jest najlepsza!

kryptonim_zajec

Lima, Lima i jeszcze raz Lima:P Przynajmniej moim zdaniem:P ale i tak wol Jessice Albe:P

kryptonim_zajec

Vodianowa jest dosyć ładna,ale Lima jest ewidentnie piekniejsza ! Lima ! LIMA! LIMA! Piękniejszej ni ma ! :)