Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 462 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Wybieramy najładniejszą kobietę która grała u boku Van Damma w jego filmach .
Oto moja ulubiona 5 :
1 Alonna Shaw (Podwójne Uderzenie )
2 Natasha Henstridge (Maksimum Ryzyka )
3 Deborach Richter (Cyborg )
4 Leach Agres (Krwawy Sport )
5 Cynthia Gibb (Wykonać Wyrok )

Teraz wy podawajcie swoje typy .

bradock

Bardzo dobry temat, miałem taki podobny założyć o scenach seksu z Van Dammem i tymi Paniami. Jeżeli chodzi o moją ulubioną zapomniałeś, bądź też nie dodałeś Rosanna Arquette Uciec, ale dokąd ;)

AdamBayern01

Dzieki Adamie ,ze ci się podoba mój temat .Wiesz co zapomniałem o Rosannna Arguette ale musiał bym się dłużej zastanowić czy umieścić ją w czołówce

bradock

Wiesz, mi się ona bardzo podoba(na rok 1993 jako młoda), jest to, że tak powiem "mój typ" :)

bradock

Leach Agres (Krwawy Sport )
Ally Walker (Uniwersalny żołnierz)
Vivica A. Fox (Korpus weteranów)
Rosanna Arquette (Uciec, ale dokąd)
Ta z krzyżowego ognia (nie wiem jak się ona nazywa)

prof_mateusz27

Zobacz w obsadzie tego filmu.

karoman4

A dla Kasi mam inne ale też ciękawę pytanie : Kto twoim zdaniem był bardziej przystojniejszy w roli Bonda Sean Connery czy Roger Moore ?

bradock

Dziękuję, że znalazło się pytanie dla mnie.
A wiesz, bardziej podobał mi się Connery za młodu.

karoman4

Ja też lubiłem Connerego bardziej jako Bonda niż Rogera ale np mojej kuzynce bardziej podobał się Roger Moore .Natomiast niedawno mój kuzyn był z swoją dziewczyną na Skyfall i mówił ze jego dziewczynie podobał się Craig .Głównie dlatego ze pokazywał w tym filmie swoje ładne umięśnione ciało .

użytkownik usunięty
bradock

Ja chyba wolę jako Bonda Rogera.

Bondy z Rogerem były fajne ,lekkie ,dużo akcji ,kaskaderki ,dużo humoru ,dużo seksownych kobiet ,egzotyczne krajobrazy itp .W latach 70 to były najlepsze filmy akcji .

prof_mateusz27

Wiedziałem ze dasz Ally Walker ,raczej podejrzewałem .W sumie też ładna kobieta ,fajnie też zagrała w Uniwersalnym Żołnierzu ,bez wątpienia dzięki niej ,Van Dammowi i Lundgrenowi ten film wyszedł zajebisty .

bradock

Ona mi pierwsza na myśl przyszła :) Świetnie tam zagrała.

prof_mateusz27

W filmach z Van Damme występowało wiele ładnych kobiet ale nic nie przebije Kobiet i Dziewczyn występujących w filmach u Chucka Norrisa ! Tam to dopiero grały prawdziwe talenty jeśli chodzi o urodę .Wiele z nich śmiało mogło by grać dziewczynę Bonda .Notabene jedna z dziewczyn Chucka była na prawdę dziewczyną Bonda a mowa tu o Barbarze Carrera z Samotnego Wilka która zagrała u boku Seana Connerego w nieoficjalnym Bondzie ,,Nigdy nie mów nigdy ,, A najśmieśniejsze jest to że Chuck był najbrzydszy ze wszystkich twardzieli kina akcji( Oprócz Bronsona ) a grały przeważnie u niego najładniejsze aktorki czy kobiety .

bradock

No możliwe ale nie mów mi tutaj że Bond miał zawsze najładniejsze dziewczyny. Słyszałem, że kobietą się podoba Brosnan a Chuck to nie wiem nie słyszałem nic o nim w tym temacie a nie oceniam "urody" facetów.

prof_mateusz27

To ja Wam Panowie powiem, który z nich był przystojniejszy. Otóż porównując Bronsona z Norrisem, to stwierdzić mogę, iż Chuck Norris był przystojniejszy od Bronsona.

karoman4

Tobie wierze :)

prof_mateusz27

Dobrze wiedzieć i dziękuję za zaufanie. ;-D

karoman4

ogólnie chodziło mi że jesteś kobietą :)

prof_mateusz27

No to, że jestem kobietą, jest faktem niepodważalnym. ;-)

karoman4

ty tutaj jesteś specem od tego który jest przystojniejszy :)

prof_mateusz27

No wiesz, teraz to i co niektórzy mężczyźni dostrzegają męskie piękno, a nie kobiece. ;-D

karoman4

Też uważam, że Norris jest przystojniejszy.

prof_mateusz27

Tylko tak napisałem z ciekawości ze w filmach Chucka fajne kobiety grały ale ok

prof_mateusz27

a wybacz pomyliłem się chodziło ci o Bronsona a ja przeczytałem Brosnana. zawsze mi się mylą

bradock

dałbyś jej tutaj na tym zdjęciu 50 lat ? bo ja w życiu NIE http://1.fwcdn.pl/ph/70/67/527067/342204.1.jpg

prof_mateusz27

albo na tym http://1.fwcdn.pl/ph/70/67/527067/342152.1.jpg

prof_mateusz27

No nie dałbym jej tyle ,młodo wyglada rzeczywiśćie .

prof_mateusz27

Ode mnie otrzymała by maksymalnie 30 lat :D

bradock

Mia Sara :D z Strażnika czasu!!

bradock

Rosanna Arquette (Uciec Ale Dokąd)
Leach Agres (Krwawy Sport)
Natasha Henstridge (Maksimum Ryzyka)
Cynthia Gibb (Wykonać Wyrok)