Śmierć, podatki i to, że w nowych filmach Jeana zagra jego syn
No niestety, ale w końcu to jego syn i wiadomo, że jak chce to mu jakąś role załatwi (często tak się zdarza show-biznesie).
ps. Wesley myślał, że uniknie podatków a teraz co PUDŁO niestety.
widziałeś tego Newsa ? http://www.filmweb.pl/news/Niezniszczalni+chc%C4%85+Woo+i+Connery%27ego-91825
Ja nie mam nic przeciwko. A byłabym też za tym, żeby Johnny po nakręceniu Ex3, zechciał zrobić azjatyckich Niezniszczalnych angażując do tego najlepszych, legendarnych, azjatyckich herosów kina akcji: Li, Chan, Chow Yun Fat, Yen, Yeung, Yeoh.
Fakt, ale kopnięcia i charyzma to nie wszystko, wystarczy że chłopak ma nazwisko i będzie grał w filmach.
A i widzisz, samo nazwisko sprawi że będzie popularny, gdy Senior nie będzie miał siły grać.
Fajnym przykładem jest Ojciec i Syn Douglas, Kirk Douglas i Michael, Ojciec i syn, aktorzy, i każdy pogodził się z tym że jeden jest od drugiego lepszy, lub gorszy, ka koncie same świetne filmy, co prawda tutaj jest wielka różnica wieku, ale forma ta sama ;)
Dlaczego gorsze ? bo starość go dobija, ćwiczy, jeszcze fika, ale to nie to samo co kiedyś, nie wszyscy przywykli że 2013 rok i Van Damme to nie 1988 i Van Damme.
Co chcesz od 3 - jki ?! gorsze były części takie jak Braterstwo borni i inne bez JCVD i Dolph' a :)
Tamte mnie nie porwały, ale fakt że JCVD nie gwarantuje jakości filmu, ale fabuła się kupy trzymała :)
Nie pisz głupot to po pierwsze. Po drugie Van Damme miał zaledwie tylko kilka filmów kręconych w Rumuni to już Snipes miał więcej już nie mówiąc o Seagalu !!!
ok, ale nie pisz że większość filmów Van Damme kręcił w Rumuni. bo tam zaledwie kilka tylko nakręcił
Śmierci się boję jak cholera, więc walczę i nie odkładam broni, a podatki, Chryste niech ten kto to wymyślił zbankrutuje na nich samych, niech żre z biedoty suchary.
Leon, jak JCVD skończy grać w filmach to i jego syn. bo dzięki swojemu ojcu dostaje jeszcze jakieś rólki :)