ja na razie oglądałem już ten film czytanym przez Jana Wilkansa i tego co tu czyta (wersja z tvn) https://www.youtube.com/watch?v=k1y_O6iPqkM
No masz racje ,ten lektor jest świetny .Niektóre teksty w tym filmie wymiatały : Np Kurt do Xiana -Ucz mnie ,Xian na to -Nie znam cię ,może za rok ! Albo Kurt do Xiana : Dlaczego ci faceci byli tak wkurzeni na mnie ? Xian : Bo powiedziałem im że mówiłeś że są słabymi wojownikami a ich matki uprawiają seks z mułami .Albo Xian do Kurta podczas treningu -Muszisz być szybszy od kazdego jego ciosu i kopniecią ,tylko wtedy go pokonasz .Tong Po do Kurta : Dzyszysz jak ona ,kiedy piepszyłem ją ! Ogólnie film wypas .
A jak skończył się Kickbokser o 1 .00 to przełączyłem na RTL i leciała tam ,,Uprowadzona ,, ale pod tytułem ,,96 godzin ,, Ale tylko pół filmu obejrzałem .O 2 się skonczył . Takie kino to ja rozumiem !!!
A taki alternatywny tytuł istnieje ,serio .Zresztą zobacz sobie dzisiaj program RTL na godz 23 ..Dobra ,znikam bo nie lubię chodzić póżno spać .To do jutra Mateuszu .
Ja wpierw planuję obejrzeć ,,Ściganego ,, na TVN 7 a potem od razu przełoczę się na ,,Kickboksera ,, Tylko obawiam się czy dwa filmy na raz pod rząd to nie za dużo dla ludzkiego oka ? Jakość nie lubię oglądać dwa razy pod rząd bo potem oczy trochę dostają ,a wy co na to sądzicie ?
Polsat rok temu czy dwa lata temu puścił w lipcu ,,Szklaną Pułapkę ,, Film świąteczny w wakacje .He ,he a dobrę .Jak już powiedziałem nic mnie nie dziwi w naszej telewizji .
A co będzie? Aha, ''Kickboxer'' Nie, ja to oglądałam jakiś czas temu. A dziś chcę kolejnego Bonda obejrzeć.
No przecież ''Kickboxer'' to film, w którym gra Van Damme, to chyba normalne, że o tym filmie dyskutujemy u niego na forum, a nie np na forum Schwarzeneggera. Ponadto nie robimy takiego śmietnika, jak trolle, czy ci userzy INNE. Bo tam jak się wejdzie, to rzeczywiście aż ręce opadają.
Co ma z Van Dammem wspólnego zwykłe relacje komunikatywne, jak w postach powyżej? Mianowice "Kewin sam w nowym jorku", "Szklane pułapki" "sami swoi" ? Forum z wyrażania opinii i dyskutowania na temat owego aktora przekształciły się w zwykłe rozmowy, odbiegające od tematu. Przeczytaj dwa razy, nim odpiszesz.
Jakoś nikomu innemu to nie przeszkadza. Nagle przyszedłeś i robisz z igły widły. Przynajmniej potrafimy normalnie rozmawiać, bez używania inwektyw w swoją stronę. Są święta, więc proszę, byś nie wywoływał kłótni ze mną.