Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 759 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jako 3. i 5. żona. Pomiędzy była 4. (inna ;) ) jak wyczytuje z filmwebowych danych, godne podziwu, że wrócili do siebie (po raz drugi, pomimo, że po rozstaniu była ta inna i to żona) i są razem 11 lat.

Ale śmieszne.

Mowiacy_do_reki

żałośni jesteście jak małe dzieci :)

dominik1989

A niby, co jest żałosnego we mnie?

To właśnie ty jesteś żałosny tym, jak próbujesz podbudować swoją wartość psiocząć na innych.

Najprościej jest w takiej sytuacji stać z boku i formułować idiotyczne komentarze.

Inni tego jakoś nie robią, tylko ty, a wiesz dlaczego? Bo jesteś baranem.

dominik1989

Ty jesteś jeszcze bardziej żałosny, bo nie dotyczy ciebie ta wymiana, a sam do nas ciągle piszesz.

dominik1989

Skoro branie udziału w takiej dyskusji jest żałosne, to dlaczego sam się do niej podpinasz?

dominik1989

Zresztą swój poziom pokazałeś pisząc o mnie na starcie, że jestem lamusem, mimo że nie miałeś ku temu powodu, bo nic tobie nie zrobiłem, ani swoim stylem pisania na to nie zasłużyłem, a to że prowokuje trolla, to akurat zasługa.

Jaki wniosek? To dominik1989 jest lamusem, który musi podbudować swoją wartość. O taki gimbusek.

Mowiacy_do_reki

Ty naprawdę jesteś powalony ale się rozpisałeś :P

dominik1989

Stwierdziłem tylko fakt jak ty odpowiadasz tego gościom, co cię wyzywa od lamusa. To znaczy, że ci się to podoba. Tylko stwierdziłem fakt, że ładnie się bawicie wyzywając się od lamusów. .I do tego ty go prowokujesz.

P,s A teraz poprawiasz sobie ego wyzywając mnie masz niską samoocenie.

użytkownik usunięty
dominik1989

fajny jest, nie? po co kupowac sobie cho.mika, pieska, skoro taki mowiacy_do_reki dostarczy ci mnostwo zabawy

Ta teraz szuka moich postów i odpowiada na nie hehe.

Odżyłeś? Brawo. Masz fana, wspiera cię.
Powtarzając po tobie: znalazłeś idiotę równego sobie.

A pamiętasz, że nazwał cię lamusem? To nic. Masz poważniejszego wroga. Mnie. To dla mnie komplement, że sprzymierzyłeś się z osobą, która cię obrażała przeciw mnie.

Mowiacy_do_reki

Za takie coś powinieneś dostać bana bo prowokujesz go :P

dominik1989

4 posty, hahahaha.

Znowu płaczesz, biedaku?

Zawsze mnie bierz śmiech, jak jakiś pajac cwaniakuje, wyzywa innych, a potem jest biedną ofiarą, ofiarą losu.

Po co sam zaczynasz i mnie obrażasz, jak potem lecisz z płaczem do mamusi. Myślałeś, że pozostawię twoje chamstwo bez odpowiedzi?

Ano rozpisałem się. To twoja jedyna odpowiedź? A riposta? Brak chyba argumentów, co? Zabolało, bo trafiłem cię ładnie.

Zresztą po co mam dyskutować z chamem. Potrafisz jedynie obrażać. Nazwałeś mnie lamusem, bo na obraźliwe teksty prawdziwego lamusa odpisywałem ze spokojem. Tylko dlatego. Sam sprowokowany zachowujesz się jeszcze gorzej niż ten prawdziwy lamus. Teraz powinno przyjść kilku ludzi i nazwać cię lamusem, bo na to zasłużyłeś.

Mowiacy_do_reki

Bla bla bla już skończyłeś dzieciaczku. Głupszemu się ustępuje, więc już kończę ta głupia grę. Nawet nie czytam te twoje wypociny, bo nie ma sensu. Bo jak zwykle ciągle to samo. Chyba z Encykopedii bierzesz te swoje teksty.

dominik1989

Jesteś żałosny, dzieckiem właśnie jesteś, widząc to w jaki sposób odzywasz się do innych. Jesteś wyjątkowym chamem.
Zacząłeś mnie wyzywać i oczekujesz, że będę dla ciebie miły, a skoro nie jestem, to jestem dzieckiem. Żenada, to jakim kretynem jesteś.
Oczekujesz szacunku od człowieka, którego bez powodu na samym starcie wyzywasz. Zastanów się nad sobą, bo widzę, że masz nie po kolei w głowie. Więcej. Jesteś wyjątkowo ohydnym burakiem i gburem.

Nie masz argumentów, więc bla bla?

Głupszemu tak? Nie jesteś na pewno mądrzejszy, jesteś jedynie chamski.

Wykaż mi moją głupotę? Masz jakiś argument? Ja podałem ich mnóstwo, a ty rzucasz jedynie wyzwiskami bez poparcia.

W dyskusji niczego nie dowiodłeś, nie przedstawiłeś żadnego sensownego argumentu, więc jakim prawem mnie oceniasz?

Potrafisz jedynie wyzywać, bo tylko tak potrafisz dyskutować, wyzywając. Twoje pisanie nie ma sensu i dlatego twierdzisz, że moje pisanie. Typowe dla idiotów. Wmówić innym, że swoje cechy i czyny.

Skoro nie masz sił na potyczki ze mną, to po co w ogóle zaczynałeś.

Wyzywasz kogoś i liczysz, że ktoś ci przyzna rację? Lecz się.

dominik1989

W tym właśnie temacie jest widoczne, jak mnie zwyzywałeś i to bez żadnego powodu. Nie ośmieszaj się chociaż tutaj. W innym tematach możesz kłamać, ale tutaj?

Jesteś lamusem.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

Leż lamusie

No ale popis, brawo.

Mowiacy_do_reki

Kolejny rozwód:
http://www.tmz.com/2015/03/20/jean-claude-van-damme-divorce-filed-wife/

pavel16

Zdradzał ją z prostytutkami z Rumunii.