zachwytu tą kobietą. Urodę ma w porządku, ale bez szału(moim zdaniem ładniejsza od niej jest nawet Kate Beckinsale). Gra aktorska dobra, ale bez rewelacji. Aktorka taka jak wiele innych. 7/10.
Po prostu zarzucano mi już na FW zazdrość w stosunku do ocenianej przeze mnie osoby, a podstawą do takich wniosków była tylko i wyłącznie moja negatywna ocena, co świadczy w moich oczach o skrajnej głupocie i ignorancji. Jeśli źle Cię zrozumiałam to wybacz. ;-)
Angelina ma specyficzną urodę, ale nigdy nie powiedziałabym, że jest nieurodziwa. Dla mnie jednak istnieją aktorki o wiele ładniejsze, przez bardziej delikatną i kobiecą urodę. Tak na marginesie - tymi aktorkami jeśli chodzi o mój gust trafiłaś w dziesiątkę, dorzuciłabym jeszcze Natalie Portman.
Pozdrawiam.
Ok to jak już sobie wyjaśniliśmy wszystko to może zakończmy ten durny temat i zajmijmy się sobą ?
Nie rozumiem takich czerstwych i pustych wypowiedzi...Angelina jest niezwykle piekna i jej uroda przycmiewa!!!! Nie zmieni tego nic, a zwlaszcza tego typu zalosne wypowiedzi zakopmleksionych malolat....A porownywanie Jolie do Kate Beckinsale swiadczy o twojej demencji.
Podstawowe pytanie: po czym stwierdzasz, że jestem małolatą? Takie denne komentarze o pustych wypowiedziach zachowaj dla siebie, bo świadczą one o braku tolerancji w stosunku do opinii innych osób. A wzmianki o demencji nawet nie skomentuję, bo szkoda mojego czasu.
A teraz dobra rada - nie znasz, nie oceniaj.