Ben Affleck

Benjamin Géza Affleck-Boldt

7,6
66 117 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Affleck

Rozumiem te ogólną nagonkę na Chucka Norrisa, ale na Bena Afflecka?! W filmach gra normalnie, na tyle ile potrafi, a role jakie odtwarza są dośc wiarygodne. Zresztą ocenę ma dosyc wysoką (co tam taki Uwe Boll, Piotr Cyrwus czy Kaja Pschalska), a wszyscy mówią że aktorem jest beznadziejnym. Czemu? ;)

Maniek_4

bo jest beznadziejny

Maniek_4

Ja tam uważam, go za średniaka. Jest w pożadku jako człowiek i za to go lubie.

Szajba

skad wiesz?! kolacje razem jedliscie?!

twoja_stara

Bo oglądam programy różne gdzie są pokazywane różne gwiazdy i widziałm Afflecka nie raz tam. Zawsze uśmiechnięty, wyluzowany i za to plus mu sie należy.

Szajba

nie rozsmieszaj mnie! przeciez jego wizerunek kreuje sztab ludzi, nie wiesz jaki jest naprawde

twoja_stara

Skończyłeś?? Ty oczywiście wiesz jak jest naprawdę. Po gębie też można poznać człowieka. Jest sympatycznym aktorem i za to go szanuje. I nie dostawaj szału jak ktoś wypowie się pozytywnie na jego temat.

Szajba

nie jeszcze nie skonczylem :)
po gebie to mozesz dostac, a nie poznac aktora

Maniek_4

Ja nie przepadam za nim bo jest beznadziejnym aktorem. A jaki jest prywatnie, nie będę go oceniać bo go nie znam... I ani Szajba ani twoja stara raczej nie wiecie jaki jest, więc po co mówić "lubię go jako człowieka"?

Skylaria

Hehe jak to zabrzmiało :] Ze ani ja ani moja stara :P.
Nigdy do końca nie wiemy jaki człowiek jest na prawdę. Czasem nawet nasi znajomi po latach mogą okazać się zupełnie innymi ludźmi, niż nam się wydawało. Nie rozumiem, czego się czepiacie. Że niby nie ma nikt prawa lubić Afflecka?? Lubię go bo jest spoko człowiekiem. Przynajmniej na takiego wygląda i nie daje nam do zrozumienia, swoim zachowaniem, że jest inaczej. Nie rzuca telefonami w ludzi jak np. Russel Crowe. I nie robi innych takich cyrków. Przynajmniej mi o nich nie wiadomo.

Szajba

ja bardzo lubie Crowe'a i nie za to ze jest cholerykiem (bo takimze jest), ale za jego kunszt aktorski. natomiast afflecka zupelnie nie lubie za jego mierna gre. zgadzam sie z toba ze nie mozemy nic powiedziec o tym jacy naprawde sa aktorzy bo nic o nich nie wiemy.

Maniek_4

Ja tam nic do Afflecka nie mam. wrecz przeciwnie zawsze bede go szanowal za jego role u Kevina Smitha. Bardzo mnie cieszy ze dostal teraz Zlotego Lwa , moze w koncu ludzie dadza mu troche spokoju.
P.S. A jesli chodzi o to jakim on jest czlowiekiem. Mi tez sie wydaje ze to spoko koles. Nikt mi nie wmowi ze stroi sie na jakas wielka gwiazde (no dobra byl taki okres jak sie z J.Lo zadawal ale juz mu dawno przeszlo ), nie pcha sie pod flesze fotoreporterow. wszedzie gdzie go widzialem czy to w wywiadach czy w ujeciach z planu zdjeciowego wygladal na normalnego wesolego kolesia. Radze wszystkim wejsc na strone Clerks 2 i obejrzec sobie filmik z planu wlasnie z Benem i Kevinem Smithem i posluchac ich rozmowy. Normalny facet i tyle.