Słaby aktor,pozer,pewnie jego rola w niezniszczalnych 2 będzie żałosna co popsuje cały film.
Van Damme jest spoko . Miał wiele fajnych filmów na swoim końcie . A w Niezniszczalnych 2 jego rolą bedzie świetna . Tak mówił w wywiadach sam Stallone .
Ja nie jestem Stallone i wiem,że filmu się nie ogląda dla aktorów ale jak kogoś nie lubię to mój pech lecz tak czy siak na niezniszczalnych pójdę.Po prostu nie lubię jego osobowości.
Ok .Rozumniem .Ja skolei nie przepadam za Stevenem Seagalem ,chociaż kilka świetnych filmów nakrecił ,tu trzeba odać mu szacunek
Po prostu słyszałem od paru osób,plus też było w tv o tym ileś lat temu(wiem to nie dowód)ale(http://film.wp.pl/idGallery,7448,idPhoto,250657,galeria.html?ticaid=1e fac),nie chodzi o jego zawał xd ale o komentarz pod tym artykułem(może to też nie mega dowód lecz ci tak czy siak 2 100% nie udowodnię)
ja gdzieś czytałem że to nieprawda że nigdy takiego czegoś nie było :) a zwału też nie miał http://film.wp.pl/id,112862,title,Jean-Claude-Van-Damme-nie-mial-zawalu,wiadomos c.html tak to jest ktoś puści głupią plotki i robi zamieszanie
Możesz sobie wolić Gibsona, masz do tego prawo, ale nie trzeba rzucać mięchem w Van Damme'a, bo akurat ja też go lubię i to co piszesz jest na prawdę nieprzyjemne. JCVD, to wspaniały aktor, zagrał w świetnych filmach, do tego znakomity fighter i to się ceni ;-) Każdy ma mocne i słabe strony - tacy już jesteśmy ;-)
Nie zrobiłem tego specjalnie więc przepraszam lecz tak czy siak zazwyczaj wszyscy obrażają to co ja oglądam itp więc nie jesteś jedyny(mam tu na myśli właśnie filmweb).
Dlatego nie jest na rękę obrażanie. Ty obrazisz np mojego aktora, ja obrażę Twojego i co nam z tego przyjdzie, do czego doprowadzi? Tylko do sporu. Tytuł tego tematu jest uwłaczający, ale reszta już nie. Wyraziłeś swoje zdanie i ok.
Aha i chciałam dodać, że piszesz z dziewczyną, a nie z chłopakiem ;-)
Ok i następnym razem ułóż taki temat, by nie prowokował do rzucania mięchem w Ciebie ;-) Najlepiej, związany z aktorstwem danego aktora jego filmów. A prywatne życie gwiazd lepiej omijać szerokim łukiem, bo to nie nasza sprawa.
Tak samo myślę jeśli chodzi o Gibsona.
Jesteś jedyną osobą,która mnie za takie rzeczy nie zbluzgała hehe.Nie,żebym wszystko obrażał itp itd lecz czasami jacyś debile się natrafią(takie cwaniaczki)jacy to oni nie są i cię bluzgają od nie wiadomo kogo.
Przy tym temacie nie ma takiej osoby, która by Cię zbluzgała. @prof_mateusz27 i @bradock są porządnymi userami na filmwebie za co mogę poręczyć. Odparli tylko Twój atak swoimi argumentami i.. ja się z nimi zgadzam.
No wiesz, staram się być wyrozumiała, ale czasami inni nie potrafią spuścić z tonu i kozakują na całego, wtedy trzeba takim uszu natrzeć. Ty jak widzę trochę wziąłeś sobie do serca to, co pisałam powyżej i cieszę się z tego, bo teraz przynajmniej można z Tobą wejść w dyskusję. Gdyby było odwrotnie i gdybyś dalej obrażał Van Dame'a nie mając ku temu dowodów, które potwierdzałyby Twoje słowa, to nie wracałabym do tego tematu, a Ciebie olałabym jak pospolitego trolla.
Ok,ale ja nie jestem trollem bo zazwyczaj wszystko jest dla mnie w porządku(filmy,aktorzy itp) i nie zjeżdżam ich nawet gdy mi się jakoś nie podobają.Z tymi bluzgami nie miałem bardziej na myśli filmwebu tylko ten durny cwaniacki youtube.
Aha i chciałam też dodać, że w Niezniszczalnych 2 Van Damme zapewni nie lada wrażeń. Więc nie należy przekreślać jego możliwości w Ex2.
Ok,jego rola może będzie ciekawa i nie zagra w niej źle ale nie zbyt go lubię i dla tego wątpię,że będzie mi się oglądało sceny z nim jakoś mega fajnie ale w tej części będzie niezła rozpierducha więc chyba nie będę przesadnie na niego zważał :D
To już zależy od Ciebie jak odbierzesz ten film. A może zmieniasz zdanie o Van Dammie po obejrzeniu tego filmu - ;-D
Van Damme gra dosyć dobrze, jego filmy są co jest ważne ciekawe, są o czymś nie jak Seagala produkcja idąca w ilość, takie same za każdym razem, nudne jak flaki z olejem. Filmy w których gra JCVD nie sa na jeden raz i zapomnij, można do nich wracać, warto iść do wypożyczalni. Seagal powinien zmienić reżysera, albo tą osobę co scenariusze pisze bo jest padaczka jak na razie - może nie zawsze ale w dużej większości, niech schudnie i kupi sobie patelnie z żeliwa :)
mylisz go z gibsonem...
to mel gibson to alkocholik, antysemita,brutal. Niestety, człowiek ten zbłądził z drogi dobra i miłosierdzia. Zgubiła go sława, pieniądze. Przykro patrzeć jak przykładny ojciec i mąz w stanie upojenia alkocholowego przekraczającego wszelkie normy społeczne znęca się nad żoną. Obrażanie niewinnego narodu żydowskiego o wywoływanie wojen jest podłe i może paść z ust zdeprowanego człowieka jakim stał sie Mel Gibson. Ten opętany przez szatana 56 letni mężczyzna założył nie uznawaną przez Kośció wspólnote Kościoła Katolickiego Świętej Rodziny. W Bogu słowa: miłość, wierność. nadzieja, ufność, miłosierdzie splata się w jedno wielkie "kocham", dlatego mam nadzieje że ten biedny degenerat zostanie uratowany przez naszego wybawce, który umarł na krzyżu za nasze grzechy . Na jego przykładzie widać co sława i pieniądze robią z dobrymi ludzmi. Jego duszą włada Szatan a imie jego Legion. W stanie upojenia alkoholowego jechał samochodem mógł zabić wtedy, wiele owieczek Pana Naszego Jedynego dlatego boję się o jego miejsce w niebie u prawicy Boga. Moim jedynym Panem jest Jezus i w niego wierzę. Mel Gibson stworzył Kościół tylko dla wybranych i czerpie z tego korzyści materialne co jest czynem karygodnym. Jako człowiek wierzący boję się o dusze Gibsona. Mnie zbawi Bóg, więc jestem o siebie spokojny. A Żydzi są bardzo doświadczonym narodem w histori. Podczas II WŚ zginęlo wiele milionów Źydow tylko dlatego, że różnili się od innych ludzi. Cały czas są prześladowani bez powodu. Twoje słowa o Źydach świadczą o wpływie masonerii na twój umysł. Mój temat nie miał na celu obrażanie kogokolwiek, ujawnia jedynie prawdę o Gibsonie - ojciec 7 dzieci i tyran w jednym.
Słowo alkohol piszemy przez ,,H'', a nie ,,CH'' - chciałam uprzejmie upomnieć szanownego Polaka, by nie robił takich błędów ;-)
*gibson bral w zyle i podpalil psa sharon stone
koko gibson spoko
wsadza zonie noza w oko
wszyscy razem sie napijmy
potem zony nasze bijmy