Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
Zinah Ty na blond,a ja na czarno:D Nie zebym sluchala metalu ale po prostu uwielbiam czarny kolor na wlosach,takie zboczenie:P
A Randy...Niebieskooki blondyn to nie jest moj typ,ALE te kosci szczeki...No po prostu swietne!!:D
No wlasnie dziewczyny jaki jest Wasz typ faceta??No oprocz Ewana...Taki w naszym realnym swiecie??No mozna podac przyklady lub odwolac sie do jakis gwiazd filmu ale nie do Ewana:P
Homar & pomidor - no bosssskie :D Hahaha :D
A mój typ faceta? No cóż - zaczynając od charakteru - po pierwsze musi być FACETEM, a nie jakimś chłopczykiem którego trzeba za rączkę prowadzić (w przenośni) i podpowiadać mu co ma robić. Musi umieć zająć się kobietą, ale z drugiej strony nie może być w stosunku do niej 'panem i władcą'. Z jednej strony musi być zaradny, ale z drugiej przede wszystkim musi mieć wyobraźnię i trochę poetyckości w sobie, bo ludzie bez tego są głupi. A na koniec dodam że uwielbiam ludzi z pasją.
A co do wyglądu - włosy są mi obojętne, bo ładni są i naturalni blondyni i bruneci. I nie wiem czy na was też, ale na mnie działa piękny głos, no i jeśli ktoś mówi po angielsku - to też taki zabójczo czysty cudny akcent.
Mój ideał??? LIsta jest dłuuuuga...
Ale mogę pokazać ideał męskiej klaty:
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=50&start=59 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
LOL :))))))))))))))))) 8-)
Ewan będzie jutro w Top Gear na BBC2 - bardzo popularnym brytyjskim programie motoryzacyjnym!!!
Zdjęcia już są na forum...
Czy ktoś ma BBC2?
Mam nadzieję, że wkrótce ukaże się jakaś dostępna wersja...
Ideał? Hmmm... chyba nie mam ideału. Jeśli chodzi o charakter to na bank musi być sympatyczny i mieć poczucie humoru, wszystkie gbury odpadają:) Powinien być inteligentny (ale też nie jakiś przesadny intelektualista;), odpowiedzialny ale też trochę czubnięty:D No i tak jak rzekła Ewelinka, żeby miał jakąś pasję:) A przede wszystkim musi miec to "coś".
A co do wyglądu to nie mam zielonego pojęcia. Po prostu zazwyczaj podobają mi się tak różni faceci, że ciężko stwierdzic. Blondyni, bruneci, szatyni, bardzo szczupli, troszkę bardziej masywni:), niscy, wysocy, bardzo męscy, o urodzie chłopca - no po prostu zależy od człowieka. Pewnego czasu miałam słabość do blondynów (może dlatego, ża sama jestem brunetką?) ale teraz to nie ma dla mnie znaczenia. Po prostu musi mi się podobać i koniec:)
Zinah - homar i pomidor! Hahahahahaha do twarzy mu w czerwonym!:)
Ja też mam ogłoszenie (niezwiązane z Ewanem). Pamiętacie jak mówiłam Wam kiedyś o filmie "Skarbonka"? No więc będzie jutro na TVN o 13:20. To jedna z moich ulubionych komedii, no i do tego młodziutki Tom Hanks:)))) Polecam - naprawdę warto. Macie tu linka na zachętę :) http://www.filmweb.pl/Film?id=9572 [www.filmweb.pl/Film?id=...]
Film może stary ale baaaardzo jary:) Jak ktoś mi nie ufa to niech przeczyta komentarze pod opisem filmu - mówią same za siebie:) A scena z wanną jest po prostu rozwalająca:D
Aha i jeszcze dla sypatyków Tophera Grace'a! Czwartek, tvp2, 23:20 - "Traffic". Może jego rola niezbyt wielka, ale zawsze coś. A poza tym reszta obsady wyborna. Film też dobry (4 oskary). Dla zainteresowanych: http://traffic.filmweb.pl/ [traffic.filmweb.pl/] :)
Padam na twarz - wczoraj czytałam ksiażkę do 4:((( Ale przynajmniej coś się u mnie ruszyło z robotą:) Pozdrawiam:*
Dziękuję! Ale jestem dumna, to z pomidorem to taka nowinka! hihihi! Super! LOL Wygląda bosko...
Może jestem monotematyczna :P ale kiedyś znalazłam genialny kawałek wywiadu z Randym i ponieważ ciągle na niego choruję, zamieszczam linka do YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=HaanXiQgqMU [www.youtube.com/watch?v...]
Nie mogę, ten tekst mnie rozbraja, on jest w tym klipie... nooo... słodki! CUTE!!! Rozpływam się... Tylko czemu on się tak kiwa??? LOL :)))))))))))
A co powiecie na Gale'a Harolda???
http://img.photobucket.com/albums/v319/sunshinerage22102/gale0704.jpg [img.photobucket.com/alb...]
- osobiście nie lubię go ze względu na postać jaką grał w QAF (gra Briana, o którym mówi Randy) ale to tylko takie subiektywne uprzedzenie. ;))))
A mój ideał? Muszę głęboko pomyśleć... Hmmmm....
Noooo jestem w szoku!!! Obejrzałam chyba wszystko co tam było, no może oprócz kilku scen z Bang bang you're dead. I po prostu nie wierzę, że ten facet ma tyle lat!!!8() W wywiadach i filmach wygląda jeszcze młodziej niż na zdjęciach! Dałabym mu tak ze 22, no góra 25 lat, ale to i tak już za dużo:)))
No i widziałam scenę pocałunków z QAF - ale jazda!!! Jak dla mnie to hardcore:D Jej, jak ten Brian go dosiadł. Ale jaki okrutny cham z niego za to co zrobił na końcu! No po prostu zbulwersowałam się. To chyba najgorsze co można zrobic - doprowadzic kogoś do takiego stanu, a potem powiedzieć "spadaj":) A on się juz biedny tak rozochocił:D Brain fe - nie lubię go i wcale nie jest taki good-looking, jak to powiedział Randy w wywiadzie;) Ale ja podziwiam tych aktorów - w życiu nie zagrałabym takiej sceny z kobietą! A oni to robią tak przekonująco, że nie jedna heteroscena nie jest tak gorąca:)
Wydaje mi sie, że on sie tak kołysał, bo był trochę zdenerwowany. Ale spoko ja sie tak kołyszę prawie cały czas:D Luzik:) No fajny ten Randy fajny.
A wiesz Zinah co on ma wspólnego z Ewanem? Obaj nurkowali w kiblu na potrzeby filmu :D
Wtedy był chyba trochu młodszy, kiedy to kręcili??? ALe jest rocznik 77 a Ewan 71. Heh!
Nurkowanie w kiblu - LOL! :)))) Taaa...
HA!!!, nienawidzę Briana, mam ochotę go zastrzelić lub zrobić mu inne nieprzyjemne rzeczy (a mam wyobraźnię i dzięki tej mojej wyobraźni widzę całą średniowieczną salę tortur inkwizycji ;)))) to chyba zrozumiałe (jeszcze nie wiesz, co było później!!! - a poza tym Justin to dla mnie czysty masochista ;P, to tak nawiasem mówiąc... poor Sunshine).
Może dla Randy'ego jest good-looking, kto go tam wie... ;P :P Ale przekonywująco zagrali rzeczywiście. Co ciekawe Gale Harold (Brian) to czyste hetero. :))) LOL LOL LOL Dziwię się mu trochę... jak jeszcze zagrałabym taką scenę z kobietą, to jednak faceci to chyba inna bajka, nie???
Dobra, to tylko moje zboczenie - nie przejmujcie się...
A poza tym przyszło mi do głowy, że z chęcią obejrzałabym ekranizację książek Anne Rice (ta od "Wywiadu z wampirem"), szczególnie "Blood and Gold" i Randolpha w roli Armanda. Cokolowiek perwersyjne życzenia Ziny, nigdy się nie spełnią (zapewne)...
Czytałyście coś Anne Rice??? A ja właśnie dopadłam "Rodzinę Borgiów"!!! Szkoda, że projekt "Borgia" upadł - ale bym zobaczyła Ewana jako Cesare... hahhaha - znowu się perwersyjnie zrobiło. :))))))))))))))) Cesare to taka przyjemnie niemiła postać i smoliście czarny charakter.
Skojarzenia: czarny jak smoła - "Pitch Black" - jeden z moich ulubionych filmów - i ulubionych bohaterów - Riddick. No i Vin Diesel w całkiem sensownej roli. Lubię zioma, jest w porzo.
A "Bang bang..." jest przerażającym ale doskonałym filmem.
Hehehe, zbulwersowałam Gosika - ja to potrafię.... sorry, nie myślałam, że będziesz tam oglądać wszystko po kolei. :)))) Ciekawość, pierwszy stopień... LOL A scena z kiblem jest po prostu okrutna. Jak cały film...
Ja pani Rice czytałam "Mumię" - i książka jest taka sobie, niektóre momenty miała wręcz idiotyczne, no i ten wątek miłosno-erotyczny troszku mnie śmieszył ;) A wampirami jakoś zainteresowana nie jestem.
Borgia? W sensie np. papież Borgia? On miał podobno w pierścieniu galaretkę, taką trującą ;), i jak chciał kogoś wykończyć to kazał się w ten pierścień całowac. Tak historyczka w LO mówiła.
Sorry że nie na temat, ale odnośnie paieża - czyż Benedykt XVI nie jest czadowy? Jak oglądam w telewizji te tłumy na dodatek to dumna jestem z Polaków że się tak potrafią jednoczyć :D
"Mumia" to jedna z mniej udanych jej książek... Inne są lepsze. Ale są o wampiraach. :))))
Borgia - w sensie film, w którym miał grać Ewan... Miała grać Cesare - syna papieża. :))))))))))
Nie znoszę Benedykta XVI ze względów ideologicznych. AAARGH! Jedna z niewielu sensownych rzeczy, które do tej pory zrobił to zniósł całowanie papieża w rękę. Więc nie ma co się obawiać trującej galaretki... :))))))))))))))))) Ale bardzo nie podoba mi się jego kurs teologiczny - podobnie jak Jana Pawła II (są pod tym względem podobni). To moje osobiste zdanie - mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam.
No zgadzam się - scena kobieta z kobietą to jednak troszkę inna para kaloszy niż dwóch facetów:) Ale ja bym i tak nie mogła:D Oj marna by była ze mnie aktorka;) A nie Ty mnie zbulwersowałaś tylko ten paskudny Brian (chamidło jedne) :))) Myślę, że ten serial mógłby mi się podobać - nie jestem jakąś miłośniczką gejów całujących się na ekranie ale przyznam, że po Brokeback Mountain troszeczkę zmieniłam swoje nastawienie w tym temacie:) A obejrzałam tam wszystko ze względu na Ciebie i Twoją Randy-obsesję:D Chciałam wiedzieć co, a raczej kto, tak zaprząta umysł Ziny:))) No więc już wiem i rozumiem:) Jednak w moim przypadku, nikt już nie jest w stanie tak zawrócić mi w głowie, jak pewien Szkot... :)
Wczoraj widziałam film "Lilja 4-ever" - wstrzasający, piękny, okrutny, bardzo realistyczny i strasznie smutny. Jednym słowem: dobry.
Aha no i miałam wam juz wcześniej powiedzieć, tylko zapomniałam, że jakiś czas temu widziałam "Tsotsi" i bardzo mi się podobał - piękny i wzruszajacy, też bardzo realistyczny. Oskar zasłużony:D Świetna muzyka, aktorstwo na wysokim poziomie, no i przede wszystkim - wreszcie coś innego i oryginalnego w tym hollywoodzkim chłamie. Jak ktoś chce iść do kina i nie ma na co, to polecam bo warto:)
Top Gear będzie:
20:00 28 maj - BBC 2 (trwa godzinę)
19:00 30 maj - powtórka, też godzinna
- nie wiem w jakim czasie to jest podane (możliwe przesunięcie o godzinę)...
Jeśli masz i jesteś w stanie nagrać, było by świetnie - zawsze mogę przerobić to na format elektroniczny, żaden problem.
Big Fish to rzeczywiście piękny film! :)
Najnowsza porcja Ewana na YouTube! - same świeżutkie nowości! SPrawdź tutaj:
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=91 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
Soccer Aid (klip z TV, nie ten ze strony!)
oraz Ewan w Top Gear (z wczoraj!)
Po długiej walce z PHP i MySQL ruchomiłam wreszcie galerię Randy'ego, na razie nie ma tam żadnych sensownych zdjęć, ale wkrótce coś się tam fajnego pojawi... Galeria Ewana też wkrótce. :)
Hej patrzcie co znalazłam hahahahahaha! Normalnie ten człowiek mnie rozwala http://www.filmweb.pl/1,10,temat,Topic,id=449152 [www.filmweb.pl/1,10,tem...] Trzeba przyznać, że repertuar jeśli chodzi o komentarze ma "dość" ubogi XD
OOOi ooooi!
Jestem z forum o Charliem Hunnamie, ale zwabił mnie tutaj Ewan po obejrzeniu ostatnio filmu w tv z nim. Nie pamiętam tytułu. Chyba na TVN leciał. W każdym raize Ewan jest w tym filmie CHOLERNIE sexowny, to musze mu przyznać...
To tyle:) narazie
Pewnie chodzi Ci o "Do diabła z miłością"??? :)))) Joł, Catch rządzi!
A ja znalazłam wreszcie moje pliki z brytyjskim "Queer as Folk" i muszę przyznać, że wasz Charlie wygląda tam spoko. Ale nie uwierzę, że grany przez niego bohater ma 15 lat... LOL W jakiejś wolnej chwili muszę zrobić kilka screenów - wygląda naprawdę w porządku, taki młodziutki! :)))
Kurcze strasznie nam to forum podupadło:( Ale ja już się tak zadomowiłam na tym drugim... No i ten brak czasu:( Mam nadzieję, że w wakacje się trochę polepszy...
Fakt, stypa na maxa. W wakacje będę wymiatać... Na razie pracuję nad projektem programistycznym (taki przedmiot na zalicznenie) i robię z ziomkami sklep i-netowy. Połowa haruje (w tym ja), reszta się opieprza. Poza tym pracuję nad galeriami zdjęć Ewana i Randy'ego, a wakacje zamierzam robić stronkę.
Hej, fajnie, że na drugim forum się coś dzieje, ale to nie znaczy, że to forum ma upaść. :( A poza tym fanki Charliego nas wyprzedzają. :))))) LOL Hej, jak tylko macie wolną chwilkę to wpadnijcie tu - pogawędzimy. Ja tu stale zaglądam...
Acha, zapomniałam - na drugim forum jest listing Tv na czerwiec - będzie "Ostry dyżur" z Ewanem!!! Na TVN 7!!! :))))
No właśnie dziękuję Ci bardzo Zinah za info!!! Zapomniałam podziękować na tamtym forum - ale ze mnie brzydal:) Dziekuję, dziękuję, dziękuję!!!!!!! Normalnie gdyby nie Ty to bym to przegapiła, a tak może uda mi sie obejrzeć:D
No to ja wpadam:) Pogadajmy:))))))))))))))))))
Projekt programistyczny ...... hmmm brzmi bardzo ciekawie. Chcesz o tym poprozmawiać?:D
Aaargh, zasnęłam... :) Nie, nie na klawiaturze na szczęście.
Nie wiem czy chcesz gadać o takich stypiastych rzeczach jak projekt programistyczny. To po prostu baaaardzo uboga wersja skelpu i-netowego, taka wprawka.
Nie ma sprawy - cieszę się, że dzięki mnie nie przegapisz Duncana i ER. :))) Ewan zagrał tam naprawdę dobrze! :)
BTW - ile masz egzaminów w sesji??? Czy raczej zaliczasz wszystko przed?
No właśnie zaliczam wszystkie przed:(((( Tylko jeden mam w sesji i zupełnie tego nie rozumiem. Może Ty mi to wytłumaczysz czemu tak jest:) bo odpowiedzi jakie do tej pory uzyskałam nie są satysfakcjonujące. W zasadzie kogo nie spytam, nikt tego nie rozumie. W takim razie w ogóle po co jest ta sesja?:D Ja mam egzaminów i zaliczeń jeszcze jakieś 4 (z czego 2 tzw. masakrujące). Miało być więcej, ale jakoś po drodze się te egzaminy wykruszyły - na szczęscie:) No i dziś jeszcze muszę napisać pracę:(((
Ja mam tvn7 ale jesli to jest ten odcinek co Ewan macha bronia w sklepie to mam go na plycie juz dawno zgranego :D Chyba sobie cholera obejrze bo baardzo fajny byl:)
Ostatni tydzien do wystawienia ocen a ja zapierd**** jak woł:P wiem ze to nic w porownaniu z Wami dziewczyny no ale ja jeszcze nie jestem taka stara:P Zartuje oczywiscie,nie jestecie stare:D
A jak tam sprawa ze zdjeciami??Ktoras bedzie miala swoje zdjecia zeby pokazac na drugim forum??:D
NIE POZWOLMY TEMU FORU(?) UPASC!! :P
No ja nie mam maj portretu na kompie :( A z tym charowaniem jak wół to mi też jest ciężko :/ w zasadzie też mamy takie mini-sesje teraz xD
Lara - załóż sobie konto na Photobucket - to bardzo proste! (sama spróbuj) I będziesz mogła swoje zdjątko dać! Jak sobie nie poradzisz, to Ci mogę założyć a potem sobie zmienisz hasło... :))
Obejrzałam Joe Black i podobał mi się bardzo. W sumie to wszystko było super - pomysł, aktorzy, muzyka, klimat... tylko czemu on trwał aż 3 godziny? Jak dla mnie o ponad pół godziny za długo. Niektóre sceny wręcz błagały o skrócenie, no i dialogi - czasami powtarzali po kilka razy to samo, tylko w troszę inny sposób. Do tego dodać cudowne wprost:D czasem nawet 15-minutowe reklamy, agrrrr TVN pod tym względem jest jeszcze gorszy od Polsatu. A ja głupia myślałam, że gorzej jak na Polsacie, to juz być nie może;) Razem film trwał 3,5 godziny. Czy to nie jest lekkie przegięcie? No ale w końcu nie ma nic za darmo. Za oglądanie Brada Pitt'a trzeba zapłacić. A było co oglądać nie powiem:))) Świetnie grał i świetnie wyglądał. Bardzo mnie bawił tymi swoimi minkami. W sumie to ja za nim, aż tak bardzo nie przepadam - wolę go z tych XX-wiecznych filmów, bo te nowe jakieś puste są:) Nie to co Rzeka życia, Wichry namiętności, Siedem, czy Siedem lat w Tybecie - tam był boski.
Najbardziej podobał mi się w "Fight Club"... I "Wywiad z wampirem" był ok, choć nie tak wg mnie powinien wyglądać Louis. :)
No fakt w Fight Clubie i Wywiadzie też był ekstra, zapomniałam o tych filmach:) A widziałam niedawno z nim kawałek jakiegoś filmu, chyba z lat 80-tych, gdzie był jeszcze chłopiec totalny - film się chyba zwał "Wagary". Ale mój boże, cóż to był za shit:D Tak drewanianego aktorstwa (nie tylko Brada, ale wszystkich) to ja dawno nie widziałam. Nawet nie wiem o czym był, coś ze szkołą chyba;) Zasnęłam po pół godzinie:)
Jupiiii już jutro zobaczę Duncana:))) W sumie tak po przeczytaniu fabuły tego odcinka zastanawiam sie, czy ja go już nie widziałam;) Bo swego czasu byłam wielką miłośniczką ER i oglądałam wszystkie odcinki, ale to już było dość dawno. Nawet jeśli widziałam, to wtedy nie miałam jeszcze pojęcia, kto to jest McGregor;p
Ps. Czy oglądał ktoś film "Blow Dry" z Hartnettem? Niedługo będę miała a nie wiem czy to fajne jest...
Ja nie widziałam Blow Dry... A "Joe Black" koleżanka mi poleciła, myślałam, że to jest głupie, bo leciało już kilka razy i za kazdym jakoś to przesypiałam, a tu niespodzianka w pewnym momencie zaczęło mi się podobać, a pod koniec już nawet bardzo :) Oglądałam do samej 1:10, a potem cierpiałam, bo jak kładę się po północy to już wcale nie chce mi się spać :/ ale warto było :)
Update na drugim forum - na temat nowego filmu, narratorem jest Ewan. Jest też nowy program TV (znowu będzie Orkiestra!!! - na Europa Europa!) oraz zabawne foty!!!!
ja tu wpadam podziekowac za foty Charliego (bo ja z forum od Charliego jestem) na waszym forum o Ewanie bo tak mi sie jedno spodobalo ze aż sobie na avatar ustawiłam :D
dzięki Zinah
:)
Znowu stypa... UPDATE na drugim forum - nowy listing TV!!! I inne fajne rzeczy! Np. wątku złote myśli!!!
Jeśli ktoś ma przypadkiem CT 2 (czeski kanał - tą wersję po polsku) to się może cieszyć bo tam wkrótce będzie Nora!!! A poza tym jeszce kilka razy będzie Orkiestra na Europa Europa!
Całe sczęście, że mam Orkietrę na płycie bo już kilka razy leciała na Europie, a ja mogłam sobie tylko poczytać opisy w tlemagazynie i popatrzeć na zdjęcie i szczerze mówiąc szlak mnie wtedy trafiał:D A tego czeskiego kanału nie mam i nigdy o nim nie słyszałam:)
Wczoraj obejrzałam sobie Bodyguarda po raz kolejny:) Aaaaaaaach Kevin... Uwielbiam go w tym filmie. I Whitney też jest świetna. Super film i soundtrack oczywiście:)))
Aha:))))))))))) No i git - gusta są różne:) Ja tam uważam, że ten film jest świetny, bo jest w nim wszystko co potrzeba: super muzyka, napięcie, romans, Kevin Costner:), który swego czasu był moim ulubionym aktorem, no i piękna Whitney, która może wybitną aktorką nie jest, ale miło na nią popatrzeć i jej posłuchać:)
Z tego filmu bardzo mi się podobała piosenka (wiadomo jaka) kilka lat temu miałam na nią taaaaaką fazę :)
Dreamerin nie smuć się:) Będzie dobrze:D Ja już wszystko pozaliczałam jeszcze tylko ten jeden koszmarny egzamin i będę wolna jak ptak;) To wtedy może się coś wymyśli żeby to forum nie zginęło...
Albo mam pomysła:D Ogłaszam konkurs na najfajniejszą i najbrzydszą fryzurę McGregora:) Podajemy bohatera i tytuł filmu:) Podajcie ewentualnie najlepsze 3 i najgorsze 3 jak się nie będziecie mogły zdecydować na jedną;)
Nie wiem czy Wam ten pomysł pasi, ale nic mi innego do łba na razie nie przychodzi:) Mam nadzieję że to zwiększy aktywność na tym forum.
Dobra ja zaczynam:)
Najładniejsza:
1. Lincoln Six-Echo - Wyspa - sexy sexy sexy:)
2. Christian - Moulin Rouge - ślicznie
3. Catcher - Do diabła z miłością - sexy
no i jeszcze bardzo podobała mi się fryzura Rentona z Trainspotting:D
Najbrzydsza:
1. Frank Churchill - Emma - bezkonkurencyjnie i bezsprzecznie u mnie rządzi;) A za nią dłuuugo nic. Sory za brutalność ale wyglądał w tych piórach trochę jak strach na wróble:)))
2. Dean Raymond - Blue Juice - niezbyt;)
3. Jerome - Pillow Book - taka jakaś byle jaka ta fryzura była, bez wyrazu:)
Wychodzi na to, że podoba mi się w krótkich a w długich nie, ale nie do końca tak jest. Podobały mi się jego długie włosy w Velvet Goldmine, chodzi mi oczywiście o te brązowe a nie farbowany blond:)))
Dobra dziołchy teraz Wy:D
Najładniejsza:
1. Christian w MR - urzekająca
2. Robert w ALLO - zabawna :)
3. Kurt Wild - wild wild xD
Najbrzydsze:
1. Grimmes w BHD - bleeee
2. Obi Wan z ROTS - niepiękna :/
3. Andy z BO - nie widziałam filmu, ale z fotek jakoś tak mi się nie podoba
:)
Chciałbym pogratulować założycielce tematu. Napisała opinie o nim, zwyczajną opinie a ma ponad 1000 odpowiedzi :D
Pozdro.
No Dreamerin widzę, ze nikt nie chce się z nami bawić w ten głupi konkurs :((( To ja chyba biorę zabawki i idę do domu ;)
A tak na poważnie uważam, że można ogłosić śmierć tego wspaniałego forum. Niestety przegrało w walce z tym drugim i chyba juz nic na to nie poradzimy. Nie ma sensu ciągnąć go na siłę skoro tam mamy takie rarytasy :D
No nie wiem... Co o tym sądzicie? Ogłaszamy upadłość?