Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Wytłumaczcie mi dlaczego nie jest w pierwszej setce top aktorów? Podziwiam gościa i jak dla mnie jest jednym z lepszych, jednym z moich ulubionych :)

SmoothCriminal

Ty bierzesz to na serio ? Ten ranking to zwykła kpina i nie ma się co nim przejmować. Spójrz w ogóle co robi np. w rankingu aktorów Alfred Hitchcock i to na 39 miejscu. Przecież to jest świetny reżyser a nie aktor! Jego role w filmach (w o wszystkich swoich) są kilku sekundowe i większości nic nawet nie mówi np. "Widz na inauguracji zjazdu", "Człowiek na wózku inwalidzkim na lotnisku", "Mężczyzna z dzieckiem w holu hotelowym", "Mężczyzna opuszczający pokój hotelowy" czy "Mężczyzna wyprowadzający psy ze sklepu zoologicznego".

prof_mateusz27

W sumie masz całkowitą rację, przynajmniej Johnny Depp znalazł się w pierwszej 10 z tego co kojarzę :)

SmoothCriminal

No znalazł się. Dobry z niego aktor, ale za nim nie przepadam.

SmoothCriminal

Zgadzam się z poprzednikiem...ten ranking to są jakieś jajca.Legendy kina typu Van Damme,Stallone,Cruise,Schwarzenegger,Seagal i wielu wielu innych są na miejscach 500,1000 a nawet i ponad 1000 gdy w pierwszej setce są aktorzy,który tak poważnie nie są aktorami ;)

xxxCELEBxxx

"gdy w pierwszej setce są aktorzy,który tak poważnie nie są aktorami" nie przesadzaj :)

SmoothCriminal

Nie wymyślono jeszcze kompresji dla aktorów żeby się w pierwszej setce mieścili.

użytkownik usunięty
SmoothCriminal

W setce to przesada.

Lepiej on niż Hitchcock.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Ani on, ani on.

Na pewno Van Damme jest lepszy. Zresztą najbardziej śmieszne jest gdzie jest, nie wiem np. Cruise

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Nie ma sensu ich porównywać, bowiem Hitchcock w filmach pojawiał się tylko na chwile. Teraz zobaczyłem Cruise 1001 miejsce, bo niestety ludzie patrzą na jego wyznanie i dlatego tak nisko.