no i to z tego, że śmiecisz! że to jest wkurzające! i że na litość boską, obowiązują tu chyba jakieś zasady, który ty łamiesz na potęgę! to, że administratorstwo tu nie zagląda, nie oznacza jeszcze, że panuje tu jakaś samowola!
skoro z ciebie taka aktywistka to załóż sobie temat "wszyscy którym nie pasuje życie na tym świecie" lub coś w tym stylu i tam sobie pisz jak bardzo cię wkurzają inne dziewczyny a w szczególności ja
Gdyby Cie nie interesowalo co Kejt mysli, to bys nie odpowiadala, a Ty niewidomo po co drazysz, niewnoszac niczego nowego.
to może usunie się temacik nazwa i tak już jest a sprawy AA będziemy załatwiać na nowym temaciku. Może wkrótce założymy stronę AA i tam się będziemy wypowiadać. Co wy na to?...no albo przestaniemy odpisywać Sunshine i się skończy. A Ty Sunshine jak chcesz się nadal wypowiadać to rób to tylko zmienimy temat i już. Wilk będzie syty i owca całą.
mam inny pomysł wywalcie mnie może z forum co ??
jak w komunie jeśli ktoś przeszkadza usuwamy go
nie bądźcie śmieszne
ale zaraz zaraz moze ja tu czegoś nie zauważyłam
chyba że kejt jest tu jakimś przywódca który wyznacza co można a co nie??
dajmy spokój już są dwa nowe tematy. Jak ktoś chce to piszmy tam. Nie ma sensu "walczyć" z Sunshine bo ona i tak będzie pisać. Niepowiem lubię się „przekomarzać" i droczyć dlatego odpowiadałam S. zresztą nie tylko ja. Skoro jednak są głosy przeciw to je uwzględniam. Przenosimy się i po kłopocie.
Masz racje Bastillia. Zreszta nie mialam zamiaru dluzej klocic sie z sunshine, ktora tak nawiasem zatrzymala sie dlugo przed komuna. Paleolit?. Tak to chyba epoka sunshine.
ok bo się znów zacznie :) Nie dokuczajmy nikomu...no chyba, że coś złego na Alana powie ;)lub na jego fanki/fanów :)...a kłóćmy się tylko na temat...no może nie kłóćmy, tylko wymieniajmy zdania :)
Siema. Ja tu zazwyczaj co jakiś czas zaglądam, ale dochodzę do tego wniosku co Kejt, że sracie w tp forum! I moim zdaniem przedtem nie było nudno tylko możan było coś poczatać albo pogadać na forum, a nie jakieś bezsensowne pyskówki, które do niczego nie prowadzą i one są nudne, albo nawet nie tylko nudne ile głupie. Bo można było poruszać różne tematy na temat Alana i było ok. Ale niestety zjawiła się jkaś shumshine, która nie potrafi ambitnie rozmawiać, albo nawet przy tym z humorem, tylko durne gadanie, które tylko pokazuje twój poziom.
mówisz?? to dziękuje za uznanie a jednak nadal o mnie piszecie. Jestem na tym forum juz bardzo długo ale nic nigdy nie pisałam bo było tu tak śmiertelnie nudno że nawet nie było o czym pisać
Każdy pisał to samo i w żaden sposób nie wyrażałyście siebie ale to już trudno
Po 1. nie było tu nudno, po 2. ja nie napisałam na twój temat superlatyw, żebyś pisała dziękuje za uznanie, tylko raczej przemyśl swoje postępowanie. A to ze jak dla ciebie było nudno, to nie oznacza ze masz rozwalać forum, nie pasi ci to wypad z tego forum i tyle.Idź sobie na fora gdzie tolerują osoby na twoim poziomie.
otóż agusiu trzysta siedemdziesiąt każdy ma prawo do swojego zdania a jeśli tobie to nie pasuje to może sama sobie odpuść
Agusiu nie oszukuj sie BYłO NUDNO JAK NA WYKłADZIE O POROSTACH I MCHACH W POLSKICH TATRACH!!
Szczałeczka Sanszajn :*:*
Jak już jest wszystko Ok, to możemy kontynuować:)
Czekamy na...siostre Kaliope (sorry za ew. pomyłke, skleroza nie boli:)), bo sie na tym zna:)