Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?
Ja pamietam, jakbym mogla zapomniec ;))
A mnie ostatnio wzielo na piosenki i filmiki na yt z MCR, caly czas ich ogladam, znacie moze jakies fajne?
Jared u Kimmela i Lettermana jest swietny, uwielbiam te filmiki ;)
Ja lubię teenagers ;)
Jest takie....jakby optymistyczne z jednej strony a z drugiej tekst optymistyczny nie jest....po prostu fajne jest xD
MCR lubię jeszcze oprócz tych co wymieniłyście "Dead" taka energetyczna piosenka i :famous last words: ;)
Sto lat Shannon no nie ? Ja lubię mcr mama, na na na i helena :)
rozyczka18_34 to niestety nie jest teledysk Edge of the Earth :( bo ja widziałam jakieś tam urywki Ale ja chcę cały !!!!
Kurcze!
jasne, że pamiętam o urodzinach naszego kochanego Shannimala ;****
Niech nam gra na tym swoim maleństwie jak najdłużej!!! ;D ;*
Oj.. jak mnie dawno nie było.. ile tu tematów - co do tych komentarzy i do emolskiej muzyki to się uśmiałam
A Sahnnon i to jego maleństwo ! Muah..
Ale to jest beznadziejne bo na google nie ma ! :(
A co do you can dance to wiem bo mi siostra powiedziała i aż muszę oberzeć powtórkę :))
Ja wczoraj ogladalam You Can Dance i jak takiemu gosciowi wreczali bilet (nie wiem czy wiecie o co chodzi, jesli nie ogladaliscie nigdy:)) to pozniej leciala piosenka Marsow "Closer to the edge" a ja az podskoczylam ;D
Marsjanki pomocy jestem taka przeziębiona ;( dzisiaj wzięła mnie ochota na słuchanie "Shake it "Metro Station ...ha ha ha chyba mi odbiło;) Nie słucham tego zespołu ale ta piosenka jakoś tak mi wpadła w ucho słyszałyście ten kawałek?;)
Ja słuchałam i nawet mi się podoba, ale i tak wolę Marsów :)
Priscilla22 wiem jak to jest chorym i polecam ciepłą pierzynkę, herbatkę i piosenki Marsów :))
No i domowa kuracja w domu, bo lekarze się gówno znają :))
dzięki;*** Marsów oczywiście słucham;) bo to już uzależnienie nie do wyleczenia;) tak samo jak FilmWeb i gadanie z Wami;)
Dzięki Wam i Jaredowi mam uśmiech na twarzy;) pewnie już widziałyście te foty no ale daję linki; )
http://img543.imageshack.us/i/bk5v.jpg/
http://img196.imageshack.us/i/bk7rn.jpg/
Akurat tych zdjęć jeszcze nie widziałam :)) Ja też jestem uzależniona od Marsów !!!! Życzę powrotu do zdrowia :)
Ja nie wiem :)
Niestety, ale nie wiem...Co do zdjec widzialam - ja widzialam chyba wszystkie zdjecia Jareda ;D A i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!
A właśnie lubię oglądać występy Marsów na YT i ostatnio mam wielka ochotę na oglądanie ich występów z początków kariery;) macie jakieś filmiki Jared się na początku dziwnie ubierał zauważyłyście? ;) jakieś bluzki w paski ha ha ha ;)
Wiem, bardzo dziwnie wtedy wygladal, te jego blond nieuczesane wlosy ;) i te stroje, takie lekko kiczowate ;) A filmikow to nie wiem, ja teraz ogladam duzo filmikow z MCR, bo ich nowa plyta mi sie spodobala, Gerard ma niezly glos i na koncerach swietnie spiewa, bardzo czysto, a Jared jak dla mnie troche czasami jak zaba, nie obrazajcie sie, ale to do niego pasuje, czasami bardzo seksownie fauszuje ;)) A moj brat slucha troche MCR, tak z 7 piosenek, a jak zapytalam go czy wie, kto jest wokalista, to powiedzial ze nie, zal mi takich ludzi ;D
ja mam brata i on też słucha Marsów jest jeszcze mały ale na swój wiek niezły z niego rockman uwielbia Jareda interesuje się nimi dzięki mnie albo przeze mnie bo jak to się mówi nawróciłam go;) najbardziej lubi Attack:)
a moj brat nie slucha Marsow niestety, on woli szybsze i takie rytmiczniejsze brzmienia jak wlasnie z najnowszej plyty MCR, ale dobrze, ze chociaz ich lubi, bo wczesniej caly czas sluchal rapu, czego nie znosilam ;) On sam sobie nie zgrywa piosenek, tylko z mojej mp3, wiec zawsze ma te piosenki, co ja ;)
A ja bym tam wolala miec o rok, moze dwa lata starsza siostre, chociaz nie narzekam, bo z moim rok ode mnie mlodszym bratem mozna naprawde i powaznie pogadac i sie powyglupiac, ogolnie jestesmy podobni, wiec nie jest zle :D
ja to mam siostrę i słucha Marsów, ale zawsze chciałam mieć starszego brata .. :) no ale niestety ..
Priscilla22 szybkiego powrotu do zdrowia ;]
ja też zawsze chciałam mieć starszą ;P ale mam młodszego brata, którego pomału Marsuje. ;P na komunie zażyczył sobie ode mnie triadę. ;DD
Szybkiego powrotu do zdrowia ;**
dzięki;*** już czuję się lepiej powoli robię lekcję muszę napisać list, który przeczytam za 20 lat ha ha ha napiszę o muzyce rockowej i Marsach ;) wspomnę o Was że dzięki Marsom poznałam super koleżanki;) ;***i się od nich uzależniłam;) znaczy się od gadania z Wami;)
teraz cżęsto słucham Edge of the Earth, Fallen i Capricorn ..chyba tymczasowo przerzuciłam się na pierwszą płytę ;)
ja to skaczę z jednej płyty na drugą.. :)
A moja pokręcona siostra nauczyła ostatnio naszego niespełna 2 letniego kuzyna mówić : Jared, Shannon, Tomo i 30 Seconds to Mars. Normalnie jestem taka ucieszona .. że rośnie taki mały Marsjaninek :D
Ja moze z miesiac temu tez napisalam taki list o Marsach i takich aktualnych rzeczach i chce go wlasnie odczytac za pare lat ;) Tydzien temu czytalam moje pamietniki z 2 klasy podstawowki i niezle sie usmialam, to lepsze niz gazety czy lektury ;)
Ja mam starsza siostrę. Kiedyś to się nienawidziłyśmy, ale od pewnego czasu jesteśmy można by powiedzieć nierozłączne :)) To dzięki Marsą ;)
Ja to raczej jestem z takiej wiochy (zadupia), ale ujdzie :) Ja mieszkam w woj. podkarpackim :)
Ja miałam to samo z moją siostrą cioteczna , połączyła nas muzyka i zostałyśmy najlepszymi przyjaciółkami ;)
Ja mieszkam na obrzeżach miasta na takiej wsi (niby należymy do miasta ale nie zmienia to faktu ze bardziej to wieś );)
Świętokrzyskie
Bo to prawda ;) A mowi sie tez, ze przeciwienstwa sie przyciagaja - tzn ze jak ja slucham rocka to moj chlopak mialby sluchac rapu albo techno? Jakos sobie tego nie wyobrazam ;) A ja bardzo czesto lubie rozmawiac o muzyce, ale niestety nikt nie slucha tego co ja i nikt w mojej szkole nie tanczy a ja lubie obie te rzeczy ;)
współczuję u mnie w szkole ludzi lubią tańczyć ale nikt rocka nie słucha to okropna rzeczywistość;( a z tymi przeciwieństwami to nieprawda tak samo jak kto sie czubi ten sie lubi to totalna bzdura....