Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
No co ty gdybys byla slawna to zandgeo listu nie pisze do ciebie :/ ---> Poprostu wbijam ci sie na chate osobiscie :) I znamy sie juz z reala wtedy :D No nie tak :D
no wiesz... nie wiem czy znalazla bym czas dla ciebie :PP z reszta jakbym byla slawna to pewnie zamieszkala bym w W.B. ( prawdopodobnie z Alexem :P) wiec musialabys sobie oplacic podroz :P:P :]
hehehe:)tia... ja tam bym chciała byś sławna, ale jednocześnie nie skończyć jak np. Britney Spears:P Po co w WB?? Od razu do NY albo Hollywood:PP hehe:P Nie zmalazłabyś czasu?? oj, nieładnie, nieładnie....;)
Wiesz woda sodowa do glowy uderza pod wplywem kasy i tego, ze jestes w centrum uwagi.... ja sadze, ze jesli bym sie kompala w kasie i bylabym na 1 stronie kazdej gazety to bym sie nie zmienila.... wiekszosc kasy bym dala na domy dziecka i takie tam ,a w szeczgolnosci na schroniska dla zwierzat. Co do Britney to szkoda sie wypowiadac... Zapytalas czego W.B. ? Ponieważ Alex tam jest, a gdzie on tam i ja :D:D z tym czasem zartowalam. zawsze by se znalazla minutka na dobre qmpele z forum :PP
Brak czasu dla mnie ?? --> jaka zniewaga lol ;/ Coz ja tam wole od W.B , chociazby Los Angeles, Nowy York czy Chicago ale kazdy ma swoje gusta :/ Coz mi by kasa nie zmacila w glowie :D A wiekszosc kasy bym dala na domy dziecka niz na schroniska --> dzieci sa wazniejsze :)
ja dalabm po rowno :PP i dzieciom i zwierzakom. to tez zywe istoty a niektorzy tak je traktuja ze tylko zabic takich. A wiem czego cie ciognie w tamte rejony Kinga:P pewnie gdzies twoj Zac tam siedzi ;P widzialas nowy teledysk Vanessy wystepuje tam :P
Cóż, Alex zawsze by mógł sie przeprowadzić z Tobą:P Z natury nie przepadam za chłodną i mglistą pogodą, więc wolałabym USA, gdzieć gdzie jest baardzo ciepło:)
Ja też bym nieskończyła jak B.S., o ćpaniu itp. myślę co myślę i raczej nic takiego by mnie nie wciągnęło.
A ja bym otworzyła własną fundacje:) I dawała tam, gdzie wg. mnie jest najbardziej akurat potrzebne:)
I wiecie co? Takim co znęcają się nad zwierzętami bo mają taki kaprys albo bo to "TYLKO" zwierzęta to bym dała dożywocie w klatce w schronisku, i to jakimś biednym. Niech sobie pokutują. I wcale mi ich żal nie będzie...
Dozywocie w klatce w schronisku ?? ---> Niezla kara jestem za :P Czytalyscie moze o tym gosciu co zjadl 17 psow ---> takiego poprostu rozerwac --> biedne psiaczki :( No coments :/
A Anka a o jakim teledysku mowisz ?? Podaj nazwe :)
chodzi mi o say ok czy jakos tak :p ten teledysk jest na jej myspace :P no co do tego z psami sie zgodze... a z reszta zmienmy temat bo to nie forum przeznaczone na takie tematy tylko na jeden emat, a mianowicie Alex Pettyfer :D:D wiec jak ? JA mam jeden juz do tego nawiazywalysmy wczesniej, czyli co moze miec napisane na tej rece :D:D bo ja naprawde nie mam pojecia
Też nie mam;/ Wypadałoby wziąć jego jakąś fotke na której widać, baardzo powiększyć i odczytać... Może dałoby rade. Więc: kto sie zgłasza do tak zaszczytnego zadania??:P
mi sie czesto wiec moze pozniej poszukam :D:D ale nic nie obiecuje... z reszta chyba nie ma co szukac bo najlepiej bedzie to widac na jakims zdjeciu bez koszulki :P a tycj zdjec jest ile 5 ? i na zadnym nie widac dobrze... trzeba sie go spytac :D pojedziem do W.B. odnajdziemy i spytamy sie go :P wiem, ze mam najlepszy pomysl ;)
jakby co to we wczesniejszym poscie chcialam napisac, ze czesto mi sie nudzi wiec moge poszukac tyle ze zgubilam nudzi mi sie ale to juz bedziecie wiedziec :D a co do tatuazu to szukalam i sie dowiedzialam ale nie za duzo :/ o ile dobrze odczytalam to ostatnie slowo to Around ale nie gwarantuje... wczesniej takie zamazane mi sie wydaje wiec moze wy dacie rade bye :** ide spac....
Nie wiem, zaraz zobacze:) Oj, to trzeba było napisać jak sie cokolwiek dowiedziałaś:P Bo ja teraz, biedna, będe musiała się sama szukać i dowiadywać:( :p
Anka, nie masz tematu u siebie, więc nie mam jak Ci napisać życzeń, więc napisze Tu (hehe, znowu nie na temat będzie:P) wesołego zająca |co śmieje sie bez końca|szczerbatego barana|co beczy od rana|pisanek w koszyku|oraz mokrego ubrania|w dzień polewania! Wszystkiego najlepszego z okazji Wielkanocy dla wszystkich fanów Alexa:)
huronkowa@op.pl ;) z góry dzięki!:*
A więęęęc czy ja bym sławna chciała być... to w sumie nie wiem. I tak i nie. Też bym wolaław WB mieszkać,podoba mi się ten akcent brytyjski ^^
Co do tatuaża, to znalazłam że "It definately says 'What goes around comes around'. This was confirmed by Alex. :)" ;] -> http://www.alex-pettyfer.org/tattoo.php pozdrowionka!
Dziekuje za zyczenia i tego samego zycze wszystkim... no oczywiscie ze nie na temat... ale wracajac do tatuazu to jednak zadnej sie nie dalo odczytac co tam ma na bazgrane....coz kiedys sie napewno dowiemy... :P
widze, ze musze sie leczyc na oczy :p bo jakos nie zauwazylam tego linka co do tatuazu... ale mniejsza o to. dowiedzialam sie za to kilka innych spraw o Alexia, ktore zapewne juz wiecie ale napisze... 1. To, to ze ma mlodszego brata :p myslalam, ze jest jedynakiem no ale dobra... 2. dokuczal mlodszym dzieciakom ze szkoly... :( ale podobno teraz tego zaluje :D 3. przykra zarowno dla mnie jak i dla wszystkich fanow AR i Alexa, czyli prawdopodobnie w jednym wywiadzie przyznal sie ze nie zagra w kolejnych czesciach AR z powodu duzej roznicy wiekowej i tak sobie mysle z ta zmiana i porownaniem do Pottera, przeciez Pottera raz ze koncza a dwa radcliff (czy jak tam sie pisze) jest tylko o rok starszy o rok od bohatera ksiazki, a Alex chyba o 3 ne ? wiec nie zdziwilabym sie jakby go zmienil. a zem sie rozpisala... koncze pa :*
Ale tak sobie pomyślałam: producenci filmu to chyba nie są kretyni i wiedzą że zazwyczaj zmiana aktorów nie wpływa dobrze na film, więc jakby mieli go po 1 części zmieniać to od razu wzięliby kogoś młodszego. A Alex wcale nie wygląda tak staro, na upartego można by my dać jakieś 15 lat.
no w sumie po czesci masz racje ze jakby mieli zmieniac to odrazu dali by kogo innego... ale wlasnie Alex wyglada na starszego niz jest, ja po obejzeniu filmu jak weszlam na jego profil na filmwebie i zobaczylam ze ma 16 no juz 17 lat bo w koncu jutro ma urodziny to naprawde sie zdziwilam. Kolo ma 180, zbudowany jest( ale moglby przypakowac jeszcze troche :D) i z twarzy tez nie wyglada na jeakies dziecko oczywiscie nie mowie ze wyglada staro ale tak w sam raz :P i jakby go zmienili to bym sie nie zdziwila tylko szkoda by mi bylo...:( ze juz na niego sobie nie popatrze...a jesli zagra w drugiej czesci to zapewne tylko w dwojce a reszte czesci napewno zagra kto inny
Wow ile stracilam :d ==> no ale swieta :D Co do tatuazu to nic nie mam przeciwko a napis taki sobie :D Ale widze ze znowu nowa focia :D Super :D
Taa, szkoda, że tylko to się liczy:
"Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*"
Bez komentarza :)
hihihi patrzcie co znalazlam :D:D chcialam wejsc na profil alexa a tu mi sie pokazuje to : http://www.filmweb.pl/Gwiazda+%26quot+Alexa+Ridera%26quot++w+%26quot+Mumii+3%26q uot+,News,id=34348 :D:D:D ciekawe co z tego bedzie ?? :> i Mary moze zamiast do Alex Ridera scial wlosy do tego filmu ??
Drogi SMOG --> nie chodzi tu tylko o wyglad --> przynajmniej mi :D Podoba mi sie poprostu jak Alex gra --> choc nie moge powiedziec zbyt wiele bo widzialam go w 1 filmie :/ Ale jak narazie pozytywne wrazenie :) A no i wiesz w zyciu nie tylko wazny jest wyglad --> przynajmniej ja tak sadze ;d
no wlasnie nie wazny jest wyglad...a wnetrze... :D niestety sa takie przypadki, ze wyglad i wnetrze jest do d***... co do gry Alexa tez trudno powiedziec bo w jednym filmie go widzialam ale przyznam ze byly momenty gdzie sztucznie zagral... dobra nie pisze juz wiecej bo sie caly czas powtarzam :P
Raczej nie mozna miec schrzanionych 2 rzeczy :/ Chociaz sa wyjjatki :D A w niektorych momentach zagral sztucznie i do d.... :/ No ale coz :/
Może i zagrał czasami sztucznie, ale z tego co widze to jest jego dopiero 2 film, więc chłopak ma spore szanse się rozkręcić jeszcze, a widząc po linku wyżej, zagra niedługo w kolejnym filmie(Alexa:p):) A co do wyglądu: zgadzam się że nie jest najważniejszy, ale zawsze miło popatrzyć, chociaż milej móc pogadać:D
Moje Panie, dwie sprawy. Pierwsza to są nowe fotki. Będę je zmieniał raz dziennie. Jak ktoś chce większe, to pisać do mnie. A druga to szybszy adres na to forum, od dziś możecie wejść na ten profil wpisując tylko http://alex.pettyfer.filmweb.pl/
Pozdrawiam
znowu nie odwiedzalam! o boze, jak mi przykro! naprawdę będzie grał w mumii!! straszny film, super aktor. cos tu się nie zgadza :D
No ja tez nie widzialam zadnej czesci :PP tylko urywkami ale to sie zmieni wyporzyczy sie albo skombinuje i sie ogladnie... a jego nowe foteczki tez sa boskie... hihi kto wpada do mnie na seans z mumia ? :D:D:D
no klata fajna... :) ale jakby ja jeszcze troszke podpompowal nic by sie niee stalo :P byle nie za duzo ... mumi nie ogladalam wiec nie powiem swojego zdania... a co do obecnego zdjecia to jesli jest mozliwosc to wolala bym zeby zmienili na ktores z poprzednich bo na tym za fajnie nie wyszedl :/
Jak mogłaby sie nie podobać:PP Cóż, nie lubie filmów tego typu co mumia, nie ogladałam i wątpie czy obejże, no ale może sie poświęce żeby zobaczyć go w innej roli:P
coz wszystkie fotki jakie byly tez mi sie podobaly, ale nie ta: http://alex-pettyfer.broken-faith.net/Gallery/albums/userpics/10001/4fu652q.jpg
hihi ale za to na tej fajniusio i slodziusio wyszedl :P =*
http://alex-pettyfer.broken-faith.net/Gallery/albums/userpics/10001/33nhuo5.jpg prawda ??
Wyrósł to mało powiedziane :D Zestarzal sie :P
No i szlak trafil moje przyrzeczenie :/ Nie umiem zyc bez forum :D
heh jak on tak dalej bedzie rosl to jakbym go kiedys spotkala( ehhh marzenia...) to chyba by mnie nie zauwazyl...
No chyba lepiej zebys przychodzila ne ??z reszta i tak wiem ze sobie nie odpuscisz:PP
opuścić NAS? niemożliwe <lol> hehe, żart:) Cóż, na pierwszej, bez obrazy oczywiście, ale wyszedł gorzej niż ja normalnie:P ale na drugiej super:D
hahah fotki mega :D
mumię to ja chyba tylko tą3kę obejrzę też żeby zoabczyć jak mu idzie ;)
Tak w ogóle to mam wprzyłym tygodniu 6 sprawdzianów, 1 kartkówkę i będę odpowiadała jeszce. Ciekawie, nie ma co! xD hahahhh
powodzenia zycze ... ja mam we wtorek i srode testy, ktore zadecyduja czy sie dostne do liceum :/ normalnie nie moge sie doczekac..,://
Cóż, życzę powodzenia:D mnie czekają dopiero za rok:) i na spr. i kartkówkach też życze szczęścia:D
a propo spr.: nieźle wrobiłyśmy kilka osób z naszej klasy. Zabrali pani spr. skopiowali tamten jej oddali a sobie zrobili gotowce. My sie wnerwiłyśmy, bo już raz taka akcja była <cała klasa napisała to samo> i nam sie nieźle dostało. I normalnie poszłyśmy nakarżyć:P i dała pytania opisowe. Byliśmy podzieleni na grupy, i tamta z tymi co mieli gotowce miała trudniejsze pytania:D Ściągać z książki czy ze ściągi to jedno, a gotowce robić to drugie;/ Nie dadzą nam teraz żyć, ale mam to gdzieś:P Jestem wredna:D
To słaby nauczyciel. Moi uczniowie dostają nawet papier i długopisy do pisania. Nic nie przynoszą, jedynie wiedzę w głowach. :-))
no tak.. heh.. wiem, ze juz nie ma o czym gdac ale pasowalo by, zeby tematy na tym forum chociaz w 10 % byly zwiazane Alexem :P.. bo wiecie znowu ktos sie bedzie czepial...... no to co wy na to ?
:D i dobrze że dużo osób odwiedza forum:D Cóż, może i dobrze robisz skoro dostają długopisy i kartki, przynajmniej coś im w głowach zostanie... A teraz jedna moja koleżnka na nas, że nie jesteśmy solidarne, skoro oni mieli spr. i mogli sie nauczyć dokładnie a my nakablowałyśmy na nich itp. i że jakbyśmy poprosiły to by nam dali. sie usmiałam, bo oni najpierw mają mnie głęboko w d**** a potem w łache po lekcje. A ja jestem wredna:D
hehe, znowu nie na temat;P Trzeba coś wymyślić..;/ Dobra, do jakiego filmu n by jeszcze pasował? <ale prosze dawać tytułami i zamiast kogo:P>
ja jużtesty miałam,myślałam że poszyły tragicznie, a się okazało że całkiem dobrze 8) powodzenia życzę! trzymam kciuki! :)
Apropos miała w gim takiego fajnego nauczyciela od polaka, w tm roku chyba się jużna emeryture wybiera, ale świetne były jego lekcje. A potrafił tak dogadać w takim stylu, że nawet nie wieddziałaśże Ci tak hamsko powiedział xD ;)
Gdzie onmógł by grać? Jak juz luelle chyba wspominała, mi by pasował jako Sameth z trylogii starego królestwa czy jak to szło ("Sabriel", "Lirael", "Abhorsen") :)
pozdraiwam