Megahit: Uniwersalny żołnierz: Powrót - 20:10 wtorek, 24 kwietnia POLSAT
Gwiazdorski piątek: Ryzykanci - 21:00 piątek, 20 kwietnia POLSAT FILM
Inferno: Piekielna walka - 20:05 czwartek, 26 kwietnia TELE 5
jeszcze w ch uj czasu na te seanse, ale dzięki :) wpiszesz to może do mojego tematu, który założyłem dosyć dawno o filmach z Van Dammem w TV?
nie tam, nie przesadzaj ;)
Największy burdel zrobił mi johnnythegood zawracając wszystkim dupę o wysyłanie mu filmów z VHS :p
Żałosne ;P
podwójne uderzenie pamiętam w zeszłe wakacje w sierpniu, zupełnie, jak w marcu zeszłego roku leciał Nieuchwytny Cel - myślę, że Double Impact puszczą nie bawem :)
no, jeden z moich ulubionych filmów z nim ;) ma swój klimat, muzykę ;) i jeszcze ta walka w tej elektrowni :D
Kto oglądał Uniwersalnego żołnierza 2 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????
Ja kawałek, bo oglądałęm Mecz Barcelona-Chelsea, nie jest to film z najwyższej półki, co z resztą wskazuję średnia (5,2), ale nie był też najgorszy...
ja tam na średnią nie patrze bo nie które filmy z niska średnią są dobre a niektóre z wysoką jebnięte
Wie ktoś może jak nazywa się film, w którym bohater którego gra Jean planuje zabić ludzi, którzy zabili jego zonę i bodajże dziecko .. ?
dzięki ;) oglądałam go pare lat temu, a czytając opis Msciciela jakoś mi się ie zgadzało, ale skoro mowisz ze to ten to pewnie tak jest :)
Dziecka nie zabili tylko porwali to po 1, po 2 jest to Mściciel na 200%, nawet dobry film z Van Dammem, rok 2004 przypominam :)