zachwytu tą kobietą. Urodę ma w porządku, ale bez szału(moim zdaniem ładniejsza od niej jest nawet Kate Beckinsale). Gra aktorska dobra, ale bez rewelacji. Aktorka taka jak wiele innych. 7/10.
Moim zdaniem porażką jesteś Ty ... Porażką swoich rodziców, którzy niedość , że nie dorobili to jeszcze nie umieli wychować..
to prawda chociaż też jej nie lubie paris hilton ponieważ tylko dlatego została gwiazdką bo jej dziadek był założycielem tej właśnie sieci hotelów dlatego jest sławna ale talentu do śpiewania czy do aktorstwa to zero
Najpiękniejszą aktorką była Grace Kelly, miała idealne rysy twarzy i wielką klasę. Auderey Hepburn była równie piękna i bardzo utalentowana. Z obecnych aktorek żadna im nie dorównuje urodą i wdziękiem, ale jeśli miałabym kogoś wymienić to moim zdaniem Eva Green.
Angelina jest atrakcyjna kobietą, ale to zupełnie nie ten typ urody co w/w
To prawda, kiedyś może była laską (2001 roku w filmach Tomb Raider i Grzeszna miłość), ale teraz zrobiła z siebie straszną pokrakę. W dodatku nie wiem, o co jej chodzi z tym odchudzaniem się, waży chyba 45 kilo teraz. Wiaterek zawieje i zdmuchnie malutką Angie na drugi koniec świata ;) A co do jej urody, to jak już mówiłem, ładna była 10 lat temu, chociaż dla mnie bardziej była taką dziką niezaspokojoną babką, z której kipiał seks, a nie sex apeal czy urok, które to biły od takich aktorek jak Penelope Cruz, czy Rachel Weisz dla przykładu.
Co do jej talentu aktorskiego to jest on słaby. Sprawdziła się w rolach takich jak Tomb Raider, ale daje ciała w rolach dramatycznych. Na 16 filmów które z nią widziałem, tylko w Oszukanej dobrze wypadła (nie oglądałem jeszcze Przerwanej lekcji muzyki). W dodatku Jolie ma dziwny problem w wybieraniu beznadziejnych filmów. Właściwie to z tych 16 filmów tylko dwa z nich oceniłem na 7. W dodatku ostatnie jej filmy to prawdziwe porażki: Salt chyba jeden z najbardziej kretyńskich filmów jakie ostatnio wyszły (jak Jolie zgrywała Spider-Mana, to aż brechałem po podłodze ze śmiechu), Turysta nudny gniocik bez ciekawej fabuły, postaci, scenariusza i pomysłu na realizację, Wanted propozycja dla gimnazjalistów i fanów filmów pograniczu Transformers, Beowulf wielkie rozczarowanie.
słuchaj frajerze pokraką to jesteś ty co ci takiego zrobiła że ją przezywasz ? Nie masz swoje życia frajerzyno ? Te twoje wypociny są tu gówno warte
gówno wiesz a piszesz . Angie słaba aktorka hahahahahahah widać że oceniasz ją tylko po tomb raiderze niezły jesteś koleś naprawdę . Obejrzyj sobie Przerwana Lekcja Muzyki ( oskar ) , Goeorge Wallace ( złoty glob ) , Oszukana ( nominacja do oskara ) , Gia ( złoty glob ) ,Cena Odwagi ( złoty glob ) . Jeśli oceniasz ją tylko po takich filmach jak Salt czy Tomb Raider to na pewno masz spore braki na temat filmografii Angeliny aha i używaj trochę kultury bo widać że cię rodzice nie nauczyli jak się do kobiet zwracać
co zabrakło argumentów których zresztą takowych nie ma . No tak takiego właśnie wpisu od ciebie oczekiwałem a o moje konto sie nie martw pilnuj swojego żałosnego zresztą
W "Przerwanej..." zagrała dobrze, aktora ocenia się jednak po całokształcie.
Hehe... o jakich argumentach ty dzieciaku mówisz ? Od początku twej kariery na filmwebie nie podałeś ŻADNEGO argumentu, tylko bluzgi i duża porcja prostactwa.
Podałem argumenty takie jakie powinny być chyba że czytać nie umiesz to rozumiem . Bluzgi i prostactwo zostawiam dla takich osób jak ty bo dla mnie jesteś NIKIM wgl na cholere mi odpisujesz i tak przegrasz jak wcześniej
Argumenty mam i to sporo, część napisałem, ale to był post skierowany do Cleaa, a nie do ciebie. Ty nie jesteś godzien, bym mógł się zwracać do twojej osoby :P
A twoje konto mnie nie martwi. Ani trochę. Ostrzegam cię tylko, bo jeśli znowu wylecisz i to z hukiem z FW, to już tu możesz nie powrócić. Pani Angelina straci wtedy swojego psychofana.
Aha, pisałeś o kulturze wyżej? Kultury ja mam więcej od ciebie, zresztą tym zdaniem mnie tylko rozbawiłeś, gdyż ponieważ oto złodziej poszedł na policję, bo został okradziony :D Hehe
Co grozisz mi że wylecę hahahahaha nie rozśmieszaj mnie . Ok niech mi to konto zablokują proszę bardzo już to przerabiałem i tak czy inaczej znów tu będe więc to nic ci nie pomoże
Myślisz, że komuś zależy na tym by przyczynić się do usunięcia twojego konta ? Mamy to tam, gdzie światło nie dochodzi, jednakże - takie osoby jak ty zaniżają mocno poziom tego forum, i potem, miast porządnej dyskusji mamy użeranie się z niewychowaną dzieciarnią. Po prostu zamilcz, bo nie jesteś dla nas żadnym adwersarzem.
Jak na razie to ty zamilcz piesku bo widać że ty tutaj najwięcej szczekasz i masz jakieś problem ze sobą . Czyżby trudne dzieciństwo ? Problemy w szkole ? Jak ci coś nie pasi laluniu to wypad a komentować dzieciarnie jaka jest tutaj będe dalej komentował i odpisywał bo mam niezłą polewke z was wszystkich tutaj tak więc na razie
Mnie nie obchodzi, czy wylecisz z hukiem, czy tylko na zbity ryj. Powiem więcej, mnie sprawisz tylko przyjemność, jeśli wyniesiesz się stąd w podskokach lub zostaniesz wykopany. Ostrzegam cię tylko synku, bowiem kręcę się wokół Filmwebu, dodaję materiały, przebywam na forum ogólnym, więc wiem jak postępują z takimi dziećmi neostrady jak ty. Raz ci założą loocka na jedno konto, na drugie też, ale po trzecim razie giniesz. Spytaj się Van_Helsinga albo heavy_metala, czemu nie ma ich już na FW, mimo tego że obaj chcieliby tu być...
Żebyś potem nie robił brązowych plamek na swoich majtaskach, gdy nie będziesz nam tu mogł psychofanować na tym forum :P
Po raz kolejny mnie tutaj człowieku rozśmieszasz . Obrażasz Angelinę która nic złego ci nie zrobiła więc to teraz ja mam na ciebie haka i za takie coś już dawno powinni cię stąd wywalić na zbity pysk pajacu . Za trzecim razem już nie wrócę mówisz aha ok powodzenia życzę . Mogę sobie w każdej chwili zmienić ip i znowu tu będe pisał więc tak jak ci mówiłem dzieciaczku uważaj sobie co piszesz bo nie znasz moich możliwości i nie denerwuj mnie bo za to co napisałeś powinienem już dawno to do admina zgłosić , ale tego jeszcze nie zrobiłem tak więc uważaj na słowa i nie obrażaj osoby która nic złego ci nie zrobiła bo nie zasłóżyła sobie na takie traktowanie w dodatku od takiego śmiecia jak ty a jeśli jej nie lubisz to po cholere tu wchodzisz co ? Dostała od ciebie ocenę to wypad stąd a nie piszesz jakieś wypocina jaka to ona słaba bo nikt nie chce tego czytać nawet pajacu
To jest konstruktywna krytyka, nie obrażanie (swoją drogą - od kiedy ocenianie osoby publicznej jest dozwolone dla tych, którym zainteresowany "coś zrobił" ? ).
A jakież to masz możliwości ?
"nie denerwuj mnie bo za to co napisałeś powinienem już dawno to do admina zgłosić"
To mnie nawet rozbawiło.
Do książek smarkaczu.
morda szmato nic nie nie jsteś w stanie pojąć dlatego jesteś szmatą i dzi****wką i mnie głupia kure wko nie pouczaj
Razem go poduczymy ;)
Ze mną jeszcze żaden troll i dziecko-neo nie wygrało, a próbowało już wielu :]
424 miejsce w rankingu użytkowników mówi samo za siebie. Jesteś tylko dnem i gówno możesz zrobić pogódż się z tym
a mam takie pytanie do ciebie . jak usunąć swoje konto ( pytam poważnie ) bo nie mogę znależć . Już mam dość tutaj się z wami użerać sami się przezywajcie ;P
Po pierwsze... Dla jasności... Nie obraziłem Jolie. Napisałem, że "zrobiła z siebie pokrakę", a nie że "JEST pokraką" - to różnica, a że nie umiesz czytać, to nie moje zmartwienie.
Po drugie... radzę nie zwracać się do mnie per "dzieciak", bo starszy jestem od ciebie grubo ponad dwa razy. Możesz mieć te 17, czy 18 czy ile tam lat, ale rozumkiem zatrzymałeś się na 10-latku.
Po trzecie... Te twoje pseudo groźby wsadź sobie w dupę, bo pewnie nawet nie wiesz, którzy to admini, gdzie ich szukać, i gdzie zgłaszać takie rzeczy, więc guzik możesz nacwaniakować :P A nawet jeśli wiesz, to daremny twój trud, bo regulaminu nie złamałem w ANI JEDNYM punkcie. W przeciwieństwie do ciebie, więc grzecznie mi tu młody, bo jedno moje zgłoszenie i wylatujesz z hukiem (a podstawy co do tego są - uwierz chłopcze).
Po czwarte... Nawet nie wiesz, co to jest ranking użytkowników - ale czego tu wymagać od szympansa ;)
Po piąte... O moją kulturę się nie martw (piszę na wypadek, gdybyś znowu zapragnął wyjeżdżać z takimi teksami jak parę postów wyżej). Dla normalnych użytkowników jestem bardzo kulturalny i normalnie dyskutuję, ale nie trawię takich internetowych kozaków, przegranych cwaniaczków co pyszczyć umieją tylko w necie - takich jak ty. I takich zawsze tępię i gnoję, ile się da, póki przegrani i upokorzeni nie opuszczą Filmwebu.
Po szóste... NAJWAŻNIEJSZE...
Mimo wszystko podziwiam cię. Podziwiam cię, za to że mimo tego, iż każdy z ciebie tutaj szydzi, każdy z ciebie brecha do rozpuku, że dla każdego jesteś pośmiewiskiem i wszyscy tylko tobą gardzą, ty dalej jesteś na tyle bezczelny (i głupi zarazem), że wciąż się tu pokazujesz. Ale to dobrze. Dobrze dlatego że dostarczasz filmwebowiczom rozrywki jakiej nie powstydziłby się nawet Czarek Pazura, Benny Hill i Rowan Atkinson razem wzięci.
Po siódme...
Koniec lekcji, wyucz się tego na pamięć, jutro cię z tego odpytam, i jeśli się dobrze spiszesz, to pozwolę ci się zgruszyć do jakiegoś zdjęcia z Angie :P
Te twoje wypociny na nic się tu nie zdają . Obraziłeś Angie bo nie zrobiła nigdy z siebie pokraki . Jest wspaniałą matką i żoną więc nie wiem skąd te teksty pewnie chodzi o twoją matkę która zrobiła z siebie dzi wkę i to rozumiem . Ty mnie gnoisz ? hahahahaha jesteś taki śmieszny i głupi zarazem że nie potrafię tego skomentować ;P Jeśli chodzi o kozakowanie w necie to wręcz przeciwnie ja nie kozacze tylko ty jak już bo robisz z siebie jakiegoś krytyka i tym samym także idiotę ponieważ gówno się znasz na kinematografii , ale tak to już jest jak upośledzony umysłowo człowiek taki jak ty dostanie komputer w swoje ręce . Podziwiasz mnie ? Spoko cieszę się . Nie przypominam sobie żeby ktoś na tym portalu się ze mnie śmiał czy ze mnie drwił więc nie trafiłaś dziewczynko . W rankingu i tak jesteś bardzo daleko od czołówki więc widać twój poziom intelektu . Gówno mnie obchodzi o ile jesteś starszy . Te twoje 47 w nicku to twój wiek ? Nie robi to na mnie wrażenia bo już tacy ładnie bęcki dostawali ode mnie a wiem co mówię bo uczęszczam na na zajęcia Kick-boxingu , ale chwalić się nie chce toteż kozakiem także nie jestem . Możesz teraz dalej pisać te swoje nudne wypociny , ale wiec jedno co byś mi tu nie napisał i tak dla mnie jesteś :
- Cwelem
-Snobem
-No lifem
-frajerem
-noobem
Który w dodatku niema szacunku do kobiet a takich frajerów trzeba tępić i to właśnie z tobą robię pajacu . W dodatku jesteś tak bezbronny że nawet ci Gordon Freeman nie pomoże którego pewnie wielbisz tak więc idż i sobie zwal do jego zdjęcia jak nie masz co robić cioto .
Oooo... Dziecko się zdenerwowało? Dziecko płacze? Dziecko tupie nóżką ze złości! Uważaj, bo sobie jeszcze pierdniesz z wrażenia haha. Zajęcia Kick-boxingu? Chyba jako worek treningowy, albo zapłakany chłopczyk podający ręczniki starszym kolegom xD
Jednym słowem... Masz przeżarty mózg fikcją, żyjesz w świecie filmów i gier, uciekasz od rzeczywistości, gdzie obstawiam: albo biją cię koledzy, albo tatuś przenosi agresję na ciebie. Angelina Jolie i Ja Wam Dam to twoi idole, bo dzięki nim twoje spieprzone życie ma jeszcze strzępki sensu.
A ile wyciskasz na klatę, powiedz nam? Pewnie 120 co nie leszczu? ;)
PS mylisz się. Szacunku to ja nie mam dla ciebie.
PS2 wejdź sobie na którykolwiek temat gdzie się wypowiedziałeś, a zobaczysz całą stertę postów ludzi który tylko tobą gardzą i szydzą. Dziś dochodzi do tej listy moja osoba - zapisz sobie, zanotuj.
Hahahahahah ktoś tu pomylił sobie pojęcia . Pokaż mi pedale gdzie ze mnie szydzą i w którym poście daj linka Czy coś . Nawet frajerze nie umiesz tego udowodnić . Jesteś tak przesiąknięty gównem że mi ciebie nie żal nawet . Jestem workiem treningowym ? Mówisz o sobie gościu tylko że ja wygrałem zawody i jestem mistrzem dolnośląska juniorów w kick-boxingu więc jak mnie ku rwo nie znasz to spier dalaj . W realu bym cię kure wko zmasakrował i s płaczem pobiegł byś do mamusi skur wysynu . Ja przynajmniej mam jakiś idoli i pasje a nie to co ty jednie możesz komuś obciągnąć fiuta bo na to cię stać pęknięty kondonie . Wyciskam 120 owszem co ku rwo zazdrościsz ? ty pewnie masz same chudziutkie rączki i potrafisz pisać denne komentarze na FW hahahahaha ale dziecko masz nierówno pod sufitem . Mażdże cię jak chce spróbuj zrobić tak żeby mi zablokowali konto jeżeli jesteś takim kozakiem . Pewnie nawet tego leszczu nie potrafisz
Co jest sassaki? Czemuż to mi nie odpisujesz? Jesteś przecież online, tak długo płaczesz, przeczytawszy moje okrutne dla ciebie słowa? No cóż... Pogódź się z tym, że każdy tobą tutaj gardzi. Poddaj się, grzecznie przeproś wszystkich, podziękuj za nauczkę i z podkulonym ogonem wypie*dalaj z Filmwebu.
Paniał?
hahahahaha za kogo się człowieku uważasz ? No no co za bohater z ciebie nie no trzeba na ciebie uważać . Człowieku kiedy masz wizytę u psychologa ? Tak się włąsnie zachowuje internetowy kozak . Owszem konto usunę i przejde na IMDB bo tutaj tacy frajerzy jak ty są na porządku dziennym . Nikogo nie przeproszę i mam to w dupie lecz nie łudż i tak tu będe zaglądał więc sam wypier dalaj szmaciarzu . A teraz siusiu , paciorek i do łóżeczka bo twój czas już dawno minął
Uważam się za kogoś, kto spuści ci łomot. Jak nie w realu, to przez internet (słowny). Widzę, że już moja ingerencja skutkuje - Forum Filmwebu - i tak trzymać. Ale szybko się poddajesz coś, bez walki praktycznie, myślałem, że chociaż strzępki wyzwania mi stawisz, a tu nic. Jesteś cienka pipa do ruchania przez żulu spod sklepu ;P
Ale niech ci będzie, spieprzaj stąd póki możesz, póki jeszcze nie wytoczyłem dział przeciw tobie ;) A to bedzie bardzo niemiłe dla ciebie, bardzo miłe dla mnie
Hahahaha xD
O ja nie mogę!!!!! Na jakiego debila trafiłem...
http://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL/Pytanie,1764991#post_6479243
sassaki, weź ty się lepiej idź palnij o ścianę. Tuman nawet nie wie, co to znaczy wysłać maila na podany adres...
Jak już chcesz mi pomóc to napisz mi dokładniej co mam zrobić chyba że chcesz żebym tu został ;P Robię to pierwszy raz więc mam prawo nie wiedzieć i nie wiem skąd ten twój zaciesz . Ja nie siedze przy kompie 24 godziny na dobę jak ty bo żyje w realnym świecie . Więc jak pomożesz czy mam tu zostać i dalej cię gnoić ?
hahahaha nie poddałem się ale dobra żyj w swoim świecie to przecież twoje kredki więc nie będę upośledzonemu dziecku zabierał radości ;D
W niczym ci nie pomogę, musisz samemu wywiesić w moją stronę białą flagę, bo w przeciwnym razie żadnej satysfakcji nie będę miał z tego, że dzięki mnie będzie jednego smarka neo mniej na Filmwebie (tak tak sasaki, o tobie mówię).
A to co piszesz, nawet mnie nie połaskotało, bowiem ja jestem specjalistą od tępienia i wyganiania na zbitą dupkę trollików. Niejeden próbował, niejeden musiał uznać moją wyższość i upokorzony opuścić to pueblo. Ty jesteś następny w kolejce :P
ok rozumiem bo pewnie sam nie umiesz tego zrobić . Twoje pseudo teksty też mnie nie zmiażdżyło , ale wywołało u mnie salwy śmiechu tak więc jesteś beznadziejnym graczem a specjalistą także nie jesteś . Tak czy inaczej pozdrawiam
Taka odpowiedź z twojej strony świadczy o tym, że właśnie zmiażdżyły. ;-) A salwy śmiechu to ma tutaj każdy, kto zerknie na twoją wypowiedź.
A teraz wracaj do trenowania swojego kick-boxingu, bo ci się z pewnością przyda.
Niby jaka odpowiedż świadczy że mnie zmiażdżyło ? Gdzie tak napisałem że mnie pokonał itp ? Widzę że masz problemy z czytania ze zrozumieniem . A na trening owszem pójdę bo ja żyje w realnym świecie a nie to co ten śmieć freeman47 w świecie swoich pedalskich fantazji . Tobie też radzę wyjdż na świeże powietrze bo ciągle cię tu widzę online
Ależ nie musisz pisać, że cię "pokonał", by tak się stało. A jestem online inteligencie, ponieważ wybrałam opcję "zapamiętaj mnie".
Tak, żyjesz w realnym świecie, w którym masz tylu wrogów, że faktycznie przyda ci się nauka alternatywnej samoobrony. :-)
tak dobra zamknij szmato ten swój dziwkarski pysk bo klienci czekają na ciebie i twoją tylną część ciała
I kto tu nie szanuje kobiet cwaniaczku?
Za takie słownictwo, wylecisz z FW gówniarzu miękkim penisem zrobiony.
miękkim penisem to cię twój nachlany tatuś zrobił ty niemyta szmato z burdelu . Słyszałem także że jak byłeś mały to cię matka z ojcem gwałcili i dlatego teraz jesteś takim frajerem
No i co to ci cwelu pomoże ? Ty marny frajerze idz do swojego tatusia wylizać mu kakaowe oko
To ma tobie pomóc pi*deczko. Chciałeś wiedzieć, jak odejść z FW, więc napisałem ci najszybszą drogę. Żadne duperele typu mail i rezygnacja z konta itp itd, robisz tak jak ci kazałem i już cię nie ma na FW.
Naprawdę jesteś tak głupi, że nie wiesz, dlaczego tak napisałem?
[EDIT] No tak, zapomniałem, że Mateuszek to szympas o mózgu ameby :D