zachwytu tą kobietą. Urodę ma w porządku, ale bez szału(moim zdaniem ładniejsza od niej jest nawet Kate Beckinsale). Gra aktorska dobra, ale bez rewelacji. Aktorka taka jak wiele innych. 7/10.
tak naprawde to sie rzucasz bo walisz codziennie konia na widok tego zylastego worka kosci wabiacego sie jolie
nigdy jej nie wyruchasz wiec daj se siana, skoro lubisz te brzydkie to lepiej poszukaj sobie na wsi chlopczyce przewalajaca w gnoju
Hahaha xD
"lepiej poszukaj sobie na wsi chlopczyce przewalajaca w gnoju"
Istna miazga systemu :D
I co sassaki aka Mateuszku, dalej twierdzisz, że nie przypominasz sobie, aby ktoś z ciebie szydził? Jesteś tu Epickim Pośmiewiskiem Filmwebu - i z tą łatką nakazuję ci poruszać się przez cały jutrzejszy dzień.
Tak pedale dalej twierdze że nikt mnie tu nie pokona bo jesteście za słabi . Właśnie postanowiłem że nie usunę konta i dalej będe cię gnoił ty jeb any kalafiorze który ciągnie swojemu staremu fiuta . Pochwal się cwelu ilu koleżków cię dzisiaj przecweliło ?
zamknij pysk ty pierd olona gnido systemu . Nie musisz się tu chwalić że twoją matkę wyruchało stado murzynów a do tego robiła mi laskę więc odpuść sobie . Szkoda że w realu tak nie kozaczysz pewnie nikt cię nie lubi i dostajesz od wszystkich w ryj . Życie ci żebyś zdechnął frajerze
Mówili mi że pieprzyli twoją żylastą matkę w kostnicy która niedawno zdechła z głodu . I nie jest mi przykro mam nadzieje że ciebie też dopadną skur wysynu
Ty jeszcze tutaj? Jesteś tak poniżony przez wszystkich Filmwebowiczów, że masz odwagę się pokazywać?
Ale w sumie gdzie indziej się pokażesz, skoro wszędzie w realu jesteś bity i poniżany. Przegrałeś matołku, a teraz pokornie wypieprzasz w filmwebu jak ci mówię, bo tak każę ci - jeśli nie chcesz być dalej upokarzany przeze mnie i innych użytkowników ;)))
hahahaha poj ebie jakoś nikt konta mi nie zablokował widocznie admin ma cię w dupie . I nie pisz o swoich przeżyciach że jesteś bity i poniżany bo ja mam spoko kolegów i nie przypominam sobie żeby ktoś mnie bił heheheheheh heh aj dzieciaczku twoje umysłowe urojenia się nasilają także walnij barana w ściane pajacu
Taki kit to sobie wciskaj swojemu księdzu proboszczowi (chyba że on tobie wciska coś między pośladki :P), a nie mnie.
Twoim jedynym kolegą jest Van Damuś - człowiek który cię nawet nie zna i sra na takiego przegrańca życiowego :) Gdyby wiedział, że taka ciota jak ty jest jego fanem, to popełniłby samobójstwo.
"walnij barana w ściane"
Nie interesują mnie twoje pedalskie fantazje seksualne.
Jaki kit palancie ? Dalej tu jestem frajerze nikt mnie nie blokuje jesteś słabą ciotą hahahahahah mam nadzieje że niedługo jakiś płatny morderca rozj ebie twoją pedalską rodzinkę
hahaha ale przynudzasz, rozp ierdolilbym cie jedna reka gowniarzu i by sie skonczyla w koncu ta nieszczesliwa milosc uposledzonego wiochmena z marginesu z szympansica jolie
Mateuszek nikogo nie wyrucha, bo nawet nie wie, jak sprzętu używać. Hm.... A może nawet go nie posiada? Hehe xD xD
podobno urwali mu fiu ta na jego wsi i dali swiniom bo chcial wyru chac koze soltysa ktora byla najbardziej podobna do jolie
Hm... Ja z kolei słyszałem, że Mateuszek stracił swoje jaja, gdy chciał zabrać się za jakiegoś ratlerka, który przypominał mordę Van Damme'a. Pies mu te odgryzł, gdy Mati posmarował swego peniska masłem czekoladowym i dał mu do wylizania.
Dalej synku masz urojenia do tego widać że jesteś niezłym psycholem . Szpital psychiatryczny już na ciebie czeka
i dlatego nazywa sie to "nieszczesliwa milosc" pies nie odwzajemnil milosci i odgryzl mu jaja bo poznal sie na idiocie, jolie zrobilaby tak samo
Twoja matka jest podobna do hitlera którą przeleciało stado essesmanów a póżniej ją żywcem spalili
Nie odwracaj kota ogonem palancie bo sam nie masz fiuta bo cię nie stać na niego idz nadstaw dupy temu psychopacie oswalddowi
Ja się nie wściekam wręcz przeciwnie cieszę się że mogę gnoić takiego frajera jak ty
co mi?? nieee...niestety jade po tobie jak po burej suce spedalony wiochmenie, czasami lubie sie poznecac nad takimi frajerami dla czystego relaksu
Dalej słabiutko . Ok chcesz się spotkać przyjedz do Wrocławia zobaczymy co potrafisz . A jesteś z łodzi to pewnie jesteś spedalonym żydem
Kolego, zabawnie się czyta te twoje wypociny, ale wszystko ma swoje granice. Zastanów się nad tym wszystkim co tutaj napisałeś. Czy te pseudo - riposty mają jakikolwiek sens ? Czy to jak bronisz swojej idolki ma jakikolwiek sens ? To kobieta jak każda inna, niczym wyjątkowym się nie wsławiła. Nawet tymi działaniami charytatywnymi, bo chyba każda mająca tyle forsy kobieta w jakiejś części poświęciłaby je biednym (w dodatku rzuca to na nią dobre światło w świecie). Obrażasz osoby, które kulturalnie przedstawiają na forum swoją opinię, grozisz im za "obrażanie" Angie. Czy to jest mądre ? Spójrzmy prawdzie w oczy, gdybym faktycznie ktoś tutaj chciał konfrontacji z tobą, prawdopodobnie zostałaby z ciebie miazga. Ale jesteśmy cywilizowani, szanujemy innych i dopuszczamy do wiadomości, że można mieć inne zdanie.
Masz 17nastkę na karku, za rok dostaniesz prawo wyborcze, i - teoretycznie - głos w sprawie naszego państwa, czyli sprawie wielkiej wagi. To tylko przykład. Czas dorosnąć.
Tak ok rozumiem cię , ale oni też zaczeli ją obrażać to musiałem interweniować spróbuj mnie zrozumieć . Angelina się wysławiła tym że jest świetną aktorką i oniej mówi cały Świat więc nie wiem o co ci chodzi . Niech ci dwaj freeman47 i oswaldd też się zastanowią i nie robią tu wiochy bo też przeginają i to ostro . A do ciebie nic już nie mam i nie che mieć
Hej matołku, napiszę ci to w jednym poście, bo mi się nie chce, później szukać twoich idiotycznych odpowiedzi:
"jakoś mi nikt konta nie wywalił"
Bo cię nigdzie nie zgłosiłem baranie, miałbym pozbywać się takiego błazna? :) Mało jest tu rozrywek na FW, a ty dostarczasz je w ilościach nadprogramowych. Szyda z ciebie jest kosmicznie wielka.
"Ciekawe gdzie frajerze tak napisałeś jakoś mi nikt konta nie usunął"
Jaki ty głupi jesteś! O ja nie mogę, Oswaldd, weź mu palnij łopatą w łeb, choć Mateuszek nie zmądrzeje od tego, ale przynajmniej na coś się przyda (może naprostuje dekiel łopaty haha). Nie napisałem ci jak masz usunąć konto! Napisałem, jak możesz się pozbyć konta szybko łatwo i bez biurokratycznych procedur - nie chcesz tego wykorzystać, twoj problem.
"Napisałem maila i dalej mam konto"
Bo dziś jest weekend! Ty jako dziw*a Van Damma na telefon (Vanuś dzwoni, Mateusio nadstawia pośladki), pracujesz w nocy, ale wiedz, że normalni ludzie pracują od poniedziałku do piątku do godziny 15:00 - fabryki lub 17:00 - biura, urzędy, sklepy i inne instytucje. W przypadku Filmwebu redakcja pracuje do 17:00. Jedynie kto w weekend ma dyżur, to kilku adminów, ale oni wyłącznie czuwają nad prawidłowością funkcjonowania strony i serwerów.
"ja mam spoko kolegów"
Taaa... Właśnie widzę, jakich masz kolegów. Wszedłem tylko na forum Salt, a już zobaczyłem twoje śmieszne wpisy i wpisy 0wnera 2 i damiana - tych których masz w znajomych (ZNAJOMYCH). I ci twoi koledzy cię gnoili i j*bali jak ostatnią szmatę. Twoim jedynym kolegą jest Van Damme (wyimaginowanym), inni albo cię wyśmiewają, albo cię biją.
"Niech ci dwaj freeman47 i oswaldd też się zastanowią i nie robią tu wiochy bo też przeginają"
Ja nie przesadzam. Ja z ciebie szydzę, tak samo jak Oswaldd. Musisz o mnie wiedzieć, że nienawidzę trolli i dzieci neostrady, nie mam dla nich szacunku i gardzę takimi gnojkami jak ty (życiowymi przegrańcami co uciekają w internet żeby poczuć się kozakami). Dlatego robię z tobą, co tylko chcę i nie przestanę. Jeśli chcesz, żebym przestał, to poddaj się, ładnie przeproś, i pokornie opuść Filmweb. Innego wyjścia nie ma Mateusiu.
Dobra , dobra cioto nie wykręcaj się jesteś tak słaby leszczu że nie potrafisz mnie stąd wyrzucić . Jesteś takim frajerem i do tego cieniasem że dalej próbujesz swoimi wypocinami coś zdziałać , ale kiepsko ci to wychodzi . Sam jesteś trollem do tego tak kiepskim . Następna rzecz jest taka że nie znasz mnie a oceniasz czyli to typowe dal takiego fagasa jak ty . Te twoje słówka są tak słabe i nudne , że nawet nie robią na mnie wrażenia . Sam jesteś przegrańcem życiowym który próbuje coś tu zdziałać ale ci nie wychodzi heheheheh lepiej idz się utop będzieo jednego lalusia mniej
ty jeszcze tutaj? już się wypłakałeś w fartuszek mamci?
Ja swoje wiem. Wiem, że moje słowa działają i to bardzo na twoją psychę, widzę to po twoich wypowiedziach, pełnych literówek, błędów i żółci, co sugeruje, że piszesz w nerwach i pełen emocji. Widzę to po wpisach na innch forach, gdzie niemalże płaczesz nad swoim spieprzonym losem.
A znać cię nie muszę osobiście, by cię ocenić. Wiem, że jesteś zakompleksionym smarkaczem, który przechodzi trudne dzieciństwo (obstawiam, że biją cię koledzy, a tatuś i mamusia mają w dupie małego Mateusia -hahaha rym niezamieżony), stąd wkręcasz ludziom, że wyciskasz 120 na klate (buahahahahaha). Stąd też fascynacja filmowymi koksami, zapewne wyobrażasz sobie jak ramię w ramię z nimi lejesz swoich prześladowców w życiu realnym - szkoda tylko, że to wyłącznie bujne fantazje.
Wiem, że masz dość życia i pragniesz palnąć sobie w łeb (twój blog który skasowałeś). Kiedyś, jeszcze jako sasaki, utkwił mi w pamięci post gdzie pisałeś, że "tylko dzięki Van Damme'owi, Jolie [i jeszcze jakiemuś kolesiowi, nie pamiętam], twoje spieprzone życie ma jeszcze resztki sensu [ale i tak nie ma - dop. F47]" - to są twoje słowa, które sam wypowiedziałeś, i których nie możesz zaprzeczyć, przeczytałem je, gdy jeszcze cię nie znałem (czyt. nie wiedziałem, że jesteś taki debil skończony, wtedy jeszcze czułem do ciebie litość - ale to zamierzchła przeszłość).
Wiem też, że w życiu prywatnym jesteś prawdziwym przegrańcem, bo skoro nawet tutaj w internecie - miejscu gdzie naprawdę o to ciężko - jesteś pośmiewiskiem, to w realu musisz być Prawdziwą Ofermą Losu z dużych liter (a pośmiewiskiem jesteś, tego zaprzeczyć tobie nie wolno: patrz inne wpisy: na forum Salt, albo tutaj: http://www.filmweb.pl/person/Angelina+Jolie-329/discussion/Ona+ma+byc+taka+piekn a-1722177?page=4 jeden cytat rozwalił mnie na łopatki tak swoją drogą "Daj mu spokój.To prawiczek.Do realnych szanująch się dziewczyn ma uraz więc znalazł sobie Jolie,która potrzebującym jak wiemy nie odmawia." hahaha xD)
Wiem, że jesteś ułomny, bo wszystkie tekściki którymi sypiesz, to hasła którymi inni cię zniszczyli (0wner2 sprzedał ci takiego wielkiego kopa w dupsko, a ty to samo hasełko użyłeś przeciw damianowi). Sam nie potrafisz wymyśleć nawet czegoś, co mnie połaskocze.
Koniec lekcji.
No i co Mateuszku cwaniaczku nie odpisujesz? Tak cię zniszczyła moja analiza twojej osóbki? :P Beczysz sobie w kąciku swojego domciu? Nie jesteś pierwszy, którego zje****m jak ostatnią szmatę.
Zwyciężyłem w walce z tobą i uznałem już swój triumf. Przeproś wszystkich ładnie, ukłoń się i dam ci już spokój.
Mateusiu, w mieście zapanował Nowy Szeryf. I ten Szeryf mówi ci S-P-I-E-*-D-A-L-A-J!
Hahaha
Widzę, że już spokorniałeś. I dobrze, mam nadzieję, że nauczyłem cię kultury i szacunku do innych i od tej pory przestaniesz się już zachowywać jak zwykł prostak i ciul bez wychowania. Amen.
Mam nadzieje że ty też będziesz miał szacunek do Angie to wtedy ja będe miał szacunek do ciebie . Amen
A ja nie rozumiem, czemu kobiety są takie zazdrosne i zawistne. Angelina ma swoje życie, rodzinę i karierę i tym się zajmuje. A ty czego nie rozumiesz? Uroda, kwestia gustu. Uważam osobiście, że jest teraz zbyt szczupła i to jej nie służy. Mylisz się w temacie makijażu, bo zwykle ma dosyć delikatny i naturalny, a i bez niego wygląda świetnie. Zobacz na Polki na ulicach, bez szpachli na twarzy nie wyjdą z domu. Ty też? Bardzo dobrze zagrała w Przerwanej lekcji muzyki i Oszukanej.
Wytłumacz mi dziewczyno kwestię zawiści i zazdrości w ocenianiu osób publicznych: Angelinę oceni facet - nie jest zazdrosny i zawistny. Oceni ją kobieta i od razu jest posądzana o zazdrość i zawiść w stosunku do tej Pani. Wbijcie sobie do głowy, że każdy MA PRAWO oceniać aktorki pod względem i wyglądu, i ich gry aktorskiej. Już o tym napomknęłam, ale podstawy do takich, subiektywnych osądów daje to, iż wielokrotnie są umieszczane w rankingach na najpiękniejszą/najseksowniejszą kobietę na ziemi, aktorkę, i tak dalej... A ja nie rozumiem tego, czego napisałam powyżej, iż nie rozumiem. Nie rozumiem również wzmianki o tym, że mylę się w temacie makijażu. Podaj mi proszę link do mojej wypowiedzi o tym, że nadużywa go, bo - albo mnie z kimś pomyliłaś, albo nie pamiętam już, że coś takiego napisałam (co może być prawdopodobne).
W przeciwieństwie do Ciebie nie wrzucam wszystkich polek do jednego worka. Te które uważają, że potrzebują makijażu niech się malują, które tego nie chcą - proszę bardzo.
A za makijażem jestem rękami i nogami - ale w dobrym smaku i odpowiedniej ilości.
Wybacz takie nerwowe uniesienie, ale nie trawię, gdy ktoś mi pisze o zawiści z mojej strony z powodu oceny jej urody (w tym momencie wątpliwej, bo generalnie jest bardzo ładna - ale żylaste i kościste przestaje być dla mnie piękne). Jeśli chodzi o urodę, nie mam czego jej zazdrościć, i w mojej ocenie żadna kobieta nie ma. Tyle w tym temacie.
Żylaste i kościste ? Czy ty widziałaś jej zdjęcia że tak mówisz ? Gdyby miała takie ciało to już dawno by umarła a jeśli nawet jakimś cudem by żyła to pod kroplówką wgl ty myślisz co piszesz ? Ona nie ma anoreksji . Izabella Caro wpisz sobie w google i zobaczysz co to jest anoreksja jak zobaczysz jej zdjęcia . To była modelka która umarła przez swoją chorobę i to tak wyglądała osoba która miała same kości i żyły . A Angie widać że jest szczęśliwa w każdym wywiadzie zobaczysz że ma jest pełna energii nawet jej przyjaciele z bliskiego otoczenia mówią że ma dużą werwę itp i ma normalną wagę jak inne kobiety na całym świecie więc te twoje teksty w stylu " kościste i żylaste " świadczą o tym że jesteś zazdrosna i nawet w poście do HollyBrook przyznałaś że miałaś " Nerwowe uniesienie " bo gdybyś jej nie zazdrościła to nie unosiła by się tak więc sama widzisz jak to jest . A zwykłe kobiety owszem zazdroszczą jej i innym pieknym aktorkom wystarczy przejrzeć posty na przykład takiej Megan Fox . Więc nie udawaj greka bo nie jesteśmy w Grecji
Twoją jedyną odpowiedzią jest obracanie kota ogonem. Przykre. Nie mówiłam nigdy, że ma anoreksję, bo nie ma. To schorzenie psychiczne.
Hahahahaha co jednak prawda w oczy kole co ? Już nie miałaś co napisać i bronisz się dennymi tekstami . Dokładnie spodziewałem się że tak odpowiesz . Schorzenie psychiczne to masz ty i do tego kipiącą zazdrość a to się leczy .
Być może źle to ujęłam, nie chodziło mi o to, że ty napisałaś o nadużywaniu z jej strony makijażu. Sens mojej wypowiedzi był taki, że nie wygląda-moim zdaniem- źle bez makijażu, bo naturalnie ma bardzo ładne rysy twarzy i ładną zdrową cerę i dlatego zwykle ma delikatny makijaż. Może źle się wyraziłam. Czemu ty się tak denerwujesz? Nie podoba ci się Angelina, masz do tego pełne prawo. Jak mówiłam, kwestia gustu. Też napisałam, że jest teraz za szczupła i wolałabym ją oglądać w wadze z Tomb Raider. Ty jej nie zazdrościsz i właśnie bardzo dobrze, tak powinno być. Ja też jej nie muszę zazdrościć, bo mam świadomość własnego ciała i podobam się. Ale potrafię docenić urodę innych kobiet, czasem idącą w parze z talentem. Dla mnie Angelina ma jedno i drugie. Tak w ogóle to naprawdę uwielbiam angielskie aktorki, Kate Winslet, Kate Beckinsale i Jennifer Connelly.