Może ktoś ten wywiad przetłumaczyć bo słabo umiem angielski www.youtube.com/watch?v=rYDGduAHOxc&feature=related
Ten drugi link jest odpowiedni . Z góry był bym wdzieczny gdy ktoś go przetłumaczył na polski tak mniewiency co tam Stefek myślał wtedy o Janku . Pozdrawiam
znasz van damma?
-nie
ale slyszales o nim?
-mhm
-co o nim sadzisz? jako o mistrzu sztuk walk?
-mozemy zmienic temat?
oboje wywodziciie sie ze sztuk walki, dopiero pozniej zostaliscie gwiazdami filmow. on byl gdzies mistrzem...
-ja obiecalem swoim mentorom ze bede dobrym czlowiekiem. moim zdaniem to nieprawda ze on gdziekolwiek byl mistrzem. nie obchodzi mnie to i zycze mu jak najlepiej, ale wiele osob sadzi ze to nieprawda
A to ostanie zdanie ze wiele osób sądzi ze to nie prawda to dotyczyło to co seagal powiedział ogólnie o van dammie czy to ze on był gdzieś mistrzem -to wiele osób twierdzi ze to nie prawda ?
Dzieki .Wtedy kiedy Aresnio pyta się Seagala czy zna Van Damma a Seagal mówi nie a potem mhm widać na twarzy Seagala taką leką złóść lub zazdrość . Seagal pewnie czuł się zagrożony przeż Van Damma jako gwiazda kina akcji .Pewnie sobie myślał mniej osób w kinie na filmach Janka to wiencej u mnie w kinie .
Ach .Chciałbym się cofnoć znów do czasów beztroskiego dzieciństwa ,gdzie szło się do wypozyczalni kaset video a na ścianach , dzrzwi wypozyczalni wisiały plakaty Van Damma , Seagala , Schwarzeneggera itp a w czasopismach typu Bravo , Video Press , Cinema przeważnie pisało się o Van Dammie , i jego nowych filmach (oraz planowanych ) oraz o zyciu towarzyskim . Wsystko to takie było magiczne i fajne .Dziś jest niby Jason Statham ale to już nie to samo ...
dokladnie. cale dziecinstwo co drugi dzien w wypozyczalni, filmy z van dammem, zolwie ninja lub godzilla. Teraz sie juz takich rzeczy nie docenia jak dzieciaki w wieku paru lat maja komorki, laptopy itp
dobry jest komentarz pod tym linkiem co dal bradock: "Seagal is an asshole, no respect., go back to your Master."
Seagal to ciota a Van Damme by go rozpie*dolił w drobny mak! !!!!
Dokładnie, przerobił by go na galaretę !!!