Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
A więc Ewan McGregor hmmm no więc macie racje bardzo dobry aktor tylko dlaczego pytam dlaczego on zagrał w tych Gwiezdnych Wojnach ja nie znoszę tego filmu wiem że on ma swoich fanów, którzy zabili by za to co napisałem i że on ma jakiś swój klimat ale mnie ten film w ogóle nie rusza jak wszystkie filmy s-f ze statkami kosmicznymi w tle:P
Mysle ze masz na imie Basia i jestes brunetka mojego wzrostu,dobrze mysle??:)
Ja mam 15 lat...dla was pewnie jestem smarkacz bo wy juz sobie studiujecie...No ale nic...polaczyla nas milosc do Ewan'a:D :P
Odezwe sie do Ciebie jak tylko podasz mi swojego maila :) ciekawe o jaka sprawe chodzi??:)
Pozdrawiam:)
Cholera jednak byłam na bramce.. :P Nie wiem czy jestem Twojego wzrostu, ale jestem brunetka :). Widzisz zapomniałam, co robiłąm w pracy... a no tak, juz wiem dlaczego, bo tego dnia mialam wazna misje do zalatwienia... tzn umowienie sie z qmplem z pracy na piwo :). A sprawdzałam Ci legitymacje? :P Bo jeśli o to chodzi to jestem upierdliwa, chyba, że ludzie mnie bardzo wkurzaja, bo sie juz na film spoznili.. :/
mojego mejla gdzies juz dwa razy dawalam, ale ok. kyiio@o2.pl
Kyiio sprawdzalas mi legitymacje :P I bylas uczesana w kitke:) Ale za to Ty mnie pewnie wogole nie pamietasz...Tak duzo ludzi tam przechodzilo a ja niczym sie nie wyroznialam:P Ale szczerze mowiac mialam nadzieje Cie spotkac :) I nawet rozgladalam sie za Toba:)
Widzialam dzisiaj drugi raz "Wyspe" i normalnie nadal nie potrafie sie napatrzec na tego naszego Ewan'a :D
szczerze, to ja tam ludzi naprawde nie zapamietuje, bo musialabym miec łeb jak filmłeb :P, chyba ze mi jakis gnojek za skore zajdzie. w to sie w piatek zdarzylo... malpa jedna.. myslalam ze go tam rozniose..
no mialam kitke, bo zawsze mam kitke, bo tak wygodniej :P
2970325 jak masz gg to odezwij sie do mnie :)
Oł maj Gad, ja już widzę że pierwsze kontakty (bliższe :p) poczyniłyście :D (jak to brzmi hehe)
No to kyiio chyba studiujesz na Szamarzewskiego tam gdzie ja mam swój durny wydział pedagogiki (WSE) :D
Lara - nic w moich oczach nie straciłaś :) No i tym razem to ja wnioskuję że mogę być najstarsza - w każdym razie jestem z rocznika 85 i pod koniec listopada niestety stuknie mi całe 20 lat i już ta sama myśl doprowadza mnie do czarnej rozpaczy ;)
Ewelinko moj nr gg jest rowniez dla Ciebie(to dopiero dziwnie brzmi:P) a 20 lat to nie jest duzo...Wlasnie ze fajny wiek!!Ja zamist na pedagogice to mecze sie w gimnazjum... :P
A moze macie jakis pomysl na temat ne forum??zebysmy tu nie gadaly o niczym??:P chcociaz to wcale nie jest zle:P
Pozdrawiam
No wlasnie ze odzywalam sie do Ciebie i nic... :( To moze lepiej bedzie jak Ty sie odezwiesz do mnie??:P Moje gg 3113540
W takim razie fajnie bylo Ci spotkac:)
I tak nam ten temat idzie...juz druga strone :P
I co ja mam Wam jeszcze napisac??Jutro moze sie wybiore do Kinepolis na Red Eye...No juz mi sie chce tak obejrzec ten film a jakos caly czas mi cos wypada:P
Ewelina, ja studiuje prywatnie, na Kutrzeby. :P
Lara, nic nie dostałam, żadnego newsa, nic.. :/ Ja pewnie też jutro do Kinepolis pojde, ale nie do pracy tylko incoguto :P Z rodzicami, musze czasem staruszków z domu wyciagnac :P Tez fajnie bylo cie spotkac tylko ze cie nei pamietam :P
Ja jestem rocznik '86, w grudniu mam 19stke.. :P
Buuu czuję się taka stara ;)))) A to szkoda, bo myslałam że może tam koło mnie, bo też mamy kulturoznawstwo i nawet mają tam chyba specjalizację filmoznawstwo.
Ja się tak własnie zastanawiam czy może nie założyć jakiegoś darmowego forum i tam się przenieść, rozbudować już nie jeden temat a może i tematy skoro nam to tak dobrze idzie :P
A mój nr gg jakby co to : 2085925 :D
Widzę, że ta konwersacja się rozwija. Rzeczywiście, powinna być założona jakaś fan-strona z forum.
Laro, polacam gorąco "Dużą Rybę", to trzeba po prostu obejrzeć! Jej magia po prostu wciąga. Nie kieruj się opiniami typu "to nudny film", bo tak nie jest! A "Wyspy" jeszcze nie widziałam, ale oceniacie go bardzo pozytywnie, więc niedługo obejrzę ją sobie :)
Pozdrawiam Ewano-maniaczki
Balinea, właśnie wróciłam z mojego trzeciego seansu Wyspy.. i muszę Ci go polecić... Ja osobiście nie wiem skąd biorą się krytycy filmowi.
Oni chyba nie widzą, że film przede wszystkim ma się widzom podobać... i guzik ludzi obchodzi co sobie taki burak pomyśli i co mu się nie podoba.
Jak dla mnie Wyspa jest świetna. Polecam baaaardzo gorąco!
Kyiio zagdzam sie z Toba w zupelnosci!!Przeciez Ci krytycy sa NIEPOTRZEBNI!!Czy ktos wogole kieruje sie ich zdaniem przy doborze filmu??Raczej watpie...A wiec powiedzmy krytykom "bye bye" :P
A Wyspe widzialam dwa razy i za kazdym razem bylam zachwycona :D:D
Pozdrawiam :)
no jest jeden taki ktoś... mój tata.. :P co przeczyta w "Rzepie" jest swiete... masakra.. :P
Pozdro :)
Oj cos widze ze nasze forum zwalnia obroty... :P No co jest??:P Nie mamy juz o czym rozmawiac??:)
Ależ skąd :D Tematów znajdzie się sporo :) Ściągnęłam sobie "Roboty" gdzie Ewan podkłada głos zamierzam to w najbliższym czasie obejrzeć. I widziałam też fragmenty "Stay" (nie tylko trailer) i muszę przyznać, że film zapowiada się naprawdę dobrze i czekam tylko aż się pojawi w necie bo do marca kiedy u nas będzie w kinach nie wyczekam - no trochę przesadzili z tym terminem :/
I już jestem na 99,99% pewna że Ewan wymawia się jako Jułin - mam takie filmiki - 1 z gali rozdania nagród filmowych MTV a drugi z premiery Gwiezdnych Wojen i na obu Ewan jest wołany jako Jułin. A nie mówiłam :P ?
Mam y oczym rozmzwiać, bo EWan jest tematen niewyczerpalnym, ale ja np pracuje bardzo dużo i często jestm zbyt zmęczona żeby o pierwszej w noc włączać komputer i pisać coś na forum. Proszę o trochę wyrozumiałości.. :P
Ewelina a kto się tym przejmuje jak to się wymawia.. ważne, że wiemy o kogo chodzi. A czy to Iwan czy Jułan będzie dla mnie nie ma żadnego znaczenia... :P
Pozdrawiam.
A i jak któraś będzie w najbliższy weekend w Kinepolis i będą taki dynie fajne powycinane... to niech wie, że ja je wycinałam... i mam łapki pokaleczone od tego... :P
heheheh xD
No i niby racja, kij z tym jak to się wymawia, ale w sumie fajnie byłoby go poprosić o autograf (kiedyś przypadkiem:P) zwracając się prawidłowo po imieniu.
A w przyszłą środę idę chyba Egzorcyzmy Emily Rose - jeszcze nie wiem gdzie ale już mam stracha bo nienawidzę horrorów - potem się boję w nocy do łazienki dojsć :P
Kyiio- wykazuje wyrozumialosc :) Widze po Twoich statusach na gg ze ciagle jestes w pracy,zapracowana dziewczyna z Ciebie :)
Ewelinko co do horrorow to doskonale Cie rozumiem:) Ja jak obejrze jakis horror to udaje ze jest wszystko ok ale jak potem leze w nocy po ciemku to juz nie jest ok :P
Wiec raczej na horror sie nie wybiore:P
Kyiio-moze do kina pojde w poniedzialek albo w niedziele i bede wypatrywac Twoich dyn :D
No wlasnie,co porabiacie w weekend??:)(pytam tak na podtrzymanie tematu)
Ja muszę poczytać ksiazki i ksera które są mi na studia potrzebne - póki mam chwilę czasu i powiedzmy chęci :P Ale oczywiście bez obejrzenia jakiś filmów się nie obejdzie. Ciekawe czy np. w sobotę uda mi się wyciągnąć rodzinę do kina... Chciałabym iść na naga prawdę o miłości, bo tam gra inny szkocki aktor, którego bardzo lubię - a mianowicie Dougray Scott :D Notabene na jego slubie świadkiem był Ewan no i on chyba z Ewanem chodził do szkoły aktorskiej :D Moi ulubieni szkoci się integrują :P W niedzielę za to szykuje się wieczorne spotkanie ze znajomymi.
A te Egzorcyzmy wybrała koleżanka i naprawdę się boję, zwłaszcza po przeczytanych opiniach. Może jeszcze ją przekonam żebyśmy poszły na coś innego ;)
Lara - ano jestem zapracowana... i to bardzo :P
Tak, zę nie mam ochoty czytac ksiazek i kser na studia.. (:wink: do Eweliny :P)
Na Egzorcyzmy nie pójdę, bo kawałek już widziałam i nie mam zamiaru oglądać reszty, bo te 15 minut, które już widziałam śni mi się po nocach i potem niewyspana w pracy łażę... :P Masakrystycznie strasznisty film :P (kurde, ale słowotwórstwo)
Ale za to wybieram się na Gnijącą Pannę Młodą i Nagą Prawdę o Miłości.. może być fajnie.. i jestem ciekawa tych moich dyń :P
A weekend? Na uczelni spędzę.. :/ No a w poniedziałek i wtorek JAK DOSTANĘ URLOP to wyjeżdżam na groby..
Pooooooooozdrówki lasencje :P
Łączmy się w bólu z tymi kserami i książkami ;))))
I w gruncie rzeczy dzisiaj żeby sobie ten ból usmierzyć pozbyłam się pieniędzy. Wchodzę do empiku - szukam Trainspotting na dvd, nie ma - bo po co, szukam Gwiezdnych Wojen na dvd - nie ma, bo po co (albo ślepa jestem), szukam Idola - nie ma, bo po co :P (a tego nie widziałam a chcę zobaczyć). Normalnie d...pupa. Ale widzę że niby w promocji za jedyne 39.99 maja Dużą rybę...jako że był to chyba jedyny egzemplarz który stał tam gdzie była ta promocja to musiałam go mieć:P W sumie może i dobrze że teraz ten film kupiłam bo i tak planowałam wymienić wersję cd na dvd....
Kurcze, Kyiio, jeszcze bardziej mnie straszysz :) Ja mam nawet schizy po obejrzeniu durnego programu Nie do wiary więc jak pójdę na Egzorcyzmy to chyba będę miała już uraz do końca życia.
Aaa no i film o Zorro niedługo wchodzi do kin :P
A i własnie - czy możecie mi powiedzieć czy gdzieś w Poznaniu można kupić Trainspotting (głównie) na dvd? Bo nie wiem czy uderzać gdzieś w mie ście czy najlepiej od razu jakby co zamawiać przez net :)
Pozdr.
Ja mozliwe ze wybiore sie jutro na "gnijaca panna mloda" bo uwielbiam Deppa :D (chyba juz o tym wspominalam... :P )
Musze troche ponadrabiac i pokupowac sobie jakies filmy z Ewan'em bo jestem do tylu :P
Wlasnie slucham sciezki dzwiekowej z Moulin Rouge :D Nie no moge tego sluchac bez konca :D
Przepraszam Ewelinko ale nie wiem gdzie mozna kupic ten film bo wstyd sie przyznac ale go nie widzialam :(
Kyiio-widzialas moze chociaz kawalek tego filmu "przekleta" bo nie wiem czy sie wybrac czy nie ??I mam nadzieje ze mi doradzisz :)
Buziaki :)
Przeklętej nie widziałam.. ale nie mam zamiaru jej oglądać, bo po pierwsze nie lubię Ricci, a po drugie to gatunek filmu, który jak wiecie nie bardzo mi odpowiada... :P
Ale Gnijąca Panna Młoda jest da best.. :P Faaajoski filmik :P
Pozdrawiam z sali wykładowej na mojej uczelni, własnie informatykę mam... :P Hehe.. i się troche nudze.. :/
No bo ja wlasnie chcialam isc na taki "niby" horror zeby nie bylo ze wymiekam i sie boje :P no i tak sobie pomyslalam ze ta przekleta moze nie byc taka straszna.W koncu to KOLEJNY film o wilkolakach czy tam o jakis stworach a tych sie wlasnie boje najmniej... :P No ale zobaczymy jeszcze :P
No a tak pozatym to jutro chyba przyjedzie do mnie kolezanka i urzadzimy sobie Ewan'owy maraton filmowy :D a oprocz tego obejrzymy jeszcze sin city,widzialyscie??:)
Kyiio-trzymaj sie tam na tej uczelni :)
Sin City? Mam na dvd :):):):) Uwielbiam sceny z Elijaszkiem :) Boże jaki on jest tam przerażający.. :P Zwierz go zjada a on się usmiecha... zajebiste.. :P
Poooozdrówki :)
Niem a niby horrorów, są tylko takie pojebane :P
Widziałam fragmenty Egzorcyzmów i wymiękam. Nie pójdę jednak na to bo zeschizowana wrócę.
A ja sobie obejrzałam wczoraj dodatki z Dużej ryby i normalnie Ewan jest po prostu wspaniałym człowiekiem. Rewelacja.
I teraz maniakalnie próbuję zassać Trainspotting bo cholera nie mam bo mi się usunęło kiedyś :/ a mam takiego 'smaka' na ten film że szok.
A Gnijąca panna młoda elci w Kienpolis z dubbingiem? Bo chętnie posłuchałabym Johnny'ego :)))
Buehehe u mnie na wykłądzie ostatnio kolega w ostatnim rzędzie na laptopie sobie jakiś film oglądał i żarł paluszki (lol).
Wczoraj pod presją brata młodszego :P oglądałam Straszny film. Jak dla mnie to straszny szajs. Nawet nie aż tak głupie, że śmieszne, ale po prostu tragicznie puste i obrzydliwe. Nastolatkom robi wodę z mózgu. Tragedia.
No wczoraj Gnijąca w Kinepolis była orydżinalna.. Johnny thebeściak :P
Na wykładzie na laptopie? To powodzenia.. i gratuluję odwagi... :)
Buuziaki :)
Nooo hehe, sala duża, ostatni rząd, całkiem wysoko i daleko. Chyba wziął tego laptopa żeby sobie w nim jakieś notatki porobić (mam koleżankę na informatyce i u niej prawie wszyscy przychodzą z laptopami na wykłady O.O) no ale mu to nie wyszło :p
Przełożone mam jutrzejsze spotkanie towarzyskie na poniedziałek więc wychodzi na to że muszę zmusić (fajnie to brzmi) rodzinę na wypad do kina.
A tak na marginesie, bo ciekawa jeste, jak chodzicie do kina na filmy to kupujecie popcorn? Bo znam takie osobniki, które się plują, że ludzie to robią i uważają to za rzecz prymitywną. Niemniej jednak ja tam kupuję :), chyba że jestem na jakimś zbyt ambitnym filmie, to wtedy nie - bo już tak nie smakuje i nie pasuje mi do kontkestu ;D
Ja ostatnio od dawna zajadam sie tylko nachos :D juz mi sie popcorn znudzil... :P no chyba ze wlasnie jestem na jakims dramacie albo thrillerze albo horrorze to wtedy popcorn mi juz wcale nie wchodzi...nawet nie mam na niego ochoty:P
A co do horrorow widziala ktoras z was Boogeymen'a (nie wiem czy dobrze napisalam) to juz dosyc dawno lecialo...To byl po prostu szajs!!na zadnym "horrorze" nie usmialam sie tak bardzo!!wszyscy co kolo mnie siedzieli walili jakies smieszne teksty i bylo jeszcze smieszniej :P
Co do egzorcyzmow to ja ich nie obejrze NIGDY!!bo sam plakat tego filmu mnie przeraza :P
Ja tez bym chetnie posluchala sobie Johnnego!!!Rewelacyjny i baaardzo wyrozniajacy sie aktor:D
Pozdrawiam
Ależ dziewczęta, to jest forum Ewana a nie Johnnego czy jakichś innych filmów.. :P:P:P
To czy kupuję popcorn zależy od tego jak u mnie z kasiorką.. no sorry akurat popcorn nie jest mi do szczęscie potrzebny tak jak filmy... :)
Nachosy też lubię... jeść.. bo jak mam je z podłogi zbierać to mnie krew zalewa... :/
chcialam od razu powiedziec ze po mnie na pewno nachos'ow nie zbierasz!!zawsze wyrzucam opakowanie i uwazam jak jem:)
A co do Ewan'a:dzisiaj mi chopak wgral program do sciagania filmow i oczywiscie sciagam sobie te z Ewan'em :D:D:D
A moze ma ktoras z was pomysl na jakis konkretny temat??
Właśnie słucham ścieżki z Moulin Rouge i normalnie tak sie nakrecilam ze jutro po zajeciach jade do jakiegos Media Marktu i kupuje sobie Mooulin Rouge.. musze znow zobaczyc ten film... tesknie za nim.. :/ I jak Ewanek spiewa...
Jak dla mnie oglby zagrac jeszcze w jakims musicalu... nie zaszkodziloby to jego karierze, a wrecz przeciwnie.. mogloby jeszcze podniesc jego ocene.. ahh...
Ajj, tak, kocham gdy śpiewa. mam takie króciutkie urywki z filmu Nora i tam też śpiewa, tyle że ma chyba wąsy doklejone :P:P:P A samego filmu nie mogę zassać bo mi go coś programy nie chcą wyłapać w sieci. I obecnie poluję na allegro na Trainspotting i jak nie wygram aukcji to się wścieknę po prostu :/
Nadal jestem w trakcie czytania książek i w sumie wolałabym obejrzeć jakiś film niż się dowiadywać jak grecy tworzyli sztukę, chociaż w sumie to dość ciekawie jest opisane...
Boże no...ja chcę Trainspotting mieć, bo normalnie siedzę i oglądam trailer bo tylko to mi zostało i odlatuję jak słyszę ten akcent - choose life, choose a caRRRier.
I tak dla zabawy - mam teścik. Pod tym adresem : http://home.mn.rr.com/couplandesque/quizzes/ewan.htm [home.mn.rr.com/coupland ...] możecie się dowiedzieć którym bohaterem granym przez Ewana jesteście. Mnie wyszedł Christian :D i chociaż elementy mojego charakteru odnajduję w jego innych postaciach to jednak uważam, że to, że wyszedł mi właście Christian z nie ktoś inny - pasuje jak najbardziej. Jestem ciekawa kto wyjdzie Wam :)
Buziaki :D
Wychodzą wszystkie, bo sprawdzałam - klikałam sobie towrząc różne kombinacje :P
I dzisiaj idę do kina na "nagą prawdę o miłości" (jupi). I proszę - mogę nawet pokazać zdjęcia ze ślubu Dougray'a Scott'a na ktorych Ewan był świadkiem :D
http://www.dougrayscottinfocus.com/images/0400Now.jpg [www.dougrayscottinfocus ...]
http://www.dougrayscottinfocus.com/images/041700NW.jpg [www.dougrayscottinfocus ...]
http://www.dougrayscottinfocus.com/images/041700NW2.jpg [www.dougrayscottinfocus ...]
Ale byłoby fajnie gdyby zagrali razem, jeszcze najlepiej z Gerardem Butlerem w jednym filmie. Miałabym moich trzech ulubionych Szkotów na ekranie. A Sean Connery mógłby grać ich ojca (lol)
:D
Gerardem Butlerem?? To ten Upiór z Opery?? Pamiętam, że go polubiłam :-D chyba wszyscy szkoci mają to "coś" :)
Bylam dzisiaj na "Przekleta"...tragedia po prostu...akcja strasznie do przewidzenia...To jest po prostu kolejny nudny film o wilkolakach:/ Musze sie przyznac ze oczekiwalam czegos wiecej...Wikeszych zwrotow akcji albo jakiegos naglego zaskoczenia a tymczasem podczas filmu smialam sie w glos!!Ten film byl po prostu smieszny!!Chociaz Ricci ladnie wygladala... :P
Ostatnio wogole wybieram jakies beznadziejne filmy...albo inaczej,po prostu nic nowego i ciekawego juz nie wymyslaja!!Mam nadzieje ze nie rozczaruje sie "Gniajaca panna mloda" na ktora sie wybieram...
Ogladalam wlasnie przed chwila "helikopter w ogniu".Ewan'owi troszke nie pasuje ta fryzura w tym filmie ale co tam fryzura,wazny jest ON!! :P
(jak zwykle swietny :D:D:D )
A co tam u Was??
Pozdrawiam :)
Jak dla mnie "Gnijąca panna młoda" to super film, bardzo mi się podobał, no i ta świetna muzyka. Polecam. "Przeklętej" nie widziałam i nie planuję, tym bardziej teraz, po przeczytaniu Twojego komenta:-) Dobrze, że na to nie poszłam.
Pozdrawiam
Lara, mówiałam Ci, ze Przeklenta to dolina.. nie warto, nie potrzebnie wydałas 15 złotych.. (jesli byłas w Kinepolis :P)
Ja dopiero co wociłam z pracy.. i zdecydowanie stwierdzam trzy rzeczy:
otóz ze trzunascie godzin pracy to zdecydowanie za duzo, jak dla mnie, szczegolnie po nieprzespanej nocy, bo na imprezie bylam. I ludzie nie maja co robic, bo na seans o 20 bylo 2500 biletow sprzedanych.. masakra... :/ A po trzecie: to platki sniadaniowe na obiado-kolacje sa srednio dobre :P:P:P
Ewan w Helikopterze dziwnie wygladal i role tez mial dziwna.. powiem tak: bywaly juz lepsze w jego dorobku.. :P
Sadze ze Gnijaca sie nie rozczarujesz.. to jest naprawde dobry film.
Pooozdrawiam, ja pewnie dopiero w srode tu bede, bo jutro wyjezdzam.. tzn juz dzisiaj, bo polnoc dawno minela :P
Buuziaki :*
No zle napisalam...Przeciez Johnnym Deppem NIE DA sie rozczarowac :D:D
Ja tez stwierdzam dwie rzeczy:
-bylam dzisiaj zamiast w Kinepolis w multikinie...Jak zobaczylam sale wielkosci korytarza kinepolis to mi szczena opadla!!Jakie to malutkie!!I trgicznie niewygodne!!Tam WSZYSTKO slychac.Poczawszy od dzwiekow mlaskania osoby siedzacej po drugiej strony sali a konczywszy na filmie z drugiej sali...
Po prostu ZERO intymnosci :P
-Stalam w kolejce po bilety jakies 15min!!Tam sa TYLKO dwie kasy!!
Nie zebym tam byla po raz pierwszy ale sadzilam ze od tego czasu kiedy bylam tam poraz ostatnio chociaz COS sie zmienilo...Ale nie....rozczarowalam sie :P
Kyiio 13 godzin to naprawde brzmi strasznie...Mam nadzieje ze jakos Ci to wynagradzaja??:P
Pozdrowienia i buziaki :*
A żesz...13 godzin to czysta masakra.
czystą masakrą był Helikopter w ogniu. Nie to, że zły film - bo wręcz przeciwnie. Ewan faktycznie dziwnie wyglądał ale taką fajną wg mnie mial tą rolę, trochę śmiesznawą. Ale zdecydowanie za małą.
Jakieś paskudy mnie przebiły na ukcji i nie mam Trainspotting na dvd, a musiałam z domu wyjść bo miałam spotkanko towarzyskie :)
I wczoraj byłam w Kinepolis na Nagiej prawdzie o miłości. I normalnie mi się podobało :D Dougray'a mogło być więcej no ale mówi się trudno. Fajne momenty ma ten film i wprowadził mnie w dobry nastrój a lubię gdy film wprowadza w jakiś nastrój bo to znaczy że jest dobry. Lekko i przyjemnie.
I normalnie rotfl - gadałam na chacie z kolesiem z Anglii który gra na perkusji, ma zespół rockowy, jeżdzi na motorze i chce przejechać nim Saharę i na dodatek ma na imię Ewan :P Niestety, to nie ten nasz ;)
Pozdrawiam :D
Kurczę, to ja na Multikino w Bydgoszczy nie narzekam, wprawdzie mamy tylko trzy duże sale, reszta już jest mała, ale warunki są niezłe, na pewno nie słychać czegoś, co się dzieje poza salą. Ale to nie to samo, co Kinepolis, tylko, że nie opłaca mi się jeździć sto kilometrów do kina:-) W Kinepolis byłam tylko raz i podobało mi się, szczególnie to, że nie dają numerków siedzeń, chociaż to czerwone wnętrze sali trochę dziwne mi się wydało, jak w teatrze. Ale ogólnie było lepiej, no jeszcze bilety bardziej mi się w Multikinie podobają, poza tym Kinepolis jest fajniejsze.
A macie tam jakieś maratony w ogóle?
Jak by sie okazalo ze to jest ten nasz Ewan....(buja w oblokach) ale by bylo fajnie :P
A co do roli Ewan'a w Helikopterze.. to uwazam ze tez byla lekko smieszna:P Duza ilosc czasu on po prostu...robil kawe :P ale nawet to bylo na swoj sposob slodkie :)
Co do Trainspotting to chcialam sobie sciagnac.Wgralam sobie program do sciagania filmow(nowy) i zaczynam sciagac a tu nic!!Zepsulo sie!!Na samym poczatku sciagania zepsul mi sie program :( Wyskakuje mi jakis błąd:( Glupio...
U mnie działa tylko że teraz ściąga coś wolno bo najwidoczniej nie ma tej osoby od której to mam zassać. I ogólnie znalazłam jeszcze inne fajne filmy przez Emula ale też mi wlno idą. Np. Wierny Ogrodnik zatrzymał mi się na 99% i stoi w miejscu. Wściec się można.
A ta rola mi się też w sumie podobała ze względu na śmieszność, bo oprócz robienia kawy był taki trochę wystraszony :P No ale tak dzielnie walczył :D
A w Kinepolis nie ma maratonów niestety, a szkoda. I właśnie - wiecie może dziewczyny czy na Sylwestra Multikino albo Kinepolis coś szykuje? Bo jak nie będę miała co robić to przeszłabym się na jakiś nocny seansik :D
Pozdrawiam
Szkoda, że nie ma maratonów, bo to fajna rzecz.
Ja nie wiem, czy coś będą szykować, ale pewnie tak, Multikino na pewno coś zrobi. Tylko ciekawe co.
Pozdrawiam
Z tego co gadałam ostatnio z moim hoho to szykuje sie impreza.. i podobno calkiem niezla.. szczegolow jeszcze nie znam, ale ma cos byc i podobno cos duzego..
Nie wiem może jakas porąbana jestem, ale nie podobał mi się Helikopter w ogniu. No nie podszedł mi jakoś no.. :/
Taak, 13 godzin to zdecydowanie za duzo, ale przynajmniej więcej zarobię :P seseseseee... no i jeszcze dluzej z pewnym kolegą pracowalam.. hmm.. tzn. gadalam.. zamiast pracowac... i coraz bardziej mi się podoba.. takie "pracowanie" ... szczegolnie z tym kolegą.. :]
Pozdrawiam