Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 203 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

matko jakie on miał boskie ciało,jak on walczył kiedy byłam małą dziewczynką to się w nim podkochiwałam.Dzisiaj to jakaś niepodobna do siebie dziadowina pokracznie machająca nogami,uważam że powinien już zejść ze sceny,tym bardziej że obecnie jego filmy to straszna bieda.

użytkownik usunięty

Super że ktoś się ze mną zgadza.

no no no

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Chyba Dorotka nie wyczula ironii

nom.

Dorota_Kolmus

,,niepodobna do siebie dziadowina pokracznie machająca nogami ,, Te słowa nie powinny paść w stosunku do takiej legendy jaką jest Jean Claude Van Damme alians ,,Mieśnię z Brukseli .

bradock

No ale padły bo takie mam zdanie na jego temat.

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

Chciałabym " tak pokracznie" wymachiwać nogami jak dożyję wieku JCVD i mieć taką formę. Zapewne zadziwi nas jeszcze nie raz. Dla mnie nadal jest przystojny i trzyma się rewelacyjnie. Niestety nie stajemy się coraz młodsi, każdego czeka starość. Również podkochiwałam się w nim jako nastolatka i ciągle go lubię:)

Nie powiem że go nie lubię,ale wolę zapamiętać go jako "ciacho" niż jako dziadka który próbuje zgrywać twardziela.

Dorota_Kolmus

Poczekajmy aż Ty będziesz w jego wieku i będziesz zgrywać "ładną i zgrabną" kobietę.

szkielet1990

Nikog nie będę zgrywała,będę po prostu sobą.

Dorota_Kolmus

ale klatą nadal świeci przy kazdej mozliwej okazji, a popatrzec juz nie ma co:)

użytkownik usunięty
pahero

No nie powiedziałabym.

Dorota_Kolmus

Tyle, że w tych obecnych latach Van Damme miał jeszcze kilka naprawdę świetnych filmów(Skazany na Piekło, Aż Do Śmierci, Krzyżowy Ogień, 6 kul), które zasługują na ocenę 8/10 w górę. Obejrzyj te filmy, a potem się wypowiadaj.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Dokładnie. Zwłaszcza " Aż do śmierci" bardzo mi się podoba bo pokazał się z innej strony. Potrafi zagrać ale ciągle nikt w niego nie wierzy.

Narkomana zagrać wcale nie jest łatwo. :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Oglądałam cykl reality show z nim " Jean Claude van Damme: Behind closed doors" na you tube i naprawdę urzekł mnie ten facet bo nigdy się nie poddaje i naprawdę ciepły i dobry z niego człowiek. Ma ciągle to "coś" i pomimo starzenia się to ciągle widać. Żywa legenda. Fajnie,że wyszedł na prostą po załamaniu i narkotykach.

Ja go na BBC widziałem, i też dobry, sympatyczny człowiek sięz niego wydaję. Zdecydowanie w odróżnieniu od Seagala. :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Ostatnio oglądałem 6 kul acz słowo świetny za mocne w tym wypadku. Film całkiem niezły ale dalej to kino akcji, a zapowiadał się inaczej szkoda trochę. Nieźle wypadł Jean, natomiast pozostali to porażka. Powiem, że to typowy film B bez fajerwerków można spokojnie obejrzeć i tak bije na głowę te nowe Seagala filmy.

Dla mnie był świetny 9/10. ;)

AdamBayern01

Nie chcę oglądać jego zmarszczek to raz,dwa nie pouczaj mnie kiedy mam się wypowiadać.

Dorota_Kolmus

Bo mówisz nieprawdę, więc mam prawo, to raz. Dwa, jeżeli nie chcesz oglądać jego zmarszczek, to po do oglądasz jego filmy nadal? Wiedz, że te filmy, które wyżej wymieniłem są naprawdę dobre jak na aktora, który najlepsza lata ma już za sobą.

AdamBayern01

Ja ostatnio ściągnełem sobie tego ,,Niebezpiecznego Człowieka ,, z Seagalem i tak po skrócie leko przeleciałem , co i jak i po krótkiej analizie :Gniot jak Chu*j .Nie wiem ,może jak usiąde i w całości obejrze to zmienie zdanie ale wątpię .

bradock

Bradock widziałeś? Będzie dziś wieczór z b klasowym kinem na tele 5. Będzie ''Wściekłość i sprawiedliwość'' o 20.00 , a zaraz po tym ''Wściekłość i sprawiedliwość 2''.

karoman4

Serio ? To muszę obejrzeć ,bo lubię te filmy .Dzięki za info ,bo nic o tym nie widziałem .

karoman4

Ale racje ,sprawdziłem i masz racje .A na TVN 7 ,,Ultimatum Bourne'a .Jest co wybierać .

bradock

Nie ma za co, Bradock.

Ja oczywiście wybrałabym kino akcji z Rothrock i Nortonem, ale tam reklamy będą. Jutro sobie te filmy obejrzę na zalukaj, bo dziś chyba nie dam rady nic ogarnąć, bo zmęczona jestem.

karoman4

Aha ,rozumiem .Zmeczona po szkole pewnie .

bradock

Tzn wczoraj byłam w szkole od 8.00 do 18.00. A dziś do babci pojechałam i trochę jej pomogłam w domu.

karoman4

Akurat dziś miałem czas i mogłem se coś obejrzeć... a otym nie wiedziałem. szkoda

AdamBayern01

Prawdą jest że już się zestarzał,prawdą jest że ma zmarszczki i wyglada raczej żałośnie próbując zgrywac chojraka.Nowe filmy mnie nie interesują z wcześniej wymienionych powodów.

Dorota_Kolmus

,,Wygląda żałośnie próbując zgrywać chojraka ,, A co ma wiek do twardzielstwa ? Widziałaś kiedyś w akcji Charlsa Bronsona ? Widziałaś Connerego jak wymiatał w Twierdzy ? http://www.youtube.com/watch?v=v1GkvHuG-aU

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=qD5GtohtRYU

Dorota_Kolmus

Nie pozostaje mi nic innego, jak powiedzieć kulturalnego spier.dalaj z tego forum. Nie masz żadnych argumentów na swoje stanowisko. Obejrzałaś z nim kilka filmów i to, że jest stary, oceniasz go jakby grywał w gniotach niczym Steven Seagal, a tak nie jest. Kobieto, ciekawe jak Ty będziesz wyglądała w wieku 52 latach, bo Jean Claude Van Damme na chwilę obecną trzyma się świetnie. I w dodatku gra w filmach innych, niż 20 lat temu. Czego od niego chcieć więcej.?

AdamBayern01

Nie ma czegoś takiego jak kulturalne spier.dalaj.

Tak więc bucu musisz pogodzić się z tym że Van Damme to pomarszczona śliwka która powinna zająć się czymś pożytecznym zamiast zgrywać twardziela.

AdamBayern01

Po co wy z tym dyskutujeci z tym? poczytajcie sobie inne wypowiedzi tego urzytkownika. zwykły cięki troll

prof_mateusz27

Inne wypowiedzi na jakich/kogo forach, Mateo?

AdamBayern01

No tej Dorotki. Adam

prof_mateusz27

No wiem, wiem ;) Ale na jakich forach się jeszcze ona udziela?

AdamBayern01

Na INNE.

karoman4

Dobrze Kasiu, popatrzę :) Wiesz z jakiego filmu mój avatar? ;>

AdamBayern01

''Kickboxer''.

karoman4

Dokładnie tak.:) Zdjęcie Van Damma podczas walki z tajskim wojownikiem tuż przed wielką walką z Tong Po.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Fajny masz ten avatar:) Ja musiałam swój zmienić bo zaczęto mnie z kimś mylić albo dwuznacznie rozumieć a zalogowałam się tu , żeby dzielić się wiadomościami i zamiłowaniem do Jean Claude van Damma:)

Właśnie, najlepszego z okazji dnia kobiet :)

AdamBayern01

Wszystkiego najlepszego... Adam :)

prof_mateusz27

Wzajmnie Mateo ;)

AdamBayern01

Rok temu mieliśmy podobny dialog :) hehe

prof_mateusz27

Właśnie pamiętam :D