Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
No coz, moim zdaniem, wszystko zalezy od Lary, bo to ona zalozyla ten teamt i ona ma prawo go zamknac :((( WIem ze jeej nie ma, ale coz. To takie smutne, jak oddawanie psa do schroniska ;(*
No coz, moim zdaniem, wszystko zalezy od Lary, bo to ona zalozyla ten teamt i ona ma prawo go zamknac :((( WIem ze jeej nie ma, ale coz. To takie smutne, jak oddawanie psa do schroniska ;(*
Kurde nie chce zamykac tego forum ale przykra prawda jest ze powoli ono samo gasnie...Zrobie tak jak bedziecie chcialy:)
ABSYNT!!
Co was, pokopało??? Jakie zamykanie tematu - ja tu się tak nastawiłam "kiedy wreszcie skończę sesję, to wam tu dopiero pokażę...", wróciłam i co widzę??? To że forum zamarło na czas sesyjnej batalii i końcówki roku to nic nie znaczy. Zresztą - to forum jest bardziej dostępne i to tutaj powinnyśmy reklamować ;) Ewana a nie na 'prywatnym' forum - tutaj więcej ludzi zajrzy i się zainteresuje!!! A na tym polega nasza misja... eee, jaka misja??? ;)
Postuluję pisać tu dalej - zwłaszcza, że tu panuje luz, nie ma żadnych reguł i można tu bredzić o wszystkim - nie oglądając się na różne względy "czy to należy dp tematu?". Poza tym problemy hotlinków tu nie istnieją!! :)))))))))))))))))))))))))))) Poza tym tu i tak nie da się edytować posta, a zresztą nie ma modów z prawdziwego zdarzenia, żeby ich krew zalewała. :))) I nie ma tu Kana - on się wyżywa na innych forach. :P
Same plusy. :P
A teraz - niech żyje spamowanie - piszę następnego posta!
W ogóle sory - pamiętacie tego ziomka, który miał nagrać "Trips Money Can't Buy"? Wciąż mi nie dał wiążącej odpowiedzi co do tej kasety!!! Pospamujcie mu trochę bloga (*nazywa się Corleone!*)... Muahahahaha (*evil*)
Hurra! Kupiłam "Long Way Round" - książkę - na Allegro! W całkiem przystępnej cenie - zdaje się, że coś dwadzieścia kilka złotych!!! Niesamowite! Super fajna!
Sądzę, że to forum nie może upaść przez samo moje gadulstwo...
Nareszcie skończyłam sesyję! Nawet stypę będę miała wyższą!!! Hurra! Już nawet jestem po zapisach na nowy semestr...
A Ewan ma chyba wakacje bo coś cicho o nim - nie udziela się publicznie. :((( Mam zamiar teraz po raz n-ty obejrzeć sobie trochu filmów z nim...
A w ogóle śmieszna sprawa - pamiętacie to DVD ze Stay (co to da się odtwarzać głównie na DVD playerach do TV, a na kompach raczej nie)??? Dalej je mam na zbyciu, co śmieszniejsze - dwa dni temu przychodzi list od zioma, który mi je sprzedał. I w środku - kolejne DVD, takie samo! Nie rozumiem faceta... Coś mu się pomyliło. Ale teraz przysłał bez okładki... Kompletnie dziwne... No więc teraz mam już 3 DVD ze Stay. Dżiz...
Dobra, paplanie w starym dobrym stylu - ha, znowu widzę, że w TV leci "Serpent's Kiss"!! Znowu na tym nie powiem skąd wyjętym programie... Ja chyba naprawdę muszę się zatroszczyć i emulować ten filmik. :)
Dobra, spam to spam - nowy post. :)
gratuluje Zinah :D Ty masz 3 staye i narzekasz, ja nie mam zadnego :(
Zinah jest jakis film z Ewanem ktorego nie ogladalas? :D
Ha! Mam nową komórkę!!! Znowu... Ah, well, jak zwykle - problem, który obrazek wrzucić na tapetę... Ewan, Ewan? a może Ewan lub Randy albo Randy, a potem i tak stanie na Randy+Ewan. :))))) Słodko razem wyglądają...
Jakie macie dzwonki w komórach??? - zakładam, że macie komóry...
Co do fryzur:
najgorsze:
- Ewan + peruka w Seprent's Kiss = bleee!!!!
- łysol w "Black Hawk Down" - brakowało mi jego włosów... chlip!
- Renton - z podobnych powodów
- w "Emmie" - aaargh! Pomyłka wszech czasów!
najlepsze:
- nie wiem czemu - ale w "Oku obserwatora"
- "Scarlet&Black" - długie i brązowe - ach!!!
- Curt Wild - nie te farbowane, tylko ciemne :)))
- Obi-Wan Kenobi zawsze rządzi a z warkoczykiem mu do twarzy, późniejsze fryzy też bombowe, szczególnie w ep II, oraz plus za wypielęgnowaną brodę! :)))))))))))))))
Hahhaa! Widziałam "Rozpustnika"!!! Super! Bardzo dobry film! I świetni aktorzy. Malkovich i Depp jak zawsze, Samantha Morton - naprawdę pozytywne zaskoczenie - jeszcze lepiej niż zwykle! I stylowe zdjęcia. Mała wskazówka - tylko nie pytajcie Kana, bo się zaślini na śmierć... :)))) LOL! Dobrze, że tego nie czyta... ups. Mam nadzieję... :))))) :P
Ale Randy wygląda super w "Amadeusie"... ajjj! Cool!
Ok, jej, kto to będzie czytał te pierdoły...
Ja bede czytala :D Co do fryzur
Najlepiej:
Wyspa
Oko obserwatora
Stay
Mlody Adam
duza ryba
Star wars hehe
Moulin rogue
najgorzej:sama nie wiem
PS.SZUKAm 1 sezonu lost!!
Prawie spadlam z krzesla. Na moim blogu9profilu0 ktos napisal ze jestem niekulturalna itp :D Fakt ze potrafie cos powiedziec o aktorze ktorego nie lubie, a jego fanki zachowuja sie jak (cenzura-nie klne-nigdy) wiec stwierdzenie ze Bill z Th to pedal to chyba nic zlego, no nie?
Mona, jeśli masz odtwarzacz DVD, taki do TV (bo na takim u mojego faceta działało to DVD - a to był zwykły tani player DVD, kupiony w hipermarkecie chyba), ewentualnie playera LG w kompie (bo na tym też działało), to ODDAM W DOBRE RĘCE! /bez okładki ale za darmo - ewentualnie koszty wysyłki/
Są filmy, których nie ogładałam. "Doggin' Around" (koleżanka z Francji miała fancuską wersję, ale zgubiła :((((( ), "Anno Domini" (nikt nie widział, nie czarujmy się), "Family Style" oraz "Sleeping With The Fishes" (nikt nie widział). Resztę mam, ewentualnie oprócz jakiś króciutkich filmików w typie "making of" - mam tylko część. :)
Hehehe, niespecjalnie wiem, co to jest Lost, nie oglądałm żadnego odcinka... Ale jestem zacofana.. :)))))
Czekam na Piratów Z Karaibów - argh! 21 lipca czy jakoś tak. Po drodze jest jeszcze "Przysięga" - widziałam trailer, wygląda ciekawie... No i widziałam fajną ulotkę z "Gier weselnych" - naprawdę ciekawie się zapowiada historia, to jakiś brytyjski film. Nie wiem, czy już jest w kinach, ale moja koleżanka z zagranicy widziała i poleca. W ogóle mam strasznie długą listę filmów do obejrzenia, a problem w tym, że większość niedostępna w Polsce...
No i muszę zacząć ściągać kolejne porcje odcinków Ranmy - uwielbiam ten serial i mój facet też - ryczymy ze śmiech za każdym razem. :))))) Nieziemska zabawa.
Ja ostatnio widzialam Van Helsinga-boski film, smiech do lez ;D(bez przesady) :D No i mam juz piratow z Karaibow 2 hehehehe
Jaki Bill???
Nazwanie kogoś pedałem jest nieprzyjemne. I nie chodzi mi tu o fanki, które na taki epitet dostaną szału...
BTW - na którym blogu? AHA - na naszym forum, w profilu nie możesz podać więcej niż jednej strony WWW - link nie będzie działać i nikt jej nie zobaczy!!! Możesz podać linki do swoich stron w podpisie! - to dużo lepsza opcja. Na razie nie działa link do żadnego bloga i tylko ja mogę zobaczyć ich adresy, eytując Twój profil. Nie chcę Ci w nim grzebać i sama zmieniać bez Towjej wiedzy - lepiej zrób to sama.
Ja wolę najpierw zobaczyć na dużym ekranie a potem mieć na kompie. Inaczej będzie mnie kusić - tak było ze Stay....
Nie znasz Billa z Tokio Hotel-omg. Ale to serio Pedal :D Mi nie chodzi o gejow? BO ja ich lubie ;D Chodzilo mi o moj profil na fw!! :D
TH - bleee
Lost pierwszy sezon leci znowu w TV, ja widziałam już oba sezony, uwielbiam ten serial :)
Też wolę iść najpierw do kina na piratów...
Hmm...Tak sobie czytam to forum i uważam, że za moło tu elementu męskiego:) Drogie koleżanki. Chciałbym pinformować, że od wielu już lat jestem wielkim fanem Ewana. Śledzę jego karierę bardzo uważnie i z roku na rok jestem pod coraz większym wrażeniem. W jakimkolwiek filmie go nie zobaczę, natychmiastowo zostaję rzucony na kolana przez jego wyśmienity kunszt aktorski. Od czasów pamiętnej sceny z Trainspotting (kiedy rodzice zamykają Rentona w pokoju i zostawiają go na pastwę narkotykowego głodu) nie widziałem drugiego takiego aktora, który by dał tyle z siebie dla roli. Mistrz, mistrz i jeszcze raz mistrz.
Ale poza tym podziwiam go jako człowieka. Szczególnie po obejrzeniu LONG WAY ROUND i przeczytaniu książki o tej wyprawie. Sam interesuje się motocyklami więc rozumiecie:) Charakterny z niego gość.
Jako facet muszę powiedzieć, że przystojny z niego chłopina. Wydaje mi się, że tajemnica uroku Ewana tkwi chyba w tym radosnym śmiechu małego chłopca, ubranego w ciało młodego, zbuntowanego ale czasami lekko zagubionego mlodzieńca ale za to z rozumem dojrzałego, otwartego na świat mężczyzny, który wie czego chce. Może trochę przekombinowałem ale to wszystko z podziwu do tej osoby.
Aha, jeszcze taki mały smaczek na koniec. Mniej więcej cztery lata temu byłem w warszawskim Paradiso na VELVET GOLDMINE. Obok mnie siedziały dwie śmieszne dziewczyny. Z ich zachowania wywnioskowałem, że dla nich Ewan to nie był po prostu aktor:). Po seansie zagadałem do nich a propos filmu, gry aktorów itp. Gadka się kleiła, więc poszliśmy do knajpki na piwo kontynuować. Praktycznie cały czas nawijaliśmy o Ewanie, Trainspotting, Płytkim Grobie i innych filmach w których wystąpił. Jedna z nich miała na imię Magda. Z nią znalazłem wspólny język. Polubiliśmy się.
:) Jestem z Nią do dzisiaj. Za rok chcemy się pobrać:) Pewnie byśmy się nie spotkali gdyby nie...Ewan McGregor:) Może to trochę śmieszne ale wydaje mi się, że dużo mu zawdzięczam:D
Dobra, będę kończył. Pamiętajcie! Wśród facetów też są prawdziwi i oddani fani wspaniałego, szkockiego aktora jakim jest Ewan McGregor. Pozdrawiam Was wszystki (-e) (-ch).
Kurcze, wzruszyłam się :) Niesamowita historia :D I to wcale nie brzmi śmiesznie, że zawdzięczasz dużo Ewanowi, bo z tego co piszesz, to prawda. Z resztą ja też wiele mu zawdzięczam, bo gdyby nie on i to forum, nie poznałabym takich fajnych dziewuszek :) Ale nie no, rozwaliła mnie Twoja wypowiedź. Zgadzam się z każdym słowem dotyczącym osoby Ewana. Ja może wieloletnią fanką nie jestem, za to myślę, że dość wierną i w miarę obeznaną w jego twórczości i nie tylko ;) Jak mi się serce raduje kiedy słyszę, że facet może tak pięknie o nim mówić :D Pewnie zauważyłeś, że to forum podupadło, ale to tylko dlatego, że Zinah założyła własne, na którym codziennie się wyżywamy :). Nie ma co ukrywać, że jest ono bardzo sfeminizowane, ale Ty możesz to zmienić :) Jeśli masz czas to zapraszamy Cię bardzo serdecznie do podyskutowania o Ewanie i nie tylko. Forum jest tu http://www.ewanmcgregor.fora.pl/index.php [www.ewanmcgregor.fora.p...] :) Pozdrowienia dla Ciebie oraz Twojej ukochanej - życzę Wam wszystkiego naj :*
Masz racje świetny aktor, a jaki śpiewak:), Zapraszam wszytskich fanów Ewana na mó blog-postaram się jak najszybciej napisać note o nim :)
Ewan McGregor=świetny aktor;)