Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme
petitki_lubisie

zapomnaialas ze wysportowany, a to chyba jego najwazniejsza zaleta;) Co do przystojnosci to np. nie w moim typie, ale i tak go lubie;)

kryptonim_zajec

Przystojny - tak, utalentowany - tak, bogaty - oczywiście, wysportowany - jak najbardziej, ale, czy taki fajny. No nie wiem. Słyszałam o nim wiele złego. A to, że bił swoje byłe żony i, że jeździł po pijanemu. Już sam fakt, że rozwodził się chyba z pięć razy wskazuje na to, że wcale nie jest taki super. Naprawdę lubię jego filmy, bardzo lubię go oglądać na ekranie, ale to chyba nie jest jednak taki ideał faceta.

meell

to se szukaj ideału , moze chcesz mojego psa ? on tez taki silny nie bije zon itp .

master307

To do mnie to było? Ja nie mówię, żeby szukać ideału tylko, że dziewczyna, która założyła ten temat pisze, że to ideał, a ja się z tym nie zgadzam i tyle. A poza tym na świecie nie ma ideałów, ale jak już coś to napewno nie chciałabym być z kimś kto bije kobiety, bo to napewno nie jest idealny facet.

meell

skad wiesz ze bije kobiety ? dowody prosze ze zdjeciami

master307

Nie mam zdjęć, ale tak słyszałam i czytałam. A poza tym wiele osób tak twierdzi. Na przykład niektórzy z tego forum. Ale wiadomo, że jest pełno plotek - ja też bym chciała, żeby to była nieprawda, ale ciągle się te zarzuty powtarzają, więc nie wydaje mi się, żeby to były jednak plotki.

meell

lol rozwaliły mnie twoje 2 i 3 zdania , tak jakby osoby z tego forum znali zycie van damma

master307

A mnie do rozbawienia wystarczyło twoje jedno powyższe zdanie. Widzę, że nie zrozumiałeś. Nie twierdzę, że znają jego życie, ale, że niektórze także słyszeli o tym o czym już wcześniej wspomniałam. Nie tylko ja tak twierdzę, bo ktoś z tego forum także o tym kiedyś pisał. A ty się mnie pytasz skąd to wiem, więc odpowiadam, że kiedyś o tym czytałam i tak słyszałam itd i, że nie tylko ja tak twierdzę. Ty też nie znasz jego życia, a temu zaprzeczasz. Ok, nie chce już dłużej o tym gadać, bo to nie ma sensu. Pewnie to i tak tylko plotki, a jak nie to trudno - to jest jego życie. Ja wolę się skupić na jego grze aktorskiej, która moim zdaniem jest bardzo dobra.

petitki_lubisie

Nie był i nie jest ideałem bo ideałów nie ma ;-D
PS:Szczególnie jako aktor nie jest ideałem

Bondman

ale jest wielką gwiazdą :)

prof_mateusz27

nie tylko gwiazdą jest super ambitnym człowiekiem i mistrzem Stuk Walki :)

kewin948

no i to :)

Bondman

Ale jako aktor kina akcji był naprawdę dobry ,nakrecił wiele znakomitych filmów np Krwawy Sport ,Cyborg ,Wykonać Wyrok czy Podwójne Uderzenie które stały się klasykami i weszły na stałe do kanonu kina akcji .

petitki_lubisie

Zgadzam się =)
Wysportowani aktorzy zawsze są super :)