Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?

Priscilla22

A dziś ur. Shannona pamiętacie?;)

Priscilla22

Ja pamietam, jakbym mogla zapomniec ;))
A mnie ostatnio wzielo na piosenki i filmiki na yt z MCR, caly czas ich ogladam, znacie moze jakies fajne?
Jared u Kimmela i Lettermana jest swietny, uwielbiam te filmiki ;)

kama_1919

czerwonowłosy Gerard jest super a ich singiel Sing przypadł mi do gustu;)

kama_1919

Ja lubię teenagers ;)
Jest takie....jakby optymistyczne z jednej strony a z drugiej tekst optymistyczny nie jest....po prostu fajne jest xD

kama_1919

MCR lubię jeszcze oprócz tych co wymieniłyście "Dead" taka energetyczna piosenka i :famous last words: ;)

Priscilla22

Pewnie że pamiętamy ;)
Pewnie teraz niezłe party chłopcy mają xD

rozyczka18_34

ja chcę na imprę jak mogli nas nie zaprosić?! ;)

Priscilla22

Jak się kiwa na początku haha;)

rozyczka18_34

Sto lat Shannon no nie ? Ja lubię mcr mama, na na na i helena :)
rozyczka18_34 to niestety nie jest teledysk Edge of the Earth :( bo ja widziałam jakieś tam urywki Ale ja chcę cały !!!!
Kurcze!

Suchar_022

jasne, że pamiętam o urodzinach naszego kochanego Shannimala ;****
Niech nam gra na tym swoim maleństwie jak najdłużej!!! ;D ;*

klaudia960417

Oj.. jak mnie dawno nie było.. ile tu tematów - co do tych komentarzy i do emolskiej muzyki to się uśmiałam
A Sahnnon i to jego maleństwo ! Muah..

Suchar_022

Tak też myślałam ale wszędzie gdzie szukałam pokazywało się właśnie to .....trzeba szukać dalej ;)

rozyczka18_34

Ale to jest beznadziejne bo na google nie ma ! :(

A co do you can dance to wiem bo mi siostra powiedziała i aż muszę oberzeć powtórkę :))

kama_1919

Ja wczoraj ogladalam You Can Dance i jak takiemu gosciowi wreczali bilet (nie wiem czy wiecie o co chodzi, jesli nie ogladaliscie nigdy:)) to pozniej leciala piosenka Marsow "Closer to the edge" a ja az podskoczylam ;D

kama_1919

Marsjanki pomocy jestem taka przeziębiona ;( dzisiaj wzięła mnie ochota na słuchanie "Shake it "Metro Station ...ha ha ha chyba mi odbiło;) Nie słucham tego zespołu ale ta piosenka jakoś tak mi wpadła w ucho słyszałyście ten kawałek?;)

Priscilla22

Nie sluchalam, ale na pewno poslucham, na razie mam glosniki popsute...;/

kama_1919

Ja słuchałam i nawet mi się podoba, ale i tak wolę Marsów :)

Priscilla22 wiem jak to jest chorym i polecam ciepłą pierzynkę, herbatkę i piosenki Marsów :))
No i domowa kuracja w domu, bo lekarze się gówno znają :))

Suchar_022

dzięki;*** Marsów oczywiście słucham;) bo to już uzależnienie nie do wyleczenia;) tak samo jak FilmWeb i gadanie z Wami;)

Priscilla22

Dzięki Wam i Jaredowi mam uśmiech na twarzy;) pewnie już widziałyście te foty no ale daję linki; )
http://img543.imageshack.us/i/bk5v.jpg/

http://img196.imageshack.us/i/bk7rn.jpg/

Priscilla22

Tez jestem trochę przeziębiona ....znowu ;(
Przetrwamy z Marsami ;)

kama_1919

Wiecie coś na temat odejścia Tima z zespołu jaki był powód? dręczy mnie to ...

Priscilla22

Akurat tych zdjęć jeszcze nie widziałam :)) Ja też jestem uzależniona od Marsów !!!! Życzę powrotu do zdrowia :)

Ja nie wiem :)

Priscilla22

Niestety, ale nie wiem...Co do zdjec widzialam - ja widzialam chyba wszystkie zdjecia Jareda ;D A i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!

kama_1919

dzięki Wam dziewczyny;) ;****

Priscilla22

I have no idea......

Co do zdjęć to nie widziałam tego drugiego i jaka czapka wgl. ;D

kama_1919

A właśnie lubię oglądać występy Marsów na YT i ostatnio mam wielka ochotę na oglądanie ich występów z początków kariery;) macie jakieś filmiki Jared się na początku dziwnie ubierał zauważyłyście? ;) jakieś bluzki w paski ha ha ha ;)

Priscilla22

Wiem, bardzo dziwnie wtedy wygladal, te jego blond nieuczesane wlosy ;) i te stroje, takie lekko kiczowate ;) A filmikow to nie wiem, ja teraz ogladam duzo filmikow z MCR, bo ich nowa plyta mi sie spodobala, Gerard ma niezly glos i na koncerach swietnie spiewa, bardzo czysto, a Jared jak dla mnie troche czasami jak zaba, nie obrazajcie sie, ale to do niego pasuje, czasami bardzo seksownie fauszuje ;)) A moj brat slucha troche MCR, tak z 7 piosenek, a jak zapytalam go czy wie, kto jest wokalista, to powiedzial ze nie, zal mi takich ludzi ;D

kama_1919

O masz brata miło ja ma tylko siostrę :(
NO żal :)

Suchar_022

ja mam brata i on też słucha Marsów jest jeszcze mały ale na swój wiek niezły z niego rockman uwielbia Jareda interesuje się nimi dzięki mnie albo przeze mnie bo jak to się mówi nawróciłam go;) najbardziej lubi Attack:)

Priscilla22

a moj brat nie slucha Marsow niestety, on woli szybsze i takie rytmiczniejsze brzmienia jak wlasnie z najnowszej plyty MCR, ale dobrze, ze chociaz ich lubi, bo wczesniej caly czas sluchal rapu, czego nie znosilam ;) On sam sobie nie zgrywa piosenek, tylko z mojej mp3, wiec zawsze ma te piosenki, co ja ;)

Suchar_022

A ja bym tam wolala miec o rok, moze dwa lata starsza siostre, chociaz nie narzekam, bo z moim rok ode mnie mlodszym bratem mozna naprawde i powaznie pogadac i sie powyglupiac, ogolnie jestesmy podobni, wiec nie jest zle :D

kama_1919

ja zawsze chciałam mieć starszą siostrę lub brata a mam młodszego;(

Priscilla22

ja to mam siostrę i słucha Marsów, ale zawsze chciałam mieć starszego brata .. :) no ale niestety ..

Priscilla22 szybkiego powrotu do zdrowia ;]

brzydula003

ja też zawsze chciałam mieć starszą ;P ale mam młodszego brata, którego pomału Marsuje. ;P na komunie zażyczył sobie ode mnie triadę. ;DD
Szybkiego powrotu do zdrowia ;**

brzydula003

dzięki;*** już czuję się lepiej powoli robię lekcję muszę napisać list, który przeczytam za 20 lat ha ha ha napiszę o muzyce rockowej i Marsach ;) wspomnę o Was że dzięki Marsom poznałam super koleżanki;) ;***i się od nich uzależniłam;) znaczy się od gadania z Wami;)
teraz cżęsto słucham Edge of the Earth, Fallen i Capricorn ..chyba tymczasowo przerzuciłam się na pierwszą płytę ;)

Priscilla22

ja to skaczę z jednej płyty na drugą.. :)
A moja pokręcona siostra nauczyła ostatnio naszego niespełna 2 letniego kuzyna mówić : Jared, Shannon, Tomo i 30 Seconds to Mars. Normalnie jestem taka ucieszona .. że rośnie taki mały Marsjaninek :D

Priscilla22

Ja moze z miesiac temu tez napisalam taki list o Marsach i takich aktualnych rzeczach i chce go wlasnie odczytac za pare lat ;) Tydzien temu czytalam moje pamietniki z 2 klasy podstawowki i niezle sie usmialam, to lepsze niz gazety czy lektury ;)

kama_1919

ha ha ha ja nawracam ludzi i poszukuje fanów niczym Echelonka;)

Priscilla22

ja jak przeczytałam mój pamiętnik to się przeraziłam jaka ja byłam głupiutka troszeczkę ;)

brzydula003

Dziewczyny drogie a z jakich miast jesteście ? :d

brzydula003

Ja mieszkam we wsi, niestety...;/ Okolo 40 km od Krakowa

brzydula003

Ja mam starsza siostrę. Kiedyś to się nienawidziłyśmy, ale od pewnego czasu jesteśmy można by powiedzieć nierozłączne :)) To dzięki Marsą ;)

Ja to raczej jestem z takiej wiochy (zadupia), ale ujdzie :) Ja mieszkam w woj. podkarpackim :)

Suchar_022

Ja miałam to samo z moją siostrą cioteczna , połączyła nas muzyka i zostałyśmy najlepszymi przyjaciółkami ;)

brzydula003

Wielkopolska;)

brzydula003

Ja mieszkam na obrzeżach miasta na takiej wsi (niby należymy do miasta ale nie zmienia to faktu ze bardziej to wieś );)
Świętokrzyskie

brzydula003

No to ja mialam tak samo, malo sie nie przewrocilam jakie dziecko ze mnie bylo to masakra ;)

kama_1919

mówi się że muzyka i taniec łączą ludzi;)

Priscilla22

Bo to prawda ;) A mowi sie tez, ze przeciwienstwa sie przyciagaja - tzn ze jak ja slucham rocka to moj chlopak mialby sluchac rapu albo techno? Jakos sobie tego nie wyobrazam ;) A ja bardzo czesto lubie rozmawiac o muzyce, ale niestety nikt nie slucha tego co ja i nikt w mojej szkole nie tanczy a ja lubie obie te rzeczy ;)

kama_1919

współczuję u mnie w szkole ludzi lubią tańczyć ale nikt rocka nie słucha to okropna rzeczywistość;( a z tymi przeciwieństwami to nieprawda tak samo jak kto sie czubi ten sie lubi to totalna bzdura....

Priscilla22

to kto się lubi ten się czubi to według mnie prawda ale nie we wszystkich przypadkach :) u mnie w szkole to dużo osób tańczy ,a rocka to moja koleżanka z klasy słucha :)