Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 028 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Adoptuj sobie jeszcze 3845734 dzieci na pokaz, głupia.

malakazar_2

Amando może Ciebie to wkurza,to że adoptuje dzieci by było o niej głośno itp. Ale pomyśl o tych dzieciach,padło na nie i teraz one maja dach nad głową i wszystk oczego zapragną,każdą zabawke.Angelinę nawet lubię,ale nie za to że ocala dzieci ale za aktorstwo,w tym temacie nie chce o tym mówić.
Grunt że uratowała kilkoro dzieci i za jej przykładem i kilku innych gwiazd idzie więcej ludzi!To chyba dobrze o niej świadczy.A co robi po nocach lub w domu to już nie nasza sprawa.Dopóki nie zacznie się zachowywać jak Paris lub Linsay,dopóty ma moje poparcie.

paczek93

Nierozumieniem was ja osobiście bardzo lubię filmy niektóre bardziej niektóre mniej ale nie przywiązuje już takiej wagi do aktorów choć nie powiem Angelina jest naprawdę niezłą laska i w filmach przyjemnie mi się ja ogląda a jaka jest poza planem to już jej sprawa może sobie adoptować wszystkich chińczyków lub mordować małe dzieci nie interesuje mnie to to jej życie.

sikor_a

popieram. Co znaczy: nie lubię jej? a znasz ją? i skąd wy wszyscy (ok część z was) wiecie jak szczęśliwy jest jej związek z pittem, czy dzieci cierpią czy nie, skąd bierzecie takie informacje? z pudelków? z żyć na ciepło? czy może z faktu? śmiech na sali ludzie. śmiech i to głośny.
lesba, czy czarna, czy dziwka co zdradza męża - nic wam do tego. robi dobrze - pomaga dzieciom, które jak ktos wczesniej powiedzial, wygraly los na loterii. poza tym funkcjonuje tez cos takiego jak: ooo! to stad dziecko wziela jakjejtam jolie! ja tez adoptuje. to są dobre rzeczy. i niewazne czy na pokaz czy nie. sa dobre
ps. czy wiecie, baby, ze tego typu posty jak :glupia ci'pa jest i tyle, zostaly uznane jako 'dowod zazdrosci' a co z tym idzie kompleksow? ja sama nie przepadam za nasza nataszą u. ale nie znam babki osobiscie, wiec nie zakladam tematow: ci, ktorzy nienawidzicie nataszy laczcie sie! jesli kogos nie lubicie 'bo nie i tyle', bez uzasadnienia, nie wypowiadajcie sie.

naresca_2

jeśli te dzieci mogą mieć prawdziwą kochającą rodzine to niech adoptuje ich jeszcze milion

nataleczkafr

co do tego że zaniedbuje inne dzieci to podobno ona bardziej interesuje sie adoptowanymi dziećmi niż własnym dzieckiem które urodziła

nataleczkafr

Te dzieci mają przynajmniej dom kochającą rodzine i mają co jeść.Ile ludzi adoptuje dzieci?Czy to że jest aktorką to znaczy że nie może adoptować ich?Poprostu ma dobre serce.

angelka95

Własnie.. dzieciaki przynajmniej jakis start w zyciu beda mialy ciekawe czy Ty jakbys byla na ich miejscu to bys teraz pierdolila takie rzeczy.. wez sie zastanów,adoptuje dzieci,zajmuje sie nimi to chyba dorbze dla nich nie?? a nie takto by zapierdalaly na boso,glodne wykorzystywane do pracy a takot zyja sobie jak w bajce:) Angelina jest po prostu zajebista a to ze jest aktorka to nie znacyz ze robi to na pokaz.. wez taka paris Hilton to jest dopiero popierdolona osoba ;/ a Angelina zajebista aktorka i do tego normalna :D :)

angelofdeath50

tak, to prawda, przynajmniej dzieci te mają życie!

JustFurious

PRZESTANCIE JUZ KOMENTOWAC TEN WPIS I DAWAC POPULARNOSC GłUPOCIE TEJ SZMACIE!!!
To ze Angelina Jolie adoptuje bo kocha dzieci wiedzą wszyscy prócz tej próżnej kretynki która napisala tę glupote a wy tylko komentujecie i ten wpis nigdy nie zniknie z czolowki!!!

PRZESTAńCIE GO KOMENTOWAC!!!

mezus16

to akurat jest nieuniknione gdyż każdy chce napisać co o tym sądzi, patrz niżej

użytkownik usunięty

Angie daje tym dzieciom miłość ,której nie miały w sierocińcu..Pozwola im cieszyć się tym, że mają kogoś kto ich kocha i utrzymuje..robiąc to tylko z ze swojej dobroci xPozdr.

Mnie też ona wkurza.Wszystko robi by zwrócić na siebie uwagę.

Ale jest dobrą aktorką i kocha dzieci.Ma dobre serce.

Zgadzam się, jest naprawdę wkurzająca, nie lubię jej, uważam też, że jest beznadziejną aktorką.

ray91

to sobie jej nie lub, masz problem. kogo to obchodzi?

Co w tym złego, że kobieta pomaga tym dzieciom? To, że przy okazji inne gwiazdeczki z milionami też pomogą innym dzieciakom biorąc z nich przykład?
A jeśli chodzi o ilość potomstwa, to jestem jak najbardziej za. Kiedyś normą było mieć w rodzinie nawet 10 dzieci (np. moja babcia miała 11 rodzeństwa i wcale jej źle nie było, bo w rodzinie była przede wszystkim miłość). Skoro pani Jolie ma pieniądze i kocha te dzieci to cudownie, oby takich ludzi było więcej. I co z tego że przy okazji o niej mówią, lepiej żeby mówili o tym że pomaga niż że imprezuje, prawda?
Oby więcej takich ludzi!
Pozdrawiam serdecznie.

M_Valo

M.Valo - Popieram
Amanda i reszta tych zjebów - Idźcie sie utopcie i bedzie spokój przynajmniej...

milten75

Świetnie powiedziane;)
Lepiej bym nie ujęła.

A mnie niesamowicie wkurza, że nie myślisz o czym piszesz..;/ Nawet jeżeli adoptuję je na pokaz ( w co bardzo wątpię) to lepiej niż gdyby te dzieci mieszkały w syfskim domu dziecka i zmarły z głodu;/ Nawet jeżeli będą się nimi opiekować niańki to nic- przynajmniej te dzieci będą mieć życie, a nie walkę o przetrwanie...;/

Tak , tak . Pomyślałaś o tym , że niby jest `głupia` , a o tym , że biednym afrykańskim dzieciom , które głodują prawdopodobnie nie miałyby żadnych perspektyw , gdyby do niej nie trafiły ? Przecież te dzieci ją kochają i napewno z wzajemnością

Najważniejsze że dzieci są kochane i mają odpowiednie warunki do życia.
Nie powinno wam to przeszkadzać.
Zawsze znajdzie się jakiś debil który dobroć i wielkoduszność niektórych ludzi uzna za głupotę.

Jak ma pieniadze to niech sobie adoptuje tyle dzieci ile chce, a tak po za
tym to ona ma tylko 3 adoptowanych dzieci i jedno swoje. I glupia to ona nie jest, mowie to nawet teraz kiedy nie za bardzo ja lubie.

weisz

Nie no nie mogę już...Ludzie weźcie skończcie tą szopkę w końcu.Ileż można jeszcze ten temat ciągnąć...Wiadomo, że zdania są skrajnie podzielone, ale żeby nie wiem jak długo jeszcze się nad tym rozwodzić laska i tak będzie robić co jej się podoba i w sumie gówno obchodzi ją zdanie kogokolwiek...A wynikają z tego same tylko nieprzyjemności, bo się każdy nawzajem tutaj błotem obrzuca żeby tylko swojej racji dowieść..A tak serio to nikt, absolutnie nikt z nas nie wie co tak naprawdę myśli Angelina, co tak naprawdę ma na celu więc skończcie już....bo na serio staje się to żałosne...

lilou90

Cut the shit
Po prostu.........................

lilou90

Ja ją lubie!
Ale za to Brad Pitt zaczyna mnie denerwować chciał mieć dużo dzieci to niech się nimi zajmuje a nie zostawia Angie smą z nimi w domu a sam jeździ sobie po festiwalach ;/

umc__

hehe jeszcze wam się nie znudziło ? tak czy inaczej po partu tygodniach jakże ostrej dyskusji nic nowego nie wprowadzacie tyle że jedne to toleruję inny nie.Ten post przeszedł do takiego odzewy dla tego że trafiło się parę ostrych szczegółów które inne osoby odpierały :) hehe .. wiem teraz skąd tak duża popularność takim seriami M jak Monopol :)

Pozdrawiam.

umc__

Hehe Lap witaj ;*.
MAsz całkowitą racje ;D. koniec tej kótni