Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
szczerze?? nie wiem;/ u nas na poczcie pytałyśmy sie o kupon, ale nie było. Podobno kiedyś kosztował ok. 4,5 ale teraz nie sprowadzają i nie wiedzą. A ile trzeba nakleić polskich nie pytałyśmy... Jak sie pójdzie na poczte i poprosi to powiedzą.
A te dalej o tym Johnym... HellO to forum o Alexie hihi nie no zartuje moglysmy gadac na tamat rozjasniania wlosow to o innym aktorze tez mozna :D ale moze wrocimy do Alexa...?
oczywiście że do niego wrócimy :D
Ja też bym wolała jego autograf ;]
O Johnnym to w szkole się nasłucham;) :)
Fotka jak juz mówiłam mega jest ;]:D xD
podro.
Wiem że to forum o Alexie:) Szzczerze powiedziawszy myślałam że mnie od razu zjedziecie za zbytnie zboczenie z tematu:P
Wiecie może choś tak mniej-więcej ile Alex ma wzroztu?? Jestem ciekawa....
186 czy coś koło tego :D a tak w ogóle to czy ktoś mógłby napisać mi streszczenie tego tematu bo się tu napłodziło postów wiele podczas mojej nieobecności :D
Streszczenie temetu ---> chyba zartujesz :D Tu jest jakis temat ?? Wolnosc slowa poprostu :) No a wzrost Alexa wynosi 180cm --> sprawdzcie sobie na stronce http://www.imdb.com/name/nm1641117/bio :)
no tez chcialam wiedziec ile ma wzrostu...:D co do streszczenia bedzie gorzej.... :D bylo pare klotni ale sadze ze wiecej smiechu ;) a gadanie o innych aktorach na forum Alexa... hymm sadze ze lepszy taki temat niz o farbowaniu wlosow :D:D. busski :*:*:*:*
hhihi :D :))
Już myślałamże jest mniejszy ode mnie! :D haha
Na szczęście nie ;) :)))
My mamy tendencję, całkiem fajną zresztą ]:-> , do zjeżdżania z tematu :D :D
No ja tez sie ciesze ze nie jest mniejszy odemnie ::)Mam 174 a to nie jest malo :/ A chlopcy teraz mali sa :D
no ja sie martwie bo torche mi do niego brakuje i watpie w to zebym cos urosla:/ a jeszcze wycztalam ze on caly czas rosnie :/ to normalnie jakbym go spotkala i chciala autograf to na jakims stolku bym musiala stac...
Ja mam około 1,70. Hehe, gdybyśby go spotkały (i nie miały stołka do dyspozycji:P), patrzyłby na nas z góry:P
Mamy zamiar z Luelle przeprowadzić jutro wywiad o filmie AR:MS do szkolnego radiowęzła:P hihihi:):)
o wow :D już się boję tego! prosimy o relacje jeśli był wywiad ;)
My niemamyradiowęzła mamy narazie gazetkętylko (hahs zajmuję suę z moją koleżanką rysunkami do niej i okładką 8) ;D ).
By sięmusiałschylićżeby usłyszeć co mówimy! xD
No coz moze i by patrzyl z gory ale ja wole jak chlopak patrzy z gory niz ja na niego mam tak patrzec :/ No sorry chlopak musi byc wiekszy od dziewczyny :)
Oj musi, musi zgodze się i tak jest malo gosci ktorzy sa miejsi ode mnie ale nie chcialabym chodzic z krasnoludkiem ale tez nie z wielkoludem tak zeby byl z gora 5 cm wyzszy odemnie a Alex jest chyba 10 cm ode mnie wyzszy, wiec nie jest zaciekawie. no i oczywiscie ja tez chce relacji z wywiadu :D:D:D
Nie no cos ty 10cm to nie tragedia :D Ja widze na miescie lale 150 i faceta 180 i nie narzekaja :D Wiec chyba nie jest zle :D
a to niech sobie lataja ja mam wymagania i chce sie ich tzymac:D:D tak samo granica wiekowa to 3 lata no gora 4 ale to w jakis wyjatkowych sutulacjach :D:D nie moglabym byc z gosciem o 6 lat starszym odemnie moim zdaniem to za duzo... no ok zle robimy piszemy o czyms o czym nie powinnysmy znowu schodzimy z tematu... hymmm ? znalazla juz ktoras adres Alexa :D:D ?
Ale boska focia na profilu :) No wkoncu jakas ladna :D A co do adresu Alexa to ja mam jego adresik :) Jak ktos chce to : http://www.filmweb.pl/topic/606760/Adresik+Alexa++%29.html Zapraszam :)
No zdjecie jest boskie... ciekawe skad je wzieli bo na necie go nie widzialam... ehhh zakochalam sie... kochane moje sloneczko :*** :D:D
Odpowiem tak jak "Kingusia". Ma się te wtyki :-))), Mam dużą wersję tego zdjęcia jak i inne, jeśli chcecie. Wysyłajcie maila do mnie, jak chcecie, fotki trzymam do soboty, potem kasuje. Mail na moim profilu.
Dobra... ? Bosska... kurcze szkoda, ze on nie wie o moim isnteniu... ;( ale ja juz tak zrobie, ze sie dowie :D:D:D
Weszłam dziś sobie na to forum, patrze, i aż mi dech zaparło (na widok fotki)... Szkoda że nie ma takich chłopaków u nas w szkole;(
chyba u nikogo nie ma :( no moze bedzie w moje nowej szkole bo mam zamiar isc do sportowej szkoly wiec moze jakis miesniak sie znajdzie :D:D ale i tak zaden nie zastapi Alexa ehhh... :**
O Shemek nie rozpieszczaj tak fanek bo nie dadza ci spokoju :) A i fajnie ze wpadles na forum --> jako 1 weryfikator :) Poprosru wielkie thx :) Pozdrawiam :)
hihihi mnie juz rozpiescil :D:D wlasnie wczoraj dostalam fotki heh,,, jednym slowem boskie sa... takie fajne bez koszulki :D:D:D
Cóż, ja do sportowej szkoły się nie nadaje:/ Mam zamiar iść do Wa-wy na profil humanistyczny albo językowy...
hehe, Kingusia, ale nie napiszesz przecież że Ci się nie podoba fotka A. bez koszulki:PP
wiesz ide do sportowej ale nie na profil sportowy :D: jeszcze mnie nie powalilo zeby miec 10 w-f tygodniowo... :) no co do fotek sa superrrrrrrr...... ale to juz wczesniej pisalam :P
no tak sobie mysle ze moze zarzucimy nowym tematem... bo juz tak glupio pisac po raz kolejny ze fotki sa boskie :/ wiec moze jakies propozycje??
film-boski, fotki-boskie, Alex-boski... heheheh:PP
Nie wiem, może wymyślimy w jakich filmach byśmy go widziały|widzieli??
Ja bym widzialam Alexa w Piratah z Karaibów jako przystojnego i nie calkiem dobrego piracika :D A mam pytanie czy ten tatuaz(e) co Alex ma na fociach jest prawdziwy ??
No niestety prawdziwe ( niestety dlatego, ze mogl sobie zrobic lepsze ) ale jestem ciekawe co tam ma napisane na tym ramieniu :D.. a w filmach to hymm...? Sądze, że... jakiś sensacyjny albo cóś... naprawde teraz nie wiem...
Czemu niestety ?? Mi tam sie podoba :) Nic raczej nie sprawi by mi sie nie podobal :) Zreszta co tam :D Fajne ma tatuaze ale rzeczywiscie co moze miec napisane na ramieniu nie wiem :/
Imie Sary...? A to z jakiej okazji jakis romans z nia mial czy co ?? No a z reszta gdzie chcecie sie pytac przeciez nawet jak wyslecie list pod adres, ktory dala Kinga to on nawet tego nie czyta :/ tylko odsyla wszystkim autograf tak jak kazdy inny/a aktor/ka lub inne slawy :/
a kto mi wyśle? ;)
W sumie racja co do tego czytania. Może jeszcze dostanie się odpowiedź, ale taką masową - co do wszystkich to samo i z głowy ;) No al ez drugiej strony jak by miał to wszystko czytać O_O całe życie by mu zeszło na listach od fanów ^^
No racja, nie wiem czasem czy by nie zabraklo mu tego zycia :P juz za 6 dni jego urodzinki... hihi szkoda, ze osobiscie nie moge zyczen zlozyc:(
No moze i nie czyta ale autografik jest ;D I to nie jeden :P No a co do urodzinek to wszystkiego naj kazdy zapewne mu zyczy :)
Oczywiście:P Zdrowia szczęścia pomarańczy...:PP hehe
Ja jakbym była sławna (hehehe, marzenie ściętej głowy:PP) i dostawała masowo listy od fanów też zapewne bym ich nie czytała tylko autograf i dowidzenia... Więc sie nie dziwie jeżeli tak robią...
hehehe te życzenia to koledzy na wigilię wszystkim składali hehehe :D
no, bo w końcu ile można! ;) Też bym ak robiła, chybe że ewraz po raz jak by mi się chciało wzięłabym 2-3 listy jakiś szczęśliwców i przeczytała i osobiście odpisała... ;) to jak wyślecie mi te fotki? xD
Co te zdjecia co nam wyslano ? moge wyslac tyle daj maila bo szukac mi sie nie chce. A co do slawy hymm...... akurat za tym nie przepadam... glupio tak co kolwiek zrobisz odrazu o tobie w gazecie czy w Tv jeszcze jakies bzdury pisza, na dodatek jakos nie lubie jak mi robia zdjecia, albo kamera jest skierowana na mnie jakos tak nie moge...ale kto wie moze sie w koncu przelamie i zostane jaka aktorka :D:D. Z reszta to ze jest sie slawnym nie oznacza ze ma sie fanow :P dlatego w moim przypadku wysylalabym odpowiedzi poniewaz miala bym gora z 5 fanow... dobra przesadzilam 5 za malo 10 bedzie w sam raz... koncze bom sie rozpisala :P
Ja bym chcialabyc slawna :D A listy od fanow to staralabym sie chociazby czytac --> nie mowie o osobistym odpisywaniu ale czytac bym mogla :D
Tia, doskonała lektura na długie, zimowe wieczory:P hehe, ja talentu aktorkiego nie posiadam, mam tylko talent do głupoty:PP Ewentualnie jako-tako bym się sprawdziła w jakiejś reklamie:PP Ale jakbym miała rzesze fanów, wam bym odpisałą osobiście:PP <hahaha> śmiać mi się chce:PP Marzenia nie do spełnienia...:P
no dobra moze chcialabym byc slawna ale po jakims czasie mial bym dosc... zero czasu dla siebie tylko pewnie jakies wywiady i sesje zdjeciowe i takie tam duperelle chociaz moze sesji by nie bylo bo nie fotogeniczna no oczywscie ze wam bym osobiscie odpisala i to jak najszybciej by sie dalo tylko czy zostalybyscie moimi fankami to raz a dwa jakby juz dostalam te listy odwas tomusial by byc jakis specialny podpis zebym wiedziala, ze to wy :P