Ben Affleck

Benjamin Géza Affleck-Boldt

7,6
66 117 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Affleck

dlaczego hollywood postawiło na takiego barana??? Ten pełny tajemniczości wzrok!!!!żygać się chce i na dodatek ciągle się kręci przy mojej Jenniefer!!!!!!!!!!!! :-(

dr_E__Brown

RACJA RACJA I JESZCZE RAZ RACJA!tez nie lubie tego aktora...wlasciwie zdziwilam sie jak zobaczylam w ilu filmach juz zagral...i ma nowe propozycje na ten rok...nie bede ogladac jego filmow...jakos mnie nie przekonuja... chociaz np pearl harbor strasznie mi sie podobal. ale oczywiste= jest ze ten film obejrzalam dla kogos innego (josh:)) pozdrowienia

użytkownik usunięty
MAJANDRA

Kuuuuuurwa po co wy to piszecie?jak wam sie to nie podoba to spiiierdalajcie w podskokach albo smi zagrajcie lepiej

użytkownik usunięty

każdy ma prawo się wypowiedzieć... a prawda jest taka że to kiepski aktor, przystojny ale kiepski w swoim zawodzie, poza tym przereklamowany...

użytkownik usunięty
dr_E__Brown

chyba jestes facetem... wiedz ze tajemnicze jest piękne... i jeszcze zwróć uwage na wielki tylek jenniefer..
P.S. on sie juz przy niej nie kreci ale i tak chyba bys nie mial szans u niej (ze względu na odległość)

co do tylka jennifer nie mam zastrzezen. sa gusta i gusciki. zreszta jej tylek (i ona sama) z tego co wiem podoba sie wieeelu facetom. wniosek? nie trzeba miec figury wychudzonej top modelki zeby podobac sie facetom.

dr_E__Brown

Racja- ben affleck moze robić w reklamówkach i to tylko cyklonu B, jak widzicie znalazłem usprawiedliwienie na jego użycie. A J.Lo tak pasowała do tego gogusia, oboje fajne maski ale talentu za grosz. A tak na serio to jedzyny film z Benem ktory da sie oglądnąć to Zmiana Pasa (no i moze suma wszystkich strachow:)

Yasiek

mi sie podobal i z wygladu i jako aktor w armagedonie.pozniej jakos zdziadzial;)

dr_E__Brown

Co racja to racja. Wnerwiająca istota. Żeby przez takiego barana Bruce Willis musiał zginąć.

Pozdrawiam, STING K.

MobsterPL

Przesadzacie nie jest taki zły, ale i wspaniały nie jest. Zauważcie że wszyscy zaczęli go tak źle oceniać po związku z tą J.Lopez, to ona tak mu zaszkodziła a nie filmy. Mnie jednak przyjemnie filmy z Benem się oglądało (no oprócz Przetrwać Święta, Pearl Harbor i Gigli)

A co do samej J.Lopez może i ładna ale nienawidzę jej wielka paniusia z niej i beztalencie uważa się za jakąś księżniczkę przy której wszyscy muszą wypełniać jej kaprysy, i te prawdziwe futra które nosi lepiej żeby z niej skórę zdarli.

dr_E__Brown

Jak dla mnie to jest zaprzeczenie faceta niech sobie gra ale tylko w komediach romantycznych np "Podróż przedślubna" bo jak go widzę z pistoletem lub w kostiumie superherosa (Daredevil) to aż się filmu nie chce oglądać.

Rimmi87

ehhh no fucking comment...cóż za wysublimowane wypowiedzi typu "wkurza mnie jego ryj" lol nie mam pytań co za ludzie pomyślcie zanim napiszecie takie gówno. Ja tam aż tak go nie lubie jest mi obojętny ale widze że pare ludzi mu chyba zazdrości...pozdro i pomyślcie czasem nad tym co piszecie

dr_E__Brown

Sam jestes baran i to w dodatku zakompleksiony - biedaczyna, już Ci współczuje!!!

dr_E__Brown

hahahaha ale beka jak ja lubie taką chamówe:D:D:D:D

dr_E__Brown

Osoba, która nie znając człowieka piszę, że jest baranem, no cóż NO COMMENT!!!! Nie pokazuję palcem kto tu jest baranem!!!!:)