Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

gdy by byli w tym samym wieku np. 28 lat i walczyli by ja stawiam na Van Damme choć Adkins wspaniale się biję a wy na kogo stawiacie

prof_mateusz27

Raczej Adkins. wiekszy jest, i jest w ciaglym treningu, wciaz poszerza swoje zdolnosci. Van damme tak naprawde skonczyl trenowac sztuki walki w wieku 20 lat

kinoman989999

Van damme cały czas trenuje przynajmniej tak powiedział w wywiadzie i co z tego że większy 5 cm to nie jest dużo jak by np. było 20cm różnicy to bym się z tobą zgodził że mógł by go obić ale nie 5 czy 7 cm ale takie jest twoje zdanie i to szanuje

prof_mateusz27

trening na silowni i rozciaganie ma raczej malo wspolnego ze sztukami walki

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

VAN DAMME stylem walki i samą walką, na noże, gnatami i innymi zabawkami.
Adkins za cieńki bolek dla JCVD !

dobrze powiedziane

prof_mateusz27

Jako fan Van Damma z przykrością przyznam, że Adkins by wygrał - porównajcie sobie film Adkinsa Undisputed III z np. Lwim Sercem - filmy stoją mniej więcej na tym samym poziomie, ale to Adkins prezentuje lepsze widowisko :P
Chociaż Mateusz wiesz, między nimi jest 16 lat różnicy, więc Adkins musiał by być bardzo młody, a Van Damme już po 40 ;)
Pozdrawiam! ;)

AdamBayern01

Adam przecież napisałem gdy by byli w tym samym wieku np. 28 lat ale tak naprawdę nie da się przewidzieć wyniku mógł by być silny nokaut nawet w pierwszej rundzie i to nie koniecznie dla Adkinsa zależy z jaką siła były by wyprowadzane ciosy ale tego się już nie dowiemy

prof_mateusz27

jakby byli w tym samym wieku to wiesz... na pewno było by ciekawe widowisko - ale Adkins i tak by wygrał.
Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

A ja jednak myślę inaczej, Adkins nigdy w życiu nie stykał się z stylami walki, aż takimi jak van Damme nie, i to dobitnie świadczy o tym że jest słabszy od JCVD o połowę, jego morale już spadają przy stylu walki, zimnej krwi, i dobrym nastawieniu, oraz pewności siebie, JCVD podbiera to niegatywnie do pozytywizmu, Adkins osiągną by to podwójnie negatywnie, i przegrałby by z kretesem, nie łudźmy się ze Adkins lepszy od JCVD, to nie logiczne, i nie do przejęcia, to niemożliwe.