Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
No więc ja znowu nie na temat,ale mam nadzieje że mimo tego mnie wysłuchacie:) No więc wpadłam na (miejmy nadzieje) fajny pomysł:D Może każda z nas napisze jak sobie wyobraża pozostałe??Tak z wyglądu,mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi:) Może żeby każda napisała jak sobie wyobraża każda z nas,że np. jest blondynką albo coś,co wy na to??Mam nadzieje że mój pomysł sie spodoba i nie zostanie pominięty... :)
Lara jak Ty to zrobiłaś? Właśnie siedzę i się nad tym samym zastanawiam:D Telepatia czy jak? Tez jestem ciekawa jak wyglądacie i jak sobie mnie wyobrażacie (chociaż juz troche wam powiedziałam;) Pomysł super - mnie się bardzo podoba ale nie na dziś bo ja już nie kumam:D Chętnie sie w takie coś pobawię (jak czas bedę miała) Tylko mam drobną sugetię co by to zrobić jednak na tamtym forum, żeby cała Polska nie musiała tych naszych wypocin czytać ale to już pozostawiam Tobie do rozważenia:) Niesamowita sprawa:D Na tym forum to sie dzieją same dziwne rzeczy... Pozdrowionka
Swietny pomysl :D Jak powiecie jak mnie sobie wyobrazacie to pokaze wam zdj z sesji zdj, ale ostrzagam jestem malo podobna, z 300 wybrali 5 najbrzydszych :(((
A to Ty nie jesteś jeszcze na drugim forum zarejestrowana? No jak to możliwe?!?! Ja myślałam, że to Ty jesteś renovatio:) Jeśli nie jesteś zarejestrowana to musisz to koniecznie nadrobić:) No więc tak: po pierwsze musisz wejść na to forum:D http://www.ewanmcgregor.fora.pl/index.php [www.ewanmcgregor.fora.p...] wchodzisz w rejstrację, zagadzasz się na warunki, wpisujesz nicka, maila, hasło i kod, reszta nie jest konieczna a poza tym wiekszosć jest juz automatycznie wypełniona. Wysyłasz, czekasz na maila potwierdzającego i koniec:) Jeszcze pozostaje avatar ale to można zrobić później, do pisania postów nie jest Ci potrzebne. Potem musisz znależć odpowiedni dział myślę, ze najlepszy do tego będzie FANDOM choć może też w sumie być "na luzie":) Ale w fandomie możesz sie od razu nam wszystkim przedstawić i powiedzieć kilka słów o sobie. No i pozostaje Ci już tylko napisanie posta:)))
Nie no Dreamerin ja jednak myślę, że Nashi to była Nashi a nie Renovatio;))))))) Ale faktycznie już od dawna jej nie ma, opuściła nas:( Dobrze, że Lara wróciła bo tak zostałaby nas tylko piątka. A przecież w kupie raźniej:) A ja znów zajrzałam na forum Charliego i jestem w szoku!!! Dziewczyny, one zrobiły 7 stron jednego popołudnia!!!!!! W ogóle napisały list do Charliego bardzo miły:) Ale laski mają ostrą fazę:D Zakręcone są, pozytywnie oczywiście:) Choć dostrzegam dość istotną różnicę między naszymi forami - ich posty są często bardzo emocjonalne:) Ale to chyba wynika z różnicy wieku co nie zmienia faktu, że dają czadu i niedługo nas przegonią - trudne do uwierzenia prawda? Jeszcze niedawno byly 15 stron za nami:D Fajnie jest:) Wiecie co tak sie zastanawiam czy ten fenomen charlie- i ewanomaniaczek nie nadaje się do jakichś badań socjologicznych:)
Aha jeszcze jedno: co do tego osobnika co tam napisał, że daje Ewanowi 1/10 to juz wszystko sie wyjaśniło zajrzyjcie tu: http://www.filmweb.pl/Topic?id=449136 [www.filmweb.pl/Topic?id...]
Wpadam podziękować za reklame :)
I polecam ten pomysł z listem, napiszcie do Ewana :)
Dobry pomysł - lepiej rzeczywiście na drugim forum - bardziej kameralnie... Lara - zapraszam na drugie wypaśne forum - full ciekawych rzeczy do obejrzenia~! Przede wszystkim ostatnio mnóstwo zdjęć się pojawiło. Rejestracja jest prosta jak drut, no i aktywuję to konto jak tylko dostanę automatycznego maila z info, że się zarejestrowałaś. :))))
NaShI = Renovatio = NaShI bo ma dwa konta - po prostu chciała się zarejstrować jeszcze raz. Kiedyś skasuję to stare... Poza tym nie wiem kim są dwie osoby, które niedawno się pojawiły i tylko zarejestrowały. Jak się nie pojawią przez dłuższy czas no to wio.
Hehehe, ten critters to jest czubek! Lata tak po wszystkich forach czy co? PLONK i tyle. Ostatnio wymyśliłam, że to dobra odpowiedź na jakieś problemy wykładowców. Fajne!
Hej, rzeczywiście - może by tak napisać do Ewana wspólnie??? :))) Fajnie - taka mała elitarna grupka. ;))) Oczywiście jeśli ktoś będzie się chciał przyłączyć - nie ma sprawy! :)))
Ja tam nie odczuwam żadnych problemów związanych z ilością naszych postów. Po pierwsze nie bujemy tu żadnych sztucznych rekordów i nie piszemy żeby pisać. Poza tym - to rzeczywiście może być związane z wiekiem... ale nie w tym sensie, że nie piszemy ton postów typu "on jest boski, kocham go!" ale chodzi raczej o brak czasu związany z pewnym szczególnym okresem szkolno-uczelnianym. Brak czasu i tyle. Gdybym miała czas, to już dawno - a) wykupiłabym dawno planowaną domenę i zrobiła stronkę o Ewanie (noje konto www stoi takie puste) b) pisałabym więcej na forum (ostatnio miałam dużo pracy na innych forach - szczególnie na Ewan Sisterhood - z poradnikami technicznymi - oraz na innych - szczerze mówiąc udzielam się tak naprawdę w wielu miejscach, i najwięcej piszę chyba na ES) c) wreszcie przygotowałabym stronkę i galerię Randy'ego. I mnóstwo innych rzeczy...
Przeczytałabym mnóstwo książek, zrobiła wreszcie listę swoich ukochanych piosenek, pogrzebała w kompie... Obejrzałabym mnóstwo filmów, miałabym czas na więcej tai-chi... Duuużo rzeczy - pomarzyć można...
Myślę, Mona jest blondynką. Nic negatywnego - po prostu taką mam ideę - coby rozpocząć tą dyskusję.
Zeby nie było wątpliwości - mój kolor włosów należy rozważać tylko albo w kategoriach jaki mam naturalny, albo w małych przedziałach czasowych typu miesiąc... :)))) Podobnie długość... Zmiany wydają się być czasem dla niezorientowanego i postronnego niepoinformowanego obserwatora zupełnie losowe. :)
Tutaj temat - jak wyglądamy...
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=81 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
Acha, zapomniałam dodać, że wbrew wszelkim spekulacjom i niepotwierdzonym pogłoskom, krążącym w pewnych kręgach - jestem kobietą. Pomimo, iż mam również swoje męskie wirtualne alter ego. ;))))) LOL!!! Które na dodatek żyje własnym życiem... oczywiście czysto wirtualnym... :))))))))))))))))))))) I czasem wymyka się z pod kontroli. ;))) :P
LOL
Zinah wyslij mi juz tego maila czy co Ty tam robisz bo juz chce sie wypowiedziec na drugim forum na temat nas :D :P
Ja niestety muszę się powoli zmywać trzeba odstapić kompa:( Ale jutro chętnie sobie poczytam co tam nastukacie:) Może coś o mnie? Please bądźcie dla mnie łaskawe:D Zinah - userfriendly i bofh jest świetne:) do geek code jeszcze nie doszłam i chyba już nie zdążę:( Ale co ma wisieć nie utonie:) Nadrobię jutro i nie wiem co znaczy Otaku:) Oświeć mnie
A co do pomysłu z listem czemu nie? Ja tam nigdy bym sama się na coś takiego nie zdobyła ale taki zbiorowy list to jest coś:) Więc jakby co to chetnie się przyłączę tylko niech już sie skończy ten parszywy rok akademicki i szkolny oczywiście:) Ja chcę już wakacje!!!:)
zgadzam się, że Ewan jest świetny, ale dla mnie zdecydowanie najlepszy był w Trainspotting a w moulin Rouge totalnie mnie rozczarował, nie był wcale męski tylko cipowaty.Przy okazji mam małe pytanie: szukam osób interesujących się osobą Maklakiewicza; nedawno dowiedziałam się w jaki sposób umarł i jestem w szoku - możnaby spróbować jakoś wpłynąć na władze miasta, żeby postawić w tym miejscu tabliczkę, czy coś takiego... Sama nie mam siły się tym zająć, będę wdzięczna za każde wsparcie oraz wszelkie info dot Maklaka - czy jest jakaś biografia, publikacje na jego temat?
Który Maklakiewicz??? Kto to?
Rzeczywiście Ewan w MR nie musi się podobać każdemu, taki... ekhm.. kobiecy.
O Otaku - może napiszę na drugim forum? To trzeba zobaczyć - na zdjęciach... :)))))
Lara jest już pełnoprawnym członkiem II forum!!! Czekamy na pierwszego posta!!!
Ja nie mogę chciałam cos sobie poczytać o Stereophonics i zobaczyc jakąs fotkę co to za ludzie. Wchodzę przeglądam ploteczki a tam kto?!?! http://muzyka.onet.pl/0,895499,newsy.html [muzyka.onet.pl/0,895499...] No oczywiście boski Jułen :))))))) Nie ma to jak zbieg okolicznościów:)
"Ja tam nie odczuwam żadnych problemów związanych z ilością naszych postów. Po pierwsze nie bujemy tu żadnych sztucznych rekordów i nie piszemy żeby pisać. Poza tym - to rzeczywiście może być związane z wiekiem... ale nie w tym sensie, że nie piszemy ton postów typu "on jest boski, kocham go!" ale chodzi raczej o brak czasu związany z pewnym szczególnym okresem szkolno-uczelnianym."
Zinah ja też nie mam z tym problemów bo jak mówi znane powiedzonko nie liczy się ilosć ale jakość:) A pisząc o wieku nie miałam na myśli postów typu on jest boski czy sexy, bo:
1. Sama czasem takie piszę:D
2. A poza tym jeśli chodzi o Charliego to jest szczera prawda - jest boski:)
3. Chodziło mi raczej o posty w stylu "jak nie znajdę takiego faceta jak on, to sie zabiję" ;)
4. Zgadzam się w 100% że dużą rolę odgrywa tu czas jaki mozemy na to poświęcić:( Choć jak widać na moim przykładzie zajmuję się wszystkim tylko nie tym co trzeba:/ coś czuję, że za miesiąc będę płakać z tego powodu... Oj żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce:(
Znowu z zupełnie innej beczki... (zawstydzona):
Przeglądając na onecie artykuł o Paulu Bettanym naszło mnie takie niespodziewane i zadziwiające pytanie... mianowicie: jakiego wyznania jest Ewan? Czy ktoś ma o tym blade pojęcie w ogóle?? ;)
Szkocja to chyba protestancka jest, więc Ewan to pewnie protestant no albo może też być katolikiem.
Przyszły moje dvd z "Wiele hałasu o nic" i "Umrzeć powtórnie" - na tym drugim dvd jest komentarz Branagha, uwielbiam jego akcent, no po prostu u-wiel-biam! I znowu nie na temat :P ale mówi naprawdę pięknie - chodzi mi o dykcję i ogólnie sposób wysławiania się. Zadnego eeeeee, yyyyyyy, jąkania się czy dukania. Klasa :D
Co do filmwebu - ostatnio jak grzybów po deszczu fanek Hilary Duff - co to za plastik, pytam się? Jakieś dzieciary zafascynowanę plastikową Ameryką opanowały forum i ludzi straszą.
Hilary Duff, Lindsay Lohan itp... no ja nie mogę... Moje zdanie, uwaga wypowiadam:
nie lubię. LL bardziej. HD jak była młodsza to była nawet sympatyczna, ale teraz ponaprawiała sobie to i owo i już patrzeć nie można... aktorsko beznadziejna. Ma jeden fajny film (nie DOBRY tylko FAJNY - już wyjaśniam dlaczego - powód nazywa się Oliver James Hudson :P - dobra nie odzywam się). LL lepsza aktorsko, ale po prostu okropna i patrzeć na nią niemogę. Obie panie grają w filmach cienkich... Kiedyś myślałam, że skoro młodzież się zachwyca to będą to jakieś lekkie przyjemne nieambitne ale sympatycznie komedie romantycznie, ale sprawdziłam i otóż proszę państwa NIE - nawet to nie (oprócz Raicse Your Voice - powtarzam - OJH :)
Taaa, zajrzyj Evie, ale się zdziwisz...
Ewan generalnie został wychowany jako katolik, przez krótki czas był bardzo wierzący (jako młody chłopak) ale potem pod wpływem pewnego zdarzenia... najwyraźniej stracił wiarę... Teraz nie wiadomo, czy w ogóle przywiązuj do tego jakąś wagę. Natomiast ktoś gdzieś kiedyś przeczytał, że Eve ma jakieś żydowskie korzenie - nie wiem czy to prawda, ale ta ich ostatnia rodzinna wycieczka do Jerozolimy... Hmmm... Kto ich tam wie...
Jejku jak ja uwielbiam ten film i jego jako Catcha!!!! Ale teraz widzę jak dużo filmy tracą z polskim lektorem... Połowa tekstów ginie! Zdecydowanie wolę napisy nie dość, że dokładniej tłumaczą to na dodatek nie zagłuszają głosu aktorów tak jak ten ślamazarny lektor:( Jak on wolno mówi fuuuj!
Hehehe, ale zasiałam niepokój moralny tym stwierdzeniem...
Poza tym Ewana w sutannie można zobaczyć w Scarlet&Black (coś w rodzaju sutanny).
Ja również go uwielbiam. Jest świetnym i bardzo przystojnym aktorem i jeszcze jak śpiewa(właśnie słucham piosenki z "Moulin Rouge")...
Hej. Jestem z tego forum o Charliem i chociaż można powiedzieć, że jest jakby "konkurencyjne" bo i na nim i na waszym forum dużo wszystkie piszemy, to jednak muszę przyznać, że Ewan jest super. Nie lubiłam go jeszcze niedawno. Nie wiem dlaczego ale mnie irytował. Ale teraz znowu uważam, że jest w nim coś pociągającego cholernie. Chociaż nie jest dla mnie taki przystojny jak Charlie, to jednak ma w sobie coś takiego....A wczoraj oglądałam "Do diabła z miłością". Może nie jakiś super ambitny film, ale śmieszny i Ewan super tam grał moim zdaniem. Pozdrowienia :)
Arwena! Skoro go tak lubisz to może dołączysz do naszej wypasionej mafii?:)))
Ps. Ja też właśnie słucham MR a konkretnie Come what may;) Uwielbiam tą piosenkę.
Zapraszamy wszystkich do naszej małej mafii!!! Arwena, pozdrawiam!
Tara - dzięki za odwiedziny, pozdro również!!! :)))
No i zapraszam też na drugie forum (przedłużenie tego forum - ta sama ekipa, ale tam można poszaleć ze zdjęciami - zapraszamy do oglądania naszej szybko rozrastającej się galerii!)!
www.ewanmcgregor.fora.pl
Fotostory ;) - jak Marius2045 spotyka Ewana z wąsami (Berlinale):
http://community.livejournal.com/ewan_playground/576338.html#cutid1 [community.livejournal.c...]
http://community.livejournal.com/ewan_playground/574767.html#cutid1 [community.livejournal.c...]
http://community.livejournal.com/ewan_playground/577034.html [community.livejournal.c...]
(najlepsze części Ewana :)))
Co do wyznania Ewana:
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=84 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
- sorki, że cytaty po angielsku (cytaty cynią cłowieka ocytanym), postaram się wkrótce przetłumaczyć...
A jeśli chcecie wiedzieć, z kim całuje się Ewan, to sprawdźcie tu:
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=85 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=87 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
- pierwsze zdjęcie z filmu "Miss Potter", na którym są Renee i Ewan RAZEM!!! I artykuł z USA Today (po angielsku...).
No właśnie DAWNO TU NIE BYŁAŚ:))) Tutaj to jeszcze nic, zajrzyj na drugie forum a zwłaszcza do Fandomu - jest tam też troszkę o Tobie:D A sympatyków Ewana przybywa:)
Ps. Od dziś call me Padawan! hehehehehe:))) Ach żebym to ja na zajęciach była taka aktywna;)
Hej laski! Nie wiem czy ktoś zauważył, że nasz ulubieniec jest znów na 71 miejscu i pnie się w górę!!!:)))
Założyłam nowy temat na drugim forum - zapraszam wszystkich, a zwłaszcza miłośników muzyki:) Teraz można się w tej kwestii wyżyć, ja już się tam trochę nagadałam, a nawet trochę dużo;)
A teraz wracam do teorii wychowania:( This thing is killing me:(((
Ps. Jeszcze tu wrócę:D
To wynik naszej szeroko zakrojonej propagandy :)))) - popatrz jak nagle tyle osób tu wpada i stwierdza, że też lubi Ewana! :)))))
Let's party - who needs reasons when we have Ewan...
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=50&start=57 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
- chcę być jedną z tych blondynek...!!!
Dziękuję za uznanie - czuję się trochę pioniersko, tworząc to forum... Nigdzie indziej nie ma takich fajnych forów o Ewanie jak nasze dwa... I nigdzie indziej nie znajdziecie takich fajnych świeżutkich newsów i fotek! NO I TAKICH FAJNYCH LUDZI JAK MY! :)))))))
Innymi słowy - raźniej w kupie! Albo też, cytując kabaret Potem (mój ulubiony): "Ziarnka! Ziarnka są super! Ziarnek nikt nie ruszy!" Bredzę...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA!!!
Oszalałam na punkcie tego zdjęcia (to nie jest Ewan, tylko Randy, ale wszyscy wiedzą, że Randy Harrison to moja druga wirtualna i czysto platoniczna miłość...):
http://i54.photobucket.com/albums/g82/randy_harrison/4fef8530.jpg [i54.photobucket.com/alb...]
* Zina będzie dziś spać w różowych chmurkach... *
* bredzę, bo właśnie wróciłam z treningu i jestem zmęczona... *
Czy ktoś tu mówił, że Randy nie jest męski??? No to niech spojrzy na zdjątko... :)))))))))))))) :P
Hahahaha Zinah! Z całą pewnościa mogę stwierdzic, że jesteś większym czubkiem niż ja - w sensie pozytywnym, rzecz jasna:) Zdjęcie bardzo fajne tylko co mu się tak ta broda i włosy dziwnie mienią? Może dlatego, że to blondyn tak się od światła odbija:) Ja już swoje zdanie na temat Randy'ego wyraziłam na drugim forum i wcale nie uważam, że nie jest męski. Jak juz mówiłam ma chłopiecą urodę i jest śliczny:) Kurde jeszcze trochę i mi sie udzieli!!!
Co do mojego czubiostwa:) Ostatnio moja siostra zobaczywszy mnie oglądajacą Down with Love(znowu) powiedziała:" Ty jesteś zboczona" :))) I chyba miała rację:D
Jesli chodzi o zdjęcie Ewan&blondyny to jest świetne - ale ja bym, nie chciała tak wyglądać. Czy tylko mi się wydaje, że one są takie same? I w ogóle połowa lasek tak teraz wygląda? Jak ja ostatnio byłam w kilku miejscach to co chwilę przed oczami wyrastała mi taka szkieletowata, cycata blondyna. No nie wiem może ja się nie znam, może ona faktycznie są sexy? Ale ja już wolę swoje 152cm i ciemne, kręcone włosy:D Ale domyślam się Zinah, że Tobie chodziło o to, że chciałabyś być na ich miejscu a nie wyglądać jak one więc zgadzam sie z Tobą:) Tez bym chciała:D
Ps. Ta po prawej przypomina mi taką jedną Dorotkę, zwaną Dodą;)))
DODA! LOL!!! Nie uwierzysz - nie słyszałam ani jednego kawałak jej i jej zespołu. I jakoś nie chcę... Tak, miałam na myśli, że chciałabym być na ich miejscu... Al i tak niedługo znów przefarbuję się na blond...
Ja też wolę siebie niż te laski.. :)))) LOL
A nich Ci się udzieli!!!!!!!!!!!!!!!!! - nie będę się czuła taka samotna, jako zwariowana fanka Randy'ego, jedyna w Polsce... Facet jest super, a w ogóle - wiesz, że on jest tylko 6 lat młodszy od Ewana? :))))))))))))))))))) Ale różnica jaka! 8-) :O
Te są po prostu śliczne - jak można nie lubić faceta, który ma taką sympatyczną mordkę i taki uśmiech:
http://i54.photobucket.com/albums/g82/randy_harrison/170B73CA53349968625B2156090 2DF49_50.jpg [i54.photobucket.com/alb...]
http://i54.photobucket.com/albums/g82/randy_harrison/AA2A20F6E2A9EB01EB81DEA667D DF341_50.jpg [i54.photobucket.com/alb...]
http://i54.photobucket.com/albums/g82/randy_harrison/8DA267A0AFBD08D3ADFEEDE72A3 FA098_50.jpg [i54.photobucket.com/alb...]
Może broda mu się tak mieni, bo jest spociały??? :))) Spocony chciałam rzec... Czy to tylko ja jestem dziwna, czy on na tym zdjęciu wygląda trochu jak młody James Hetfield z Metalliki??? (tylko bez pryszczy Hetfielda... :)))) LOL)??? Lubię Hetfielda... :) Czy już wspominałam, że podobali mi się młodzi Kirk Hammett i wokalista Megadeth (jak on się nazywał - taki fajny, rudy, długowłosy). Poza tym lubię też Antohy'ego Kiedisa z RHCP, ale o nim można powiedzieć wiele rzeczy, tylko nie to, że jest "ładny". *** kekeke!
Jej!!! To Ty chyba w ogóle nie oglądasz TV i nie słuchasz radia! Doda is everywhere:) Ja myślę, że "Dwie bajki" na pewno słyszałaś tylko po prostu nie kojarzysz, że to jej. Ta piosenka leci tak często, że nie sposób jej nie słyszeć ani razu...
A po Randym naprawde nie widać tego wieku - ostatnie 2 zdjęcia boskie. Ale to jednak bardzo ciężko kogos polubić tak tylko ze zdjęć:) Musiałabym coś z nim obejrzeć a na bank by mi się udzieliło - już czuje te klimaty:))) Boże ja też nie wyglądam na 21 lat a juz na pewno się na tyle nie zachowuje:D Heeeelp chyba cofam sie w rozwoju!!! Normalnie wraca epoka kiedy to miałam jakieś 12-14 lat a nad łóżkeim plakat Briana z BSB:) Swoją drogą to nadal uwielbiam jego głos dlatego jak napisałam na tamtym forum zdarza mi się ich czasem słuchać:) Boże czy Wy wiecie co to by był za duet Brian&Ewan tzn. mam na mysli śpiewanie oczywiście;) Dwa piekne męskie głosy mmmmm CUDO!
Kurde a nie mówiłam! Uwsteczniam się:) Jezzzzu jaki mam dziś zryty humor to pewnie przez to wychowanie:) Jak się za dużo kształcę to mi sie tak dziwnie robi:))) Dobra idę bo pieprzę jakieś farmazony jeszcze ktoś pomyśl, że jestem nienormalna albo coś;) Wracam do roboty - to chyba będzie dłuuuga noc:(((
Najświeższe wiadomości dotyczące Ewana by Zinah!
27 maj 2006 - EWAN JEST POMIDOREM!!! JUDI DENCH JEST HOMAREM!
Zobacz ich tutaj!
http://www.ewanmcgregor.fora.pl/viewtopic.php?t=91 [www.ewanmcgregor.fora.p...]
i dowiedz się o co chodzi... Jak zawsze Zina (na dobry początek dnia ;)) (taaa, właśnie zaczynam swój dzień ;))) serwuje Wam obowiązkową porcję funu!