Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman
sunshine_7

no i to z tego, że śmiecisz! że to jest wkurzające! i że na litość boską, obowiązują tu chyba jakieś zasady, który ty łamiesz na potęgę! to, że administratorstwo tu nie zagląda, nie oznacza jeszcze, że panuje tu jakaś samowola!

Kasiatko

skoro z ciebie taka aktywistka to załóż sobie temat "wszyscy którym nie pasuje życie na tym świecie" lub coś w tym stylu i tam sobie pisz jak bardzo cię wkurzają inne dziewczyny a w szczególności ja

sunshine_7

Gdyby Cie nie interesowalo co Kejt mysli, to bys nie odpowiadala, a Ty niewidomo po co drazysz, niewnoszac niczego nowego.

bastilia85

to może usunie się temacik nazwa i tak już jest a sprawy AA będziemy załatwiać na nowym temaciku. Może wkrótce założymy stronę AA i tam się będziemy wypowiadać. Co wy na to?...no albo przestaniemy odpisywać Sunshine i się skończy. A Ty Sunshine jak chcesz się nadal wypowiadać to rób to tylko zmienimy temat i już. Wilk będzie syty i owca całą.

bastilia85

mam inny pomysł wywalcie mnie może z forum co ??
jak w komunie jeśli ktoś przeszkadza usuwamy go
nie bądźcie śmieszne

sunshine_7

ale zaraz zaraz moze ja tu czegoś nie zauważyłam
chyba że kejt jest tu jakimś przywódca który wyznacza co można a co nie??

sunshine_7

Juz dawno bym Cie 'usunela' gdybym wiedziala jak.

Caireann

zupełnie jak w komunie coś pieknego

Caireann

dajmy spokój już są dwa nowe tematy. Jak ktoś chce to piszmy tam. Nie ma sensu "walczyć" z Sunshine bo ona i tak będzie pisać. Niepowiem lubię się „przekomarzać" i droczyć dlatego odpowiadałam S. zresztą nie tylko ja. Skoro jednak są głosy przeciw to je uwzględniam. Przenosimy się i po kłopocie.

bastilia85

Masz racje Bastillia. Zreszta nie mialam zamiaru dluzej klocic sie z sunshine, ktora tak nawiasem zatrzymala sie dlugo przed komuna. Paleolit?. Tak to chyba epoka sunshine.

Caireann

ok bo się znów zacznie :) Nie dokuczajmy nikomu...no chyba, że coś złego na Alana powie ;)lub na jego fanki/fanów :)...a kłóćmy się tylko na temat...no może nie kłóćmy, tylko wymieniajmy zdania :)

bastilia85

Siema. Ja tu zazwyczaj co jakiś czas zaglądam, ale dochodzę do tego wniosku co Kejt, że sracie w tp forum! I moim zdaniem przedtem nie było nudno tylko możan było coś poczatać albo pogadać na forum, a nie jakieś bezsensowne pyskówki, które do niczego nie prowadzą i one są nudne, albo nawet nie tylko nudne ile głupie. Bo można było poruszać różne tematy na temat Alana i było ok. Ale niestety zjawiła się jkaś shumshine, która nie potrafi ambitnie rozmawiać, albo nawet przy tym z humorem, tylko durne gadanie, które tylko pokazuje twój poziom.

agusia370

mówisz?? to dziękuje za uznanie a jednak nadal o mnie piszecie. Jestem na tym forum juz bardzo długo ale nic nigdy nie pisałam bo było tu tak śmiertelnie nudno że nawet nie było o czym pisać
Każdy pisał to samo i w żaden sposób nie wyrażałyście siebie ale to już trudno

sunshine_7

Po 1. nie było tu nudno, po 2. ja nie napisałam na twój temat superlatyw, żebyś pisała dziękuje za uznanie, tylko raczej przemyśl swoje postępowanie. A to ze jak dla ciebie było nudno, to nie oznacza ze masz rozwalać forum, nie pasi ci to wypad z tego forum i tyle.Idź sobie na fora gdzie tolerują osoby na twoim poziomie.

agusia370

otóż agusiu trzysta siedemdziesiąt każdy ma prawo do swojego zdania a jeśli tobie to nie pasuje to może sama sobie odpuść

sunshine_7

Agusiu nie oszukuj sie BYłO NUDNO JAK NA WYKłADZIE O POROSTACH I MCHACH W POLSKICH TATRACH!!
Szczałeczka Sanszajn :*:*

Yoko_ono

A jak tam z ta stronką o której wspominałyście??

kwiat

Jak już jest wszystko Ok, to możemy kontynuować:)
Czekamy na...siostre Kaliope (sorry za ew. pomyłke, skleroza nie boli:)), bo sie na tym zna:)

Mittron

Do shunshine. Masz prawo do własnego zdania ale nie do użerania się i zasmiecania na forum jak jakieś 5 letnie dziecko, albo osoba z którą się nei da rozmawiać. Zrozum że albo bedziesz gadać jak człowiek i na poziomie, alebo jeśli masz zamiar dalej błaznować to spadaj.