Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?
To jednak jestem choc troche inteligentna, bo wlasnie jakies pol godziny temu lyknelam tabletke z magnezem ;)
A tak w ogole - witamy na forum ;) To moze napisz, jak zaczela sie Twoja przygoda z Marsami :)
Marsów słucham już 4 rok i zaczęłam ciężko bo słuchałam raczej popowych przebojów, rocka nie koniecznie. Ogólnie pierwszymi rockowymi zespołami które polubiłam były Linkin Park i Nickelback. Zaczęłam przesłuchiwać różne rockowe zespoły i tak o to trafiłam na Marsów :) Uwielbiam ich muzykę, a także ich jako ludzi i obecnie nie wyobrażam sobie mojego egzystowania bez nich :)
Moj tata to kiedys ogladal, widze, ze lubisz takie "mocne" filmy a nie jakies komedie z happy endem ;)
A mnie sie skonczylo 2 dni temu i nie ma kto kupic ;) Zjadlam 2 kawalki czekolady i mi troche lepiej, czekolada poprawia humor ;) Dzieki za odpowiedzi ;)
możesz na mnie liczyć Marsjanie muszą się wspierać;) A co do filmów to oglądam tylko takie ostre filmy;) Nie cierpię kom. romantycznych wszystkie takie same;)
Ja tez nie bardzo, znaczy czasami obejrze jak leci w TV, jak gra tam jakis fajny aktor to musze obejrzec nawet i wester i na poprawe humoru a tak to tak jak Ty lubie takie ostrzejsze filmy i takie wymagajace troche myslenia ;) Jak obejrzysz to napisz, czy fajny, moze sama obejrze ;)
ja oglądam różne filmy, ale ostatnio wolę takie 'wymagające myślenia'. ;D
mam dla Was dziewczyny petycję ;)) http://www.facebook.com/home.php?sk=group_101244629956314&ap=1
widziałyście 'nowy dom' Jareda.? ;PP http://jaredleto.com/thisiswhoireallyam/wp-content/uploads/2011/03/my-living-roo m-copy.jpg
Dokładnie komedie romantyczne mnie nudzą zawsze wiadomo jak się skończy już przed rozpoczęciem ;/
W innych filmach mamy mozliwość oglądania z zaciekawieniem ;)
witaminki +magnez ,
spać dłużej ,
uśmiechać się do ludzi,
starać się widzieć we wszystkim tylko to co jest piękne ;)
i ci przejdzie to sA cztery zasady dobrego humoru i samopoczucia ;)
Tyle że z własnego doświadczenia wiem że czasem jest ciężko być happy ;/
Dzisiaj na tv4 leci film Zostań oczywiście muszę obejrzeć mogę was na bieżąco informować o filmach;)
O 00:00 na Polsacie lecialo niedawno ;) Dzisiaj jest sliczna pogoda i mi sie chce zyc, uwielbiam jak swieci slonce, od razu czlowiekowi weselej ;) A jak film "Rekrut: ? :)
WTF z tym domem ? to przecież muzeum ;)
Priscilla22 jakbyś mogła to informuj o jakiś fajnych filmach - z góry dzieki ;*
Jared uwielbia sobie przecież żartować. ;DD Pogoda piękna i najchętniej wybrałabym się na przejażdżkę rowerową słuchając K&Q, ale niestety trzeba się uczyć...
Dzisiaj dziewczyny nie żałujemy sobie kalorii ;))
Mnie sie tez zachcialo pojezdzic na rowerze, jak widac nie tylko ja tak mam ;) No ja dzisiaj zjadlam 1,5 paczka i czuje sie jakos dziwnie, bo zazwyczaj nie jem slodyczy, ale dzisiaj wszystko mozna, jutro ladna pogoda, mozna pobiegac ;)
Jak ja bym miała mieszkać w takim czymś to bym umarła :) No ja też bym pojechała gdzieś na rowerze. Ogólnie to nie przepadam za zimą i dla mnie śnieg jest już za długo :(
Petycja stworzona na feeboku:
MIASTO, Z KTÓREGO JESTEŚCIE, DATA
Redakcja MTV Polska
Ja, niżej podpisany/a, wraz z Polskim Echelonem, zwracam się z uprzejmą prośbą o zorganizowaniu na kanale MTV Polska „Weekendu z 30 Seconds To Mars”. Dzięki takiemu weekendowi wszyscy fani zespołu 30 Seconds To Mars mieliby możliwość wysłuchania ulubionych piosenek, zobaczenia różnych wywiadów i niesamowitych teledysków.
PODPIS (najlepiej imię i nazwisko, lub imię)
wyślijcie to na email: mtv@mtv.pl
Nie ma sprawy, ja osobiscie nie posiadam kablowki i nie mam MTV, ale moge pomoc, zeby w ogole cos takiego powstalo, byloby bardzo fajnie ;)
A ja sie chcialam jeszcze pochwalic, ze w kwietniu jade do Wloch, taka wymiana miedzyszkolna, jestem taka podniecona tym faktem, musialam sie pochwalic, juz nie moge sie doczekac ;) Tak chyba ladnie i cieplo jest, prawda? :D
zazdroszczę... też bardzo chciałabym pojechać do Włoch, ale w tym roku jadę do Paryża, może w następne wakacje odwiedzę Włochy. ;))
Wczoraj był ten film Zostań i niestety jestem zawiedziona moją stratą czasu znajomi mi polecali ten film no ale mi się nie spodobał a wy oglądałyście?
Ja obejrzalam pierwszych 40 minut i mnie tez niezbyt sie podobal, nie moj klimat, za malo sie dzieje ;)
COŚ Z SERII TRANSMITOWANY FILM! ;)
Dzisiaj na pewno będzie super film Krwawy diament to musi być świetny film bo gra w nim Leo DiCaprio czyli gwarancja wartego obejrzenia filmu;) <jeszcze go nie oglądałam>
Ja juz na ten film od tygodnia czekam, jak widac mamy podobne gusta ;) Ja zawsze sprawdzam "rozklad jazdy" filmow w TV juz na caly tydzien, zeby wiedzec co bedzie i czy jest na co czekac, jestem maniaczka filmowa ;)
Ja też maniaczka ..filmwebowiczka;) mam od tygodnia obsesję na tle Pawła Szajdy ;) czekam na nowy film gdzie gra główną rolę;) daje zwiastun;) jestem zniesmaczona Trzebiatowską ale trudno dla mojego obejrzę;)
http://www.youtube.com/watch?v=FEqq9zOVDWQ
Fajnie ci kama_1919 :) Też by tak chciała :) A co do filmu Zostań to zobaczyłam początek, ale był taki denny i z tego wszystkiego CSI kryminalne zagadki oglądałam :)
Jeej dziewczyny, pozazdrościć wyjazdów, koniecznie będziecie musiały zdać nam relacje ;)
Aaa tak wracając do Marsów, na MTV o 0:00 w World Stage będzie koncert 30 Seconds To Mars z Meksyku ;D
O 00:00 to ja juz dawno sobie lulam w lozku ;) Ja niestety nie mam MTV (kiedys mialam, cos sie zepsulo
i do tej pory nie ma kto naprawic ;)) Ja dzisiaj ze znajomymi ogladalam American Pie i musze powiedziec, ze calkiem fajna komedia, troche taka zboczona, ale moze byc ;))
Jak się zaczęło? Hm, chyba od ubiegłorocznego Coke Life Music Festival. Bardzo spodobał mi się sposób w jaki Marsi zorganizowali swój występ - super kontakt z publicznością, ciągle coś się działo ;) nawet całkiem spora grupa została zaproszona na scenę, co jest rzadkością ostatnimi czasy. Generalnie fanką Marsów i Jareda nie jestem i nie będę tak czy siak, ale po zaliczeniu ich koncertu zmieniłam swój stosunek do nich z całkowicie obojętnego na pozytywny ;) Po prostu świetnie się bawiłam.
Co do aktorstwa Jareda - niestety nic wybitnego nie wykreował, więc mogę stwierdzić jedynie, że jest okej.
Jako że ocieniamy tu aktorstwo nie muzykę i zabawę na koncertach - 7/10 (i to głownie za rolę w rfd ;))
ciekawe ile filmów z jego udziałem obejrzałaś? bo ja 12 i dopiero wtedy wystawiłam ocenę..bo moim zdaniem WYKREOWAŁ COŚ WYBITNEGO...
Ja oglądnęłam 3 ale i tak dałam 10/10 haha no i jestem w trakcie oglądania ale mi się nie chcą ładować :(