Wybieramy najładniejszą kobietę która grała u boku Van Damma w jego filmach .
Oto moja ulubiona 5 :
1 Alonna Shaw (Podwójne Uderzenie )
2 Natasha Henstridge (Maksimum Ryzyka )
3 Deborach Richter (Cyborg )
4 Leach Agres (Krwawy Sport )
5 Cynthia Gibb (Wykonać Wyrok )
Teraz wy podawajcie swoje typy .
Bardzo dobry temat, miałem taki podobny założyć o scenach seksu z Van Dammem i tymi Paniami. Jeżeli chodzi o moją ulubioną zapomniałeś, bądź też nie dodałeś Rosanna Arquette Uciec, ale dokąd ;)
Dzieki Adamie ,ze ci się podoba mój temat .Wiesz co zapomniałem o Rosannna Arguette ale musiał bym się dłużej zastanowić czy umieścić ją w czołówce
Leach Agres (Krwawy Sport )
Ally Walker (Uniwersalny żołnierz)
Vivica A. Fox (Korpus weteranów)
Rosanna Arquette (Uciec, ale dokąd)
Ta z krzyżowego ognia (nie wiem jak się ona nazywa)
A dla Kasi mam inne ale też ciękawę pytanie : Kto twoim zdaniem był bardziej przystojniejszy w roli Bonda Sean Connery czy Roger Moore ?
Ja też lubiłem Connerego bardziej jako Bonda niż Rogera ale np mojej kuzynce bardziej podobał się Roger Moore .Natomiast niedawno mój kuzyn był z swoją dziewczyną na Skyfall i mówił ze jego dziewczynie podobał się Craig .Głównie dlatego ze pokazywał w tym filmie swoje ładne umięśnione ciało .
Bondy z Rogerem były fajne ,lekkie ,dużo akcji ,kaskaderki ,dużo humoru ,dużo seksownych kobiet ,egzotyczne krajobrazy itp .W latach 70 to były najlepsze filmy akcji .
Wiedziałem ze dasz Ally Walker ,raczej podejrzewałem .W sumie też ładna kobieta ,fajnie też zagrała w Uniwersalnym Żołnierzu ,bez wątpienia dzięki niej ,Van Dammowi i Lundgrenowi ten film wyszedł zajebisty .
W filmach z Van Damme występowało wiele ładnych kobiet ale nic nie przebije Kobiet i Dziewczyn występujących w filmach u Chucka Norrisa ! Tam to dopiero grały prawdziwe talenty jeśli chodzi o urodę .Wiele z nich śmiało mogło by grać dziewczynę Bonda .Notabene jedna z dziewczyn Chucka była na prawdę dziewczyną Bonda a mowa tu o Barbarze Carrera z Samotnego Wilka która zagrała u boku Seana Connerego w nieoficjalnym Bondzie ,,Nigdy nie mów nigdy ,, A najśmieśniejsze jest to że Chuck był najbrzydszy ze wszystkich twardzieli kina akcji( Oprócz Bronsona ) a grały przeważnie u niego najładniejsze aktorki czy kobiety .
No możliwe ale nie mów mi tutaj że Bond miał zawsze najładniejsze dziewczyny. Słyszałem, że kobietą się podoba Brosnan a Chuck to nie wiem nie słyszałem nic o nim w tym temacie a nie oceniam "urody" facetów.
To ja Wam Panowie powiem, który z nich był przystojniejszy. Otóż porównując Bronsona z Norrisem, to stwierdzić mogę, iż Chuck Norris był przystojniejszy od Bronsona.
dałbyś jej tutaj na tym zdjęciu 50 lat ? bo ja w życiu NIE http://1.fwcdn.pl/ph/70/67/527067/342204.1.jpg