Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 259 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!

May_morning

Cholercia, jestem totalnie nie w temacie, ale nie miałam czasu, a teraz jestem chora i przy kompie 10 minut dziennie siedzę, bo dłużej nie wyrabiam, zaraz mi się w głowie kręci... :/
Ale w 10 minut można dużo zrobic :) Własnie zakupiłam Dużą Rybę, Młodego Adama i Do diabła z Miłościa (i jeszcze pare innych, nie z Ewankiem) i jestem poprostu meeega happy :)
I chciłam Idola, ale nie było w moim sklepie internetowym.. :/ ma byc za misiac.. :? kurka..

Lara810

O Sunset Boulevard wiem tyle co jest na filmweb :)

UWAGA UWAGA!! Strona nr 5!!!

:*

Dreamerin

Strony powinny być uroczyście otwierane :P

Ja Idola widziałam w merlinie, gigancie, dvdmanii i czymś tam pewnie jeszcze w internecie.

I kurcze, czekam na moje Trainspotting i nic....A liczyłąm że będzie w poniedziałek. A tu środa i nie mam. Już dłużej nie wytrzymam :

May_morning

Widzisz? Dobrze, że Ewan jest zdolnym aktorek i ciągle jakiś nowy film kręci :)

kyiio

A ja poszukałam w necie info na temat Sunset Boulevard i niestety to że Ewan ma zagrać nie jest potwierdzone. Ja jego stronach też takich info nie ma :( Buu no a szkoda. Ale wiem, że muzyka go kręci tak bardzo że napewno jeszcze jakąś śpiewano-muzyczną rolę w swoim życiu przyjmie.

No i wiadomość dnia! Znów mam Trainspotting :D Boże, jakie to jest cudo. Jedno mnie tylko wkurza - tłumaczenie. Co za braki...Bez sensu w ogóle. Pomijane są nie tylko rożne smaczki i bardziej zakręcone wypowiedzi ale też i ważne rzeczy - pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to że nawet nie przetłumaczyli, ba, nawet nie było w napisach ksywki dealera - Mother Superior, buehehe czyli matka przełożona - bo habit to po ang. nalóg. Rozumiem że dość trudno by się to na polski przetłumaczyło ale w sumie mogli coś wymyślić, za to im płacą. Ah no, końcowy monolog ciągle pobrzmiewa mi w uszach :D

May_morning

Nie znam, więc ponownie zazdroszczę tudzież gratuluję :)

Dreamerin

To jest normalnie kultowy film, uwielbiam otwierającą scenę - jest zabójczo dynamiczna, no i końcową - bo tak jakoś urywa się w odpowiednim momencie, nie wiem jak to opisać ale pozostawia straszne dobre wrażenie. I nie mogę się opanować przy scenie śniadaniowej z wysypaniem się zawartości prześcieradła :D

Jako że zbieram filmy z Ewanem i w ogóle staram się zbierać w miarę możliwości filmy z ulubionymi aktorami zrobiłam wyjątek - dorwałam na allegro nie film, a książkę Long way round i wylicytowałam ją za jedyne 20,50 zł. Ciekawa jestem jak jest napisana :D Ale to był fuks :))))

May_morning

Dreamerin naprawdę nie widziałaś Trainspotting? Oj moja droga zdecydowanie musisz to nadrobić! Ten film każdy musi zobaczyć! Każdy! ZDECYDOWANIE!

Ewelina, to scena przy śniadaniu z prześcieradłem... mówiąc lekko nie jest zbyt smakowita (szczególnie na poczatek dnia, w ich przypadku) ;P

Jak Ty to zrobiłaś? Ja do jasnej ciasnej nigdzie nie mogę dorwać tej książki.. (btw tak jak Trainspotting :/) :/:/:/:/:/:/

Szczęsciara z Ciebie.. :( Ja też tak chce..

Ktoś wie co sie z Larą dzieje?

kyiio

No ja właśnie tylko i wylącznie fuksem - patrzę - książka jest, od złotówki - no to od razu buch - daję 10 zł max, ktoś mnie przelicytował na 20zł ze 2 dni temu, więc dziś w ostatniej minucie podbiłam do 30, ale ta osoba widocznie dawała max 20 więc u mnie automat wylicytował do 20,50 :) A w opisie pisało że jest po 19 funtów (1 funt to 6-7 zł, więc kurdeee, ale oszczędziłam, masakra :D). A Trainspotting jest - w sklepie dvdmania.pl tylko - za 65zł. Natomiast jeśli chodzi o książkę to radzę też poszukać w internetowych - np. na empik.com albo empik.pl czy coś tam jest trainspotting i mogą wysłać do domu, tylko nie wiem czy mają tylko angielską wersję czy angielską i polską. Polska kiedyś też była na allegro. Trainspotting po polsku wyszło z wydawnictwa Kameleon ale w empiku nie widziałam niestety tej wersji. W ogóle u nas empik to szajs.

Z Larą rozmawiałam na gg wczoraj, albo przedwczoraj i dzisiaj też ją widziałam 'żółtą' na gg, no chyba jej się nie znudziło bywanie tutaj ;) ?

Scena z prześcieradłem jest obrzydliwa jak nie wiem, ale jednocześnie zabójczo mnie śmieszy. W ogóle Spud jest śmieszny, Begbie psychopata również. I w sumie teraz po przeczytaniu książki widzę jak bardzo ten film do niej jest podobny, nawet niektóre dialogi wydają mi się dosłownie cytatami z powieści. I to miało dobry skutek, bo wszystko wyszło genialnie.

Kurcze, a ja mam teraz taki gorący okres, ciągle coś na studiach, nie mam już siły i czasu na wszystko. Mam nadzieję ze to się szybko skończy. Chociaż dzisiaj uświadomiłam sobie że już niedługo koniec listopada, potem grudzień a potem znowu sesja :/

May_morning

Ewelinko kochanie proszę Cie, nie wspominaj tego słowa na S.. (popularnie tez zwanego: SYSTEM ELIMINACJI STUDENTÓW JEST AKTYWNY) jakos nie moze mi to przez gardło przejsc o pisaniu nie wspomnę...

HAHA... wlasnie jakies 3 godzinki temu byl u mnie kurier z przesyłeczką :) AAAAhahhaaa.. Juz obejrzalam Down with Love... i normalnie nadal sie smieje... :P Przeurocza rola Ewanka :P I ten komizm sytuacyjny :P HEH rozmowa przez telefon albo telespok mnie rozwala. :P Mówcie mi Zip. Martin Zip. Major Martin Zip :P
A o komizmie slownym juz nie wspomne.. :P

usmialam sie usmialam.. to teraz duza Ryba.. i plakac ide :( ;)

Lara810

Heh, jak pójdę na studia to też tak będę non stop filmy kupować i oglądać :) Ale teraz to głównie zaqwam i może dzisiaj nadrobię WOJNĘ ŚWIATÓW, której jeszcze nie oglądałam, a w zasadzie mi się chce :)
Czy ktoś wie skąd wziąć eMule??????????

Dreamerin

Jeny, ja po prostu nie wiem jakim cudem zdam obie sesje, ale wierzę w cuda głęboko i liczę że się uda :P

I jestem taka durna że w piatki w trakcie okienka zawsze chodze do empiku bo nie mam co robić i oglądam filmy. Kilka ciekawych było, ale nie na tyle ciekawych żebym od razu wydała ostatnie pieniądze. Zresztą Wyspa wychodzi za tydzień więc poczekam :D

Hehehe dobre z tą sesją, dobre :D Ja rok temu bym zawału dostała bo mi wysłali że wszczeli postępowanie jakieś tam celem skreślenia mnie z listy studentów bo indeksu nie złożyłam. A złożyłam nawet wcześniej niż powinnam. I okazało się że po prostu nie dopisałam nazwiska jednego wykładowcy...Prawie umarłam, dopiero nastepnego dnia wredne baby w dziekanacie powiedziały, że 'aaa to tylko takie sformułowanie było'. Normalnie schiza :P

A Down with love jest boskie, jak kupiłam to obejrzałam ileś razy w ciągu kolejnych dni. I te dodatki - bloopery są boskie. I tekst 'why do you mourn baby?' i w ogóle ta postać Zipa - coś pięknego.

I no baaa, jasne że wiem skąd wziąć emula - zapraszam na www.underpl.org chociażby i w dziale użytki czy gdzieś tam indziej będzie m.in. ten rpogram. Albo wystarczy wejść na google.pl , wpisać 'emule download' i znajdzie jakas tam stronę.

May_morning

Łaaaaaa... fenk ju :)
Ściągnęłam instalke, nie wiem czy po polsku :) Pewnie nie :) Dzięki :*

Dreamerin

Kurcze, filmweb mnie bombarduje reklamami Wyspy na dvd, nie narzekam na takie bombardowanie :D

Proszę :* Mam nadzieję że wszystko będzie działać tak jak powinno :D

May_morning

Ekhm działać działa ale jest pewnien problem :/ z obsługą... O co chodzi z TCP UDP czy czymś takim?? Ja się kompletnie na tym nie znam więc wcisnęłam anuluj :) Hmm... Masz może z tym jakieś doświadczenia, którymi byś się mogła podzielić :) ??

May_morning

Oooo maj... Dużą Rybę właśnie zobaczyłam... jjjjejku... jeszcze mam mokre oczka.. :(
Zabójcza scena w żonkilach... heh i później ten zakrwawiony uśmiech :) HEHE... to musiała być pełnia szczęscia ;D

Nie mówmy o studiach i slowie na "s", bo mi sie niedobrze robi...

Dreamin, Wojna Światów, generalnie tylko dzieki Tomciowi jest do oglądania.. dla mnie.. :P Chcociaz jak film w kinie sie skonczyl to mialam problem zeby z fotela wstac... troszki mnie wbilo :P milego ogladania.. :]

Hmm.. teraz nie wiem co mam oglądać.. no bo tak, najpierw Młody Adam, a potem Equilibrium czy Buntownika z Wyboru... ? Eee.. zobacze wszystko pokolei :)

kyiio

Oj, przepraszam, miało być Dreamerin :)
A nie masz eMula po polsku? Jest nawet strona eMula.. eee... o! http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=20 [www.emule-project.net/h ...] :)

kyiio

Ja nie mam pojęcia o co chodzi...Szczerze mówiąc to wiele razy w życiu instalowałam emula i mi po prostu nie działał, nie wiedziałąm o co chodzi z tymi serwerami. Ale za którymś ściągnięciem jakoś tak...zaczęło działać. U mnie jest tak że wchodzę w serwery - klikam najlepiej Razorback 2, jak się połączy (pisze na dole że połączony z serwerem albo inaczej - w prawym dolnym rogu jest taka ikonka, jakby kółeczko które ma chyba symbolizować świat ze strzałkami (bo mam zaznaczone 'wyszukaj glabalnie') i wtedy robię wyszukaj coś tam, zaznaczam i jeśli pisze że ściąga, albo oczekuje to znaczy że jest ok.

A Duża ryba jest po prostu przecudna. Myślałam że za którymś razem gdy ogląda się ten sam film nie można już ryczeć, ale jednak - jak już pisałam - za drugim razem jak tylko usłyszałam tą muzykę i zobaczyłam najpierw starego Edwarda w wodzie a potem młodego jak łowi ryby to zaczełam ryczeć. O scenie z żonkilami i końcowej nie wspomnę nawet. I jeszcze po prostu prze-śli-czna wydaje mi się scena w cyrku - gdy czas się zatrzymuje i no i już szczyt wszystkiego - jak Edward (Ewan znaczy się) "odsuwa" ten wiszący w powietrzu popcorn. To jest tak piękne jakby zgarniał gwiazdy z nieba.

A ja znowu oglądałam Trainspotting. W sumie tak myslę, że film jest trochę niebezpieczny - bo ktoś kto się nie zagłębi i nie popatrzy na to jak na pewną groteskę, może uznać narkotyki za fajną zabawę.

Teraz tylko czekam aż mi się sciągnie O mały głos i Stay...Mam nadzieję, że w miarę szybko...

May_morning

Co do Trainspotting.. to masz zupełną rację. Jeden mój kolega tak zafacsynował się tym filmem i tym jak oni żyli, że 3 razy był na detoksie, sprzedał pół rodzinnego dobytku (na dragi) i teraz siedzi, za kradzież.... bo nie chciał mnie słuchać. Ale to już jego biznes.. hmm.. odsiadka :)

Wiszący popkorn jest użekający :) I to jak zachwycał się każdą rzeczą jakiej się dowiedział o tej dziewczynie.. szczególnie przy sprzątaniu łajna :P

Obejrzałam Metroland z Christianem Bale'm... kurcze, niby taki zwykły, ale jednak ma coś w sobie (oprócz Ch.B.) :) Polecam.

Lara810

JESTEM!!
Jakie to mile ze o mnie pytalyscie... :) Dlugo mnie tu nie bylo wiec musze nadrobic zaleglosci:
-Jeeeee gratulacje otwarcie piatej strony :P
-duza ryba mi sie sciaga,a pozatym leci teraz czesto na hbo ale jakos nie mam okazji jej obejrzec:(
-Jak na razie filmem ne ktorym rycze za kazdym razem jak go obejrze jest Armageddon,no po prostu cudny film!!Najbardziej romantyczna scena dla mnie jest kiedy Ben Affleck oswiadcza sie Grace w hangarze...i scena kiedy jej spiewa i wszyscy inni sie dolaczaja,chcialoby sie miec chlopaka astronaute :P
-ide jutro do kina na "kurczak maly" :P Ciekawa jestem jaki bedzie:P
-na temat slowa na 's' nie moge powiedziec nic bo ja jeszcze taka gowniara jestem:(
A co u Was oprocz nauki??Co porabiacie w weekend??:)

Buziaki:*

P.S. Kyiio jak tam zdrowie??:)

Lara810

Lara, napisałaś : "chcialoby sie miec chlopaka astronaute :P " - pierwszą moją myslą była mysl - Zip Martin! Kyiio wie o co chodzi :P No i wszyscy którzy oglądali Down with love - jeśli chcesz mieć chłopaka astronautę, bierz się za Zipa Martina :D lol

Wow...no to nieźle skończył ten kolega. Tak to jest jak się bierze film zbyt dosłownie. Może pod tym względem książka tak narkotyków nie ukazuje, chociaż nie - nie mogę też powiedzieć że film Trainspotting wielce wychwala dragi. Po prostu jest o tyle specyficzny że nie pokazuje świata ćpunów jako totalnych zatraceńców, patologii, brudasów śpiących na dworcach i prostytuujących się dla kasy. W sumie, gdyby odjąć dragi - to wiodą trochę ześwirowane życie, ale nie jakieś patologiczne. I to właśnie jest ważne - że niby ludzie z normalnych domow a tak schodzą na psy - np. Tommy - powalający jest widok jego mieszkania na początku gdy nie brał i potem ten syf gdy zaczał ćpać. o przeczytaniu książki miałam przez 2 dni ochotę iść na resocjalizację, więc nie da się ukryć, że i książka wpływa na człowieka :P Ale mi przeszło.

Ja się jeszcze zryczałam na 1900-człowiek legenda i Odważnym. A już totalną powodzią i to jeszcze pierwszy raz publicznie, w kinie - był Marzyciel. No po prostu nie mogłam.

I oprócz nauki w sumie nie ma nic u mnie :P Teraz mam taki sajgon, że przez 3 tygodnie jak mi się mózg nie zlasuje to będzie cud. Jak znajduję wolną chwilę to oglądam filmy, ostatnimi czasy właśnie Trainspotting. I mam wybitną ochotę pójścia do kina, na cokolwiek, tylko że brakuje mi czasu. Jak się wszystko trochę uspokoi to sobie odbiję. No i oczywiście zapomniałam dodać że w wolnych chwilach siedzę tutaj :P Wciągnęła mnie ta rozmowa :D

Buziaki :D

Lara810

Dzięki Lara, już jest ok.
Co do Kurczka Małego.. to.. ee.. ja tam poszłabym tylko dla małego pomarańczowego trzyocznego cosia.. a tak nawet grosza bym nie dała za ten film.. cienki w sumie jest.. i dziecko z którym byłam sie ciagle bało. wiec.. co to za bajka DLA DZIECI ktora straszy dzieci? ee.. dzieki za takie cus .. no bo to mialo byc dla dzieci nie? :/

kyiio

ZIP MARTIN! ZIP MARTIN! ZIP MARTIN! O taaak!

Chłopak astronauta? TYLKO ZIP MARTIN! :)

kyiio

Tak a propos Zipa Martina vel Catch'a Blocka - na pożądanie dobra jest czekolada :))))) Więc pamiętajmy o tym, dziewczyny :)

Matko, jeszcze tylko 10 stron i skończę czytanie "Sztuki rzymskiej". Poza tym wiecie co - powinnyśmy się kiedyś umówić wszystkie na jakimś czasie, albo zrobić grupową gadaninę na gg :D

May_morning

Hmm.. a spotkanie w realu?
Można by się spotkać... ? :)

Lara810

No oczywiscie moj tekst na temat chlopaka astronauty byl kierowany zarowno do Zip'a jak i do Bena :)
Zip Martin....cudo...jak by wszyscy austronauci tacy byli....(buja w oblokach)
Co do spotkania w realu...Bylabym 'za'...tak mi sie przynajmniej wydaje:)
Ide na kurczaka malego z kolezankami zeby sie posmiac:P o ile bedzie smieszne :/ jak wroce to Wam 'opowiem' :P

Buziaki:*:*:*

P.S. Uwielbiam ta strone i tak ja Ciebie Ewelinko tez mnie ta rozmowa wciagnela:*

Lara810

Hmmm.... A ja znowu Zipa Martina nie znam.. Ale napewno jak poznam to pokocham :)

Lara810

No ja jeszcze z tym eMulem... Jest tak: z jakimśtam serwerem mnie połączyło. znalazłam plik jaki chciałam. Nacisnęłam downoland i nic. Tzn nie wiem, czy nic ale nic widocznego. Jak mam poznać czy się ściąga czy nie??
:)

Dreamerin

Tępak część 2:
Pisze - downolanding. Bardzo fajnie, tylko nie wiem gdzie się ściąga jeśli w ogóle i ile się ściągło też nie wiem. Wiem, że zawracam głowę, ale serio jestem zielona w obsłudze :P :)

Dreamerin

no więc nalezy wejść w transfer - ikonka u góry i tam jest wszystko pokazane - są % - tzn. ile się ściągnęło i pisze że się ściąga lub nie. A żeby sprawdzić gdzie to jest to najprościej wejść w Pliki - ikonka tez u góry, tam są te które już się ściągnęły, kliknąć na np. dany film prawym myszki, zaznaczyć - otwórz folder z tym plikiem i najlepiej go sobie wyjąć i przenieść w inne miejsce :D

May_morning

Dzięki!!! :*
Bardzo pomogłaś :) narazie nic się nie ściąga, ale popracuje nad tym. I nad zmainą języka na polski :P :*

Lara810

No wiec ledwo weszlam do domu i juz ląduje na tej stronce:P ale mialam dlugi dzien :P
No ale co do kurczaka malego,bajka fajna chociaz dla malego dziecka niektore momenty mogly byc rzeczywiscie przerazajace :P Najlepszy z CALEJ bajki byl ten gangstersko murzynski jez:D:D:D No po prostu NAJLEPSZY!!
Ogladalam dzisiaj jeszcze jeden film a mianowicie "edison" w ktorym jest calkiem niezla obsada:) film mi sie nawet podobal.Nie mialam polskich napisow ale po angielsku sobie poradzilam :D
Jutro niedziela...pewnie ZNOWU nic mi sie nie bedzie chcialo robic...
A jak Wasze samopoczucia??:P

Buziaki i jak to mowi JEŻ "YO!"

Lara810

Jeżu był najlepszy w kulminacyjnym momencie filmu :P :P hehe
Ale czy to pomarańczowe coś, nie było przesłodkie? :P Taki misio pysio.. (ciekawe czy miał taaaaaakie zęby :P)

Właśnie słucham ewana i znów obejrzałam Down with Love.. no nie mogłam się Zipem nacieszyc :P Hiehiehei...

Dobranoc(ka) :)

Lara810

Masz na mysli tego trojokiego kosmite??Byls slodki... I wiesz co jeszcze bylo fajne??Ta ryba 'FISZU' ,slodka i caly czas sie usmiechala:P

Dobranoc :*

Lara810

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tego kina :D Ja cały dzień czytam cholerną książkę (chociaż w sumie ciekawa jest no ale...). W środę mam zaliczenie - będzie zonk, bo jeszcze nic nie umiem :P

W ramach przerwy obejrzałam sobie "Kłamca, kłamca". W sumie Cary'a lubię jako człowieka, w Eternal sunshine of the spotless mind pokazał się z aktorsko lepszej strony, tylko dzisiaj jak tak na niego patrzyłam to ciągle powtarzałam - ale bez sensu, w każdym filmie komediowym robi te same miny i nie tworzy różnych postaci.

Jest 2.14 w nocy, mam jeszcze 13 stron do przeczytania, potem słuchawki na uszy i idę spać, a od rana znowu jazda :/ Za to wieczorkiem chyba też sobie Down with love zapuszczę bo zatęskniłam za astronautą.

A własnie - jaką scenę najbardziej lubicie z tego filmu? Mi się między innymi (bo takich scen jest wiele :D) podoba ta gdy siedzi taki zdołowany w tym szlafroku i mówi "I don't wanna crush her, I love her!". No a potem w tej windzie i z jedzeniem czekolady w biurze Barbary Novak. Aaaaa to z czekoladą jest boskie :D

May_morning

Nie wiem, bo nie oglądałam, ale mam z neta nieudane sceny i z qmpelą nie możemy wytrzymać jak Ewan trzyma przy uchu telefon i zaczyna się śmiać. Ja nie wiem, czy to jest śmieszne, ale nas zawsze rozwala :P

Dreamerin

Ulubione sceny, hmmm?
No jest tego dużo, bo cały film uwielbiam... ale mierzenie skarpetek :P
To jak Ewan liczy po wyjsciu z pralni i później z biura Barbary... :)
I sceny z czekoladą tez :P
AAA i rozmowa przez telefon :P:P:P:P:P:P:P:P heheh...

Dreamerin ze scen nieudanych to ja też tą lubię, chyba najbardziej :P Ale one wszystkie są takie śmieszne.. ja generalnie nie mogłam przestać się śmiać :P:P :D

kyiio

Hehhe fajne jest jeszcze jak pisze na maszynie i pokazuje język :D

W ogóle jaka niesamowita zmiana - popatrzcie jak wyglądał w początkowej fazie Trainspotting gdzie grał Rentona jeszcze ćpającego - taki rudy, chudy, blady i z podkrażonymi oczami - a tutaj, w Down with love taki elegancko ulizany ;)

kyiio

Ja też się śmiałam cały czas :)
Ale nic, naprawdę nic, nie przebije próby (chyba próby) your song :) za każdym razem wyję na tym i zwijam się ze śmiechu :P

Lara810

Wiem ze to glupie pytanie ale skad macie te nieudane sceny??:( i 'your song' i z down with love....Tez bym chciala je sobie obejrzeca Dreamerin wspominala ze ma je z neta...Moze macie takie sceny na plycie razem z filmem ale ja nie mam... :( Pomozecie mi??:)

Jak Wam idzie nauka??

Mam ochote obejrzec jakis gangsterski film a jedyny jaki mam to swietni "synowie mafii" i stwierdzilam ze hyba pojde do kina na "four brother",bylyscie albo widzialyscie i mozecie mi cos powiedziec na temat tego filmu??

A co do ulubionych momentow z down with love to sa nimi: jedzenie czekolady,rozmowa przez telefon,i rozmowy przez telefon dotyczace przelozenia spotkania oraz wiele wiele innych :)

Pozdrawiam i buziaki:*

P.S. Mam nadzieje ze mi pomozecie co do tych nieudanych scen??:)

Lara810

NO wlasnie mialam pytac skad Dreamerin masz nieudane sceny do Moulin?
Bo do Down with Love mam z płyty z filmem... ale z Moulin nie mam.. i nigdzie znaleźć nie moge.. :/

Ja odpuscilam sobie dzisiaj nauke i tak nie mam sie juz czego uczyc.. tzn mam ale nie jest to nic sensowneo i co ja lubie :P nie bede sie z Logika męczyc :/

snieg pada i ja mam tylko pod kocykiem sie zamontowac z herbatka i Ewanka ogladac :)

4braci niezle jest. jak najbardziej gangsterski film :)

Lara810

Zgadzam!!!! ma świetny usmiech, o czym mówia wciaz moje przyjaciółki. Zobaczyłam Go poraz pierwszy w Gwiezdnych Wojnach i od tamtej pory sledze jego nowinki z jego zycia;p Lara serecznie pozdrawiam i calym sercem sie z toba zgadzam!

Rinoa

O, mamy nową osobę - witamy koleżankę :D

Co do nieudanych scen z Moulin Rouge to ja mam tylko włąsnie to wykonanie Your song ściągnięte z netu. Bo na tym dvd które mam, chyba na 2 płycie jest taka wersja umcy umcy jak ja to mówię ;) Come what may i tam się fragmencik tego pojawia.

Hm, tak szukam tej strony z której to mam i ona chyba zniknęła z netu... Ale znalazłam pod tym adresem: http://www.eccentricity-online.com/video.php [www.eccentricity-online ...] , tam pod zdjęciem - link do tej wersji umcy umcy.

A w Down with love te sceny są w dodatkach na dvd i są ukryte pod hasłem Blooper reel.

Nauką już jestem zmęczona dlatego w sumie przez was się od niej oderwę :P i pójdę oglądać Down with love bo coś mnie naszło. Potem jeszcze 60stron książki muszę przeczytać, jutro nie pójdę na ostatni wykład i poucze się na środę a w środę będe liczyć na cud że zaliczę ten kretyński przedmiot :D

Tfuuu! Logika to paskudztwo, dobrze że mam to za sobą, dostałam piękną tróję z tego i to mi absolutnie wystarcza :D
Pozdrawiam i idę oglądać film :D

Lara810

Wiesz Laro ja mam nieudane sceny z dwl i your song i wywiady video z Ewanem z takiego linku: http://ewanonline.com/soundclips/ [ewanonline.com/soundcli ...] ale teraz patrzę i on nie działa, nie wiem, co jest :(

Lara810

Aha, no i ja znowu nie na temat i z prośbą do Was, dziewczyny (skromny). Zapanowałam trochę nad tym nieszczęsnym eMule i nawet muszę powiedzieć, że ściąga się :) tylko bardzo powoli, a zaczęło dopiero przed chwilą i nie jestem pewna, czy jak nie wyłączę kompa to całego ściągania szlag nie trafi. Można wyłączyć, czy nie???
:* za ewentualną pomoc !!

Dreamerin

Można wyłączyć. Potem jak się znowu włączy kompa, trzeba wlączyć emula, podłączyć się znów do serwera tego co wtedy i się będzie ściągać reszta :)

May_morning

THX!!
Teraz stanęło i znowu czeka w kolejce, a ja dostaje fixum dyrdum vel szlag mnie trafia :)
:*

Lara810

Ja tez dzisiaj ogladalam "Down with... " i stwierdzilam ze bardzo mi sie jeszcze podobala scena kiedy Ewan tak prawie na poaczatku filmu tanczyl i ruszal bioderkami w reczniku:P i to jak zobaczyl nowa sekretarke i powiedzial do niej z takim fajnym usmiechem "do you work for me?" :D

No wiec weszlam na to strone od Ciebie Ewelinko i sciagnelam to i okazalo sie ze nie mam jakis tam kodekow a przeciez jakies kodeki sobie sciagalam... :( a link od Dreamerin nie dziala... :( a tak chcialam obejrzec te sceny... :(

Wlasnie sobie puscilam 'come what may' nabrala mnie ochote na ta piosenke :)

Buziaki:*

Lara810

Hm, co do kodeków to polecam dalej stronę www.underpl.org i tam w 1 z działów dla windowsa - użytki chyba, są kodeki różne i chyba najlepiej ściągnąć zestaw mega - tzn. ten gdzie jest już wszystko co potrzeba.

I ja też puściłam Down with love, ale potem przyszedł brat i w końcu oglądaliśmy Dużą rybę. A w najbliższym czasie musze obejrzeć MoulinRouge bo już dawno nie widziałam.

Buziaki :*

May_morning

To ja może spróbuję podtrzymać forum ;) :
Widziałyście już może "Stay"?? Ja widziałam kiedyś trailer i uważam, że zapowiada się interesująco. A co wy sądzicie??